Logo Moottorilla.fi

AEG Akkukulmahiomakone 18V 76 mm - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.7/5

 • Erittäin kevyt ja kompakti
 • Yhden käden käyttö
 • LED-valo työalueen valaisuun
 • Akkukäyttöinen vapaus

Hinta nyt

215 €

Koe ennennäkemätön vapaus ja tarkkuus AEG:n akkukulmahiomakoneella, joka on suunniteltu vastaamaan sekä ammattilaisten että harrastajien tarpeisiin.

Tämä erittäin kevyt ja kompakti laite mahdollistaa työskentelyn yhdellä kädellä, jolloin saat enemmän kontrollia ja tarkkuutta projekteihisi. LED-valo valaisee työalueen tehokkaasti, varmistaen, että näet tarkasti mitä teet, joka kerta.

Akkukäyttöisyys tuo liikkumavapauden, jonka ansiosta et ole enää sidottu sähköpistokkeisiin. Tutustu AEG:n akkukulmahiomakoneeseen ja tee työskentelystäsi sujuvampaa ja nautinnollisempaa.

Akkukäyttöiset työkalut ovat vallanneet markkinat tarjoamalla käyttäjilleen vapauden ja joustavuuden, joita perinteiset, verkkovirralla toimivat laitteet eivät voi tarjota. Erityisesti AEG:n akkukulmahiomakone 18V 76 mm (runkoversio) on herättänyt huomiota pienikokoisena, mutta tehokkaana työkaluna, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön.

Tässä arvostelussa sukellamme syvemmälle tämän mielenkiintoisen työkalun maailmaan, tutkien sen ominaisuuksia, soveltuvuutta eri käyttäjille sekä hyviä ja huonoja puolia.

Parhaat kulmahiomakoneet vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

AEG:n akkukulmahiomakone on suunniteltu erityisesti käyttömukavuutta ajatellen. Kompakti koko ja keveys tekevät siitä ihanteellisen työkalun, jota voi käyttää vaivatta yhdellä kädellä. Akkukäyttöisyys poistaa tarpeen verkkovirralle, mahdollistaen työskentelyn missä tahansa, ilman häiritseviä johtoja.

LED-valo on kätevä lisä, parantaen näkyvyyttä työskentelyalueelle, ja säädettävä teränsuojus lisää turvallisuutta ja monipuolistaa käyttömahdollisuuksia. Vaikka laite toimitetaan ilman akkua ja laturia, AEG:n akkujärjestelmän yhteensopivuus antaa käyttäjille vapauden käyttää olemassa olevia akkuja, mikäli heillä on jo AEG:n työkaluja.

Kenelle tuote sopii?

Tämä kulmahiomakone on ihanteellinen niin ammattilaisille kuin harrastajillekin, jotka arvostavat liikkuvuutta ja käytännöllisyyttä. Sen pieni koko ja keveys tekevät siitä erinomaisen valinnan ahtaiden ja vaikeasti saavutettavien paikkojen työstämiseen.

Lisäksi se soveltuu mainiosti projekteihin, joissa tarvitaan tarkkuutta ja hallittavuutta. Työkalu on myös erinomainen valinta ekologisesti tietoisille kuluttajille, jotka suosivat akkukäyttöisiä vaihtoehtoja vähentääkseen sähkönkulutusta ja päästöjä.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

 • Akun tyyppi: Li-ion, tarjoaa pitkän käyttöiän ja kestävyyden.
 • Kuormittamaton nopeus: 20 000 r/min, mahdollistaa tehokkaan työskentelyn.
 • Laikan halkaisija: 76 mm, sopii useisiin katkaisu- ja hiontatöihin.
 • Maksimaalinen sahaussyvyys: 16 mm, tarjoaa monipuolisuutta erilaisiin töihin.
 • Paino (akun kanssa): 1,2 kg, kevyt ja helppo käsitellä.
 • Voltit: 18 V, tarjoaa riittävästi tehoa useimpiin sovelluksiin.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

 • Erittäin kompakti ja kevyt.
 • Helppo käyttää yhdellä kädellä.
 • LED-valo parantaa näkyvyyttä.
 • Yhteensopiva AEG:n akkujärjestelmän kanssa.

Huonot:

 • Toimitetaan ilman akkua ja laturia.
 • Ei sovellu raskaisiin teollisuuskäyttöihin.

Toimituksen arvio

AEG:n akkukulmahiomakone on erinomainen työkalu niille, jotka etsivät kevyttä ja kompaktia ratkaisua monipuolisiin hionta- ja katkaisutöihin.

Sen ergonominen muotoilu, käyttömukavuus ja tehokkuus tekevät siitä suositeltavan valinnan niin kotikäyttöön kuin ammattikäyttöönkin.

Kun otetaan huomioon sen hintaluokka ja kategoria “Paras akkurälläkkä”, tuote tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle, erityisesti niille, jotka arvostavat laatua ja joustavuutta.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Makita Kulmahiomakone DGA508Z 125mm
Makita-Kulmahiomakone-DGA508Z-125mm
Paras kulmahiomakone - Testivoittaja
Milwaukee Kulmahiomakone AGV 22-230 E 230mm
Milwaukee-Kulmahiomakone-AGV-22-230-E-230mm
Paras kulmahiomakone 230mm
Hikoki Kulmahiomakone G23UDY2 230mm
Hikoki-Kulmahiomakone-G23UDY2-230mm
Paras iso rälläkkä
Bosch Kulmahiomakone GWS 1400 125mm
Bosch-Kulmahiomakone-GWS-1400-125mm
Paras kulmahiomakone 125mm
Ryobi Kulmahiomakone 800 W 125mm
Ryobi-Kulmahiomakone-800-W-125mm
Paras pieni kulmahiomakone

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita