Logo Moottorilla.fi

Loncin paikallismoottori vaaka-akseli 13 hp / 389 cc - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

  • Tehokas 13 hp moottori
  • Sähkö- ja narukäynnistys
  • Kestävä rakenne
  • Monipuoliseen käyttöön

Hinta nyt

325 €

Loncinin 13 hp irtomoottori edustaa teollisuuden huippua, yhdistäen vaikuttavalla tavalla tehon, kestävyyden ja käyttöhelppouden. Tämä moottori on suunniteltu vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin, tarjoten luotettavaa suorituskykyä niin kotikäyttäjille, harrastajille kuin ammattilaisillekin.

Edullisesta hintaluokastaan huolimatta Loncinin irtomoottori on varustettu laadukkailla ominaisuuksilla, kuten sähköstartilla ja narukäynnistyksellä, sekä kestävällä rakenteella, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan jokaiseen projektiin.

Irtomoottori on monelle koneenharrastajalle ja ammattilaiselle ensiarvoisen tärkeä laite, joka mahdollistaa monenlaiset projektit ja koneiden kunnostukset. Loncinin 13 hevosvoiman irtomoottori, jossa on 389 cc:n moottori ja vaaka-akseli, edustaa markkinoiden huipputasoa niin teholtaan kuin luotettavuudeltaankin.

Tämä moottori tarjoaa käyttäjälleen paitsi tehokkuutta myös monipuolisuutta ja helppoutta erilaisiin käyttötarkoituksiin. Sähköstartin ja narukäynnistyksen yhdistelmä tuo käyttöön lisämukavuutta ja varmuutta.

Lue tästä vertailumme parhaista irtomoottoreista!

Loncin paikallismoottori vaaka-akseli 13 hp - 389 cc

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Loncinin 13 hp irtomoottori on suunniteltu kestämään vaativiakin olosuhteita. Sen 389 cc:n moottori ja vaaka-akseli mahdollistavat tehokkaan ja vakaan suorituskyvyn, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon monenlaisiin pienkoneisiin. Moottorin sähköstartti sekä perinteinen narukäynnistys tarjoavat käyttäjälle lisävarmuutta ja helppoutta käyttöön. Metallinen nokka-akseli, taottu kampiakseli sekä valurautainen lohko takaavat pitkän käyttöiän ja kestävyyden. Lisäksi moottorissa on automaattinen hälytys- ja pysäytystoiminto vähäiselle öljymäärälle, mikä suojaa konetta vahingoilta.

Helppokäyttöisyys

Loncinin irtomoottorin asennus ja käyttöönotto ovat suoraviivaisia, kiitos selkeiden ohjeiden ja käyttäjäystävällisen suunnittelun. Sähköstartin ansiosta moottorin käynnistäminen on vaivatonta, ja narukäynnistys tarjoaa varmuuden tilanteissa, joissa sähköä ei ole saatavilla. Moottorin käyttö vastaa hyvin odotuksia, tarjoten vakaan ja tehokkaan suorituskyvyn erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

  • Tehokas 13 hp moottori.
  • Sähköstartti ja narukäynnistys.
  • Pitkäikäinen rakenne metallisen nokka-akselin ja taotun kampiakselin ansiosta.
  • Automaattinen hälytys vähäiselle öljymäärälle.

Huonot:

Kenelle tuote sopii?

Tämä irtomoottori sopii erinomaisesti niin kotikäyttäjille, harrastajille kuin ammattilaisillekin, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan moottorin esimerkiksi klapikoneisiin, pieniin traktoreihin tai muihin pienkoneisiin. Erityisesti ne, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä ja monipuolisuutta, löytävät tästä tuotteesta arvokkaan kumppanin.

Toimituksen arvio

Loncinin 13 hp irtomoottori on monipuolinen ja luotettava valinta, joka tarjoaa käyttäjälleen vahvan suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden. Sen edullinen hinta yhdistettynä korkeaan laatuun ja kestävyyteen tekevät siitä erinomaisen investoinnin.

Uskallamme suositella Loncinin irtomoottoria kaikille, jotka etsivät tehokasta ja varmaa moottoriratkaisua.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Loncin irtomoottori pystyakseli 9.7 hp / 352 cc

Loncin irtomoottori pystyakseli 9.7 hp - 352 cc
Paras paikallismoottori

Loncin irtomoottori DIESEL 10 hp / 441 cc vaaka-akseli

Loncin irtomoottori DIESEL 10 hp - 441 cc vaaka-akseli
Paras diesel irtomoottori

Loncin paikallismoottori vaaka-akseli 15 hp / 420 cc

Loncin paikallismoottori vaaka-akseli 15 hp - 420 cc
Paras tehokas paikallismoottori

Bensiinimoottori, vaaka-akseli, 7 hp, 4-tahtinen, GX210 punainen

Bensiinimoottori, vaaka-akseli, 7 hp, 4-tahtinen, GX210 punainen
Paras halpa irtomoottori

Ducar, irtomoottori pystyakseli DVO150-D 3,5 hp / 150 cc

Ducar, irtomoottori pystyakseli DVO150-D 3,5 hp - 150 cc
Paras irtomoottori pystyakseli

Loncin irtomoottori pystyakseli 17 hp / 608 cc

Loncin irtomoottori pystyakseli 17 hp - 608 cc
Paras irtomoottori - Testivoittaja

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita