Logo Moottorilla.fi

MTD ajoleikkuri Minirider 60 RDE - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

  • Tehokas bensiinimoottori
  • Suuri kerääjän tilavuus
  • Erinomainen leikkuulaatu
  • Suositeltava suurille pihoille

Hinta nyt

3896.8 €

MTD MINIRIDER 60 RDE päältäajettava ruohonleikkuri tarjoaa poikkeuksellisen yhdistelmän suorituskykyä, käyttömukavuutta ja leikkuutulosten laatua. Tämä ajoleikkuri on suunniteltu vastaamaan suurten alueiden vaativiin leikkuutarpeisiin, tarjoten samalla käyttäjälle miellyttävän ja vaivattoman leikkuukokemuksen.

Sen tehokas bensiinimoottori ja suuri kerääjän tilavuus mahdollistavat pidemmät leikkuusessiot ilman keskeytyksiä, kun taas erinomainen leikkuulaatu varmistaa siistin ja tasaisen lopputuloksen.

MTD MINIRIDER 60 RDE päältäajettava ruohonleikkuri on markkinoiden eturivissä, kun puhutaan laadusta ja suorituskyvystä. Tämä bensiinimoottorilla toimiva leikkuri tarjoaa erinomaisen leikkuuleveyden 60 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen suurille pihoille.

Sen ainutlaatuinen keräävä malli varmistaa, että leikattu ruoho poistetaan tehokkaasti, jättäen jälkeensä siistin ja tasaisen pinnan. Leikkurin käyttömahdollisuudet eivät rajoitu pelkästään leikkuutyöhön; sen monipuolisuus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä arvokkaan lisän mihin tahansa kotitalouteen.

Lue tästä vertailumme parhaista ajettavista leikkureista!

MTD ajoleikkuri Minirider 60 RDE

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

MTD MINIRIDER 60 RDE on varustettu tehokkaalla bensiinimoottorilla, jonka iskutilavuus on 196 cm³ ja nimellisteho 3,3 kW. Leikkuuleveys on vaikuttava 60 cm, ja käyttäjä voi säätää leikkuukorkeuden 3,8 cm ja 9,5 cm välillä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisille nurmikoille. Kerääjän tilavuus on 150 L, mikä mahdollistaa pitkät leikkuusessiot ilman kerääjän tyhjennystarvetta.

Lisäksi laitteen suositeltu nurmikon alue on 1000 m², mikä tekee siitä ihanteellisen suurille pihoille ja puutarhoille.

Helppokäyttöisyys

Leikkurin asennus ja käyttöönotto on suoraviivaista, ja sen käyttäminen vastaa odotuksia. Käyttäjäystävälliset ohjaimet ja intuitiivinen muotoilu tekevät sen hallinnasta vaivatonta, jolloin käyttäjät voivat keskittyä tehokkaaseen ja mukavaan leikkuutyöhön.

MTD MINIRIDER 60 RDE:n ergonominen suunnittelu ja säädettävä istuin takaavat käyttömukavuuden pitkäkestoisenkin leikkuutyön aikana.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

  • Erinomainen leikkuuteho ja -laatu
  • Suuri kerääjän tilavuus
  • Helppo käyttää ja huoltaa
  • Sopii suurille alueille

Huonot:

  • Hintava

Kenelle tuote sopii?

MTD MINIRIDER 60 RDE on suunniteltu erityisesti suurten alueiden omistajille, jotka arvostavat tehokkuutta, käyttömukavuutta ja erinomaista leikkuutulosta. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät keräävää ajettavaa ruohonleikkuria, joka yhdistää suorituskyvyn ja käyttömukavuuden.

Toimituksen arvio

MTD MINIRIDER 60 RDE päältäajettava ruohonleikkuri on loistava valinta, jos etsit laadukasta ja tehokasta keräävää mallia. Sen suorituskyky, leikkuulaatu ja käyttäjäystävällisyys tekevät siitä suositeltavan vaihtoehdon suurten nurmikkoalueiden omistajille.

Vaikka hinta on kotikäyttöön korkeammalla puolella, laitteen tarjoama arvo ja ominaisuudet oikeuttavat investoinnin. Paras keräävä ajettava ruohonleikkuri -kategorian kärjessä sijoittuva MTD MINIRIDER 60 RDE on varma valinta niille, jotka eivät tee kompromisseja laadusta ja suorituskyvystä.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Stiga Park 500 WX etuleikkuri nelivedolla
Stiga Park 500 WX etuleikkuri nelivedolla
Paras päältäajettava ruohonleikkuri
Hecht 5176 Puutarhatraktori
Hecht 5176 Puutarhatraktori
Keräävä ajoleikkuri
HPG SDX 108 H SPECIAL päältäajettava ruohonleikkuri
HPG SDX 108 H SPECIAL päältäajettava ruohonleikkuri
Paras halpa ajoleikkuri
Stiga ajoleikkuri Tornado 398 M
Stiga ajoleikkuri Tornado 398 M
Paras ajoleikkuri
Stiga Park 300 M etuleikkuri
Stiga Park 300 M etuleikkuri
Paras ajettava ruohonleikkuri

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita