Logo Moottorilla.fi

Stiga ruohonleikkuri Collector 543 - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

  • Edullinen ja luotettava
  • Tehokas polttomoottori
  • Helppo leikkuukorkeuden säätö
  • Iso keruusäiliö

Hinta nyt

349 €

Stiga Collector 543 ruohonleikkuri yhdistää edullisuuden, tehokkuuden ja helppokäyttöisyyden tavalla, joka tekee siitä täydellisen valinnan jokaisen kotipihan ruohonleikkoon. Sen polttomoottorikäyttöisyys ja suuri keräyssäiliö varmistavat, että nurmikonhoito sujuu vaivattomasti, jättäen taakseen puhtaan ja tasaisen pinnan.

Stiga Collector 543 on markkinoiden kiinnostavimpia ruohonleikkureita, joka on suunniteltu erityisesti kotikäyttöön. Tämä työnnettävä, keräävä malli on loistava valinta niille, jotka etsivät laadukasta, mutta samalla edullista ruohonleikkuria. Stigan luotettavuus ja tehokkuus yhdistyvät tässä mallissa erinomaisella tavalla, tarjoten käyttäjälleen vaivatonta ruohonleikkuuta.

Collector 543:n polttomoottorikäyttöisyys takaa vahvan suorituskyvyn ja keräävä ominaisuus varmistaa, että leikattu ruoho kerätään siististi säiliöön, jättäen jälkeensä puhtaan ja tasaisen nurmikon.

Katso vertailumme parhaista ruohonleikkureista!

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Stiga Collector 543 on varustettu 123 cc:n STIGA-polttomoottorilla, joka tuottaa 1,9 kW:n tehon 2900 rpm kierrosnopeudella. Laite on suunniteltu kestämään ja palvelemaan käyttäjäänsä pitkään, kiitos sen teräsrungon ja yhdestä vivusta säädettävän 6-portaisen leikkuukorkeuden (22–65 mm).

Sen 60 litran keruusäiliö, jossa on täytön ilmaisin, tekee ruohonkeruusta vaivatonta. Lisäksi säädettävä ja taittuva aisa parantavat käyttömukavuutta ja tekevät laitteen säilyttämisestä helppoa.

Helppokäyttöisyys

Stiga Collector 543 on suunniteltu helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen. Sen asennus ja käyttöönotto on vaivatonta, ja säädettävä leikkuukorkeus mahdollistaa nurmikon leikkaamisen juuri halutulle korkeudelle.

Työnnettävä malli tekee laitteen ohjaamisesta helppoa, ja keräävä toiminto säästää aikaa sekä vaivaa, kun leikattua ruohoa ei tarvitse kerätä erikseen. Käyttäjäpalautteen perusteella laite vastaa hyvin odotuksia ja tekee ruohonleikkuusta sujuvaa.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

  • Edullinen hinta
  • Tehokas polttomoottori
  • Helppo leikkuukorkeuden säätö
  • Iso keruusäiliö täytön ilmaisimella

Huonot:

  • Työnnettävä malli vaatii käyttäjältään kuntoa.
  • Polttomoottori vaatii säännöllistä huoltoa

Kenelle tuote sopii?

Stiga Collector 543 ruohonleikkuri sopii erinomaisesti pienehköille ja keskisuurille pihoille. Sen edullinen hinta ja helppokäyttöisyys tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kotitalouksille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta ruohonleikkuria.

Keräävä malli on ihanteellinen niille, jotka arvostavat siistiä lopputulosta ja haluavat minimoida ruohonleikkuun jälkeisen siivouksen.

Toimituksen arvio

Stiga Collector 543 asettuu vahvaksi kilpailijaksi edullisten, työnnettävien ruohonleikkureiden kategoriassa. Sen polttomoottorikäyttöisyys ja keräävä ominaisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan monille kotipihoille.

Kun otetaan huomioon sen hinta-laatusuhde, Stiga Collector 543 tarjoaa käyttäjilleen luotettavuutta ja suorituskykyä, jota on vaikea voittaa. Tämän tuotteen valitseminen on järkevä päätös niille, jotka etsivät käytännöllistä ja tehokasta ratkaisua nurmikonhoitoon.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Makita ruohonleikkuri DLM432PT2
Makita ruohonleikkuri DLM432PT2
Jonköping ruohonleikkuri KCL20A
Jonköping ruohonleikkuri KCL20A
Paras halpa ruohonleikkuri
Ryobi ruohonleikkuri RLM 3313
Ryobi-ruohonleikkuri-RLM-3313
Paras sähkökäyttöinen ruohonleikkuri
AL-KO kelaruohonleikkuri Gudenaa GU 400
AL-KO-kelaruohonleikkuri-Gudenaa-GU-400
Paras kelaleikkuri
Milwaukee ruohonleikkuri M18 F2LM53-122
Milwaukee ruohonleikkuri M18 F2LM53-122
Paras ruohonleikkuri - Testivoittaja
Stiga päältäajettava ruohonleikkuri Park 300
Stiga päältäajettava ruohonleikkuri Park 300
Paras päältäajettava ruohonleikkuri
Gardena smart SILENO life robotti ruohonleikkuri
Gardena-smart-SILENO-life-robotti-ruohonleikkuri
Paras robotti ruohonleikkuri
Stihl ruohonleikkuri RM 4 RV
Stihl ruohonleikkuri RM 4 RV
Paras vetävä ruohonleikkuri

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita