Logo Moottorilla.fi

Stihl akkusaha MSA 70 C-B - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.9/5

 • 4.5 tähteä
 • Tarjous 349,00 €
 • Sisältää akun ja laturin
 • Kevyt ja tehokas

Hinta nyt

429 €

Stihl MSA 70 C-B akkusaha yhdistää kevyen rakenteen ja 25 % korkeamman leikkuutehon. Akun ja laturin sisältävä paketti tarjoaa erinomaisen leikkuutehon ja puhtaan tuloksen. Erinomainen valinta puutarhanhoitoon ja tukkien katkaisuun.

Esittely

Stihl on tunnettu laadukkaista ja luotettavista työkaluistaan, ja heidän akkusahansa MSA 70 C-B jatkaa tätä perinnettä. Kyseessä on kevyt ja helppokäyttöinen saha, joka tarjoaa 25 % enemmän leikkuutehoa verrattuna aikaisempaan malliin, MSA 60 C-B. Soveltuvuus erilaisiin tukkien katkaisuihin ja puutarhanhoitoon tekee siitä monipuolisen työvälineen, jota voi käyttää sekä ammattilaiset että kotipuutarhurit.

Sahan mukana tulee AK 30 -akku ja AL 101 -laturi, mikä tekee siitä heti käyttövalmiin. ¼” PM3-teräketju varmistaa korkean leikkuutehon ja puhtaan sahauksen. Ergonominen käyttövipu ja portaattomasti säädettävä nopeus lisäävät käyttömukavuutta, ja sahassa on ketjun pikakiristys ilman työkaluja, mikä helpottaa huoltotöitä. Tuotteen hinta on tällä hetkellä alennettu 349,00 euroon, mikä on varsin houkutteleva tarjous tämän tason työkalulle.

Parhaat akkumoottorisahat vertailussa, katso täältä!

Helppokäyttöisyys

Akkusahan asennus on todella yksinkertaista. Akun ja laturin mukana tuleminen vähentää vaivaa, sillä ne ovat täydellisessä yhteensopivuudessa sahan kanssa. Käyttäminen on suoraviivaista ja intuitiivista, mikä tekee laitteesta nopeasti omaksuttavan myös niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta sähkösahoista.

Useiden käyttäjäarvostelujen mukaan saha vastaa odotuksia erityisesti sellaisissa tilanteissa, joissa tarvitaan kevyttä ja helposti käsiteltävää työkalua. Erityisesti mainitaan se, että saha toimii hyvin pienempien puiden ja vesakoiden kaadossa. Kevyt rakenne on suuri etu, sillä se vähentää käyttäjän rasitusta pitkien työrupeamien aikana.

Kenelle tuote sopii?

Stihl akkusaha MSA 70 C-B sopii erinomaisesti kotipuutarhureille, jotka tarvitsevat luotettavaa sahaa satunnaisiin pihatöihin kuten oksien karsimiseen ja pienten puiden kaatamiseen. Monikäyttöisyytensä ansiosta saha on hyvä valinta myös vaativimmille harrastajille, jotka kaipaavat laadukasta työkalua päivittäisiin puutarhanhoitotehtäviin.

Asiakasarvosteluissa on mainittu sahan keveys ja käytännöllisyys, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan myös vanhemmille käyttäjille tai niille, joilla on rajoituksia painavien työkalujen käsittelyssä. Kestävä akku takaa pitkän käyttöiän yhdellä latauksella, mikä lisää työskentelyn sujuvuutta ja vähentää seisokkeja.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Stihl MSA 70 C-B:n ominaisuudet tekevät siitä ehdottoman hyvän vaihtoehdon satunnaisiin puutarhatöihin ja tukkien katkaisuun helposti ilman työkaluja. Listasimme muutamia pääominaisuuksia:

 • Kevyt ja helppokäyttöinen: Vain 2,9 kg painava saha.
 • 25 % enemmän leikkuutehoa: Parannettu suorituskyky verrattuna MSA 60 C-B:hen.
 • 1/4″ PM3-teräketju: Tarjoaa korkean leikkuutehon ja puhtaan sahauksen.
 • Ergonominen käyttövipu: Mahdollistaa portaattoman nopeudensäädön.
 • STIHL ketjun pikakiristys: Ketjun kiristäminen onnistuu ilman työkaluja.
 • Läpinäkyvä öljysäiliö: Helpottaa öljyn täyttömäärän visuaalista tarkistamista.

MSA 70 C-B on varustettu tehokkaalla 36V akulla ja sillä on vähäinen tärinätaso, mikä tekee käytöstä mukavampaa pidemmänkin työrupeaman aikana.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Kevyt ja helppokäyttöinen
 • 25 % enemmän leikkuutehoa verrattuna MSA 60 C-B:hen
 • STIHL ketjun pikakiristys ilman työkaluja
 • Ergonominen käyttövipu portaattomalla nopeudensäädöllä
 • Sisältää akun AK 30 ja laturin AL 101

Huonot

 • Melko korkea hinta

Toimituksen arvio

Akun ja laturin sisältyminen pakettiin tekee tästä sahasta varsin houkuttelevan valinnan kaikille, jotka etsivät täydellistä ratkaisua pienempiin sahaustarpeisiin. Sen kevyt rakenne yhdistettynä erinomaiseen leikkuutehoon tekee puutarhatöistä vähemmän raskaita ja huomattavasti miellyttävämpiä.

Käyttömukavuutta lisäävät STIHLin innovatiiviset ominaisuudet, kuten ketjun pikakiristys ilman työkaluja ja läpinäkyvä öljysäiliö, jotka tekevät sahauksesta sujuvampaa ja vähemmän aikaa vievää. Mikäli arvostat hiljaista ja tehokasta sahauskokemusta ilman polttomoottorin käryjä, Stihlin akkusaha on varteenotettava vaihtoehto, jolla on järkevä hinta.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Metabo akkuketjusaha MS 36-18 LTX BL 40
Metabo akkuketjusaha MS 36-18 LTX BL 40
Paras akkusaha - Testivoittaja
Makita akkusaha 36V DUC353Z
Makita akkusaha 36V DUC353Z
Tehokas akkuketjusaha
Milwaukee akkusaha M18 FCHS-0
Milwaukee akkusaha M18 FCHS-0
Hyvä akku moottorisaha
Ryobi akkusaha One+ OCS1830 18V
Ryobi akkusaha One+ OCS1830 18V
Paras edullinen akkusaha

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita