Logo Moottorilla.fi

Stihl raivaussaha FS 460 C-EM KW X-treem valjailla - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.7/5

 • Tehokas 2-MIX moottori
 • ErgoStart ja M-Tronic
 • Kahvalämmitys
 • ADVANCE X-TREEm valjaat

Hinta nyt

1289 €

Stihl FS 460 C-EM KW raivaussaha on tehokas, käyttäjäystävällinen ja varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten kahvalämmityksellä ja säädettävillä valjailla. Se on ammattilaisten ja vaativien kotikäyttäjien ehdoton valinta.

Stihl FS 460 C-EM KW raivaussaha X-treem valjailla on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin käyttäjien tarpeita. Sen kehittämisessä on otettu huomioon niin tehokkuus, käyttömukavuus kuin kestävyyskin. Tämä raivaussaha on erinomainen valinta erityisesti ammattikäyttöön, mutta soveltuu myös vaativammalle kotikäyttäjälle.

Käydään läpi, miksi juuri tämä malli on saanut niin paljon kiitosta ja miksi se on luokiteltu parhaiden raivaussahojen joukkoon.

Katso vertailumme parhaista raivaussahoista!

Stihl raivaussaha FS 460 C-EM KW X-treem valjailla

Helppokäyttöisyys

Tämän raivaussahan käyttöönotto ja käyttäminen on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaksi. ErgoStart mahdollistaa koneen käynnistämisen pienellä voimalla, ja M-Tronic järjestelmä mukautuu automaattisesti ulkoisiin olosuhteisiin, tarjoten aina optimaalisen tehon.

Kahvalämmitys lisää käyttömukavuutta kylmissä olosuhteissa, ja säädettävät valjaat tekevät pitkäaikaisestakin työskentelystä ergonomista.

Kenelle tuote sopii?

Stihl FS 460 C-EM KW raivaussaha on ihanteellinen valinta ammattilaisille ja vaativille kotikäyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan, tehokkaan ja ergonomisen työkalun raivaustöihin. Se sopii erinomaisesti suurten alueiden raivaukseen sekä monipuoliseen käyttöön mökillä.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Stihl FS 460 C-EM KW erottuu markkinoilla monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. Sen 2-MIX moottori yhdistettynä STIHL M-Tronic -järjestelmään takaa tehokkaan ja taloudellisen käytön. Raivaussaha on varustettu myös ErgoStart-käynnistyksellä, mikä tekee käynnistämisestä vaivatonta.

Lisämukavuutta kylmään ja kosteaan työskentelyyn tuo kahvalämmitys. ADVANCE X-TREEm valjaat takaavat ergonomisen ja mukavan käytön pitkilläkin työskentelyjaksoilla.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

  • Tehokas ja taloudellinen 2-MIX moottori

  • ErgoStart-käynnistys ja M-Tronic-teknologia

  • Kahvalämmitys kylmiin olosuhteisiin

  • Mukavat ja säädettävät ADVANCE X-TREEm valjaat

Huonot:

  • Hintava verrattuna perusmalleihin

  • Paino saattaa olla haaste joillekin käyttäjille

Toimituksen arvio

Tämän raivaussahan suorituskyky, käyttömukavuus ja ominaisuudet tekevät siitä ehdottoman suosituksen kenelle tahansa, joka etsii markkinoiden parasta raivaussahaa.

Vaikka hinta on korkeammassa päässä, saa sijoitukselle vastinetta jokaisessa leikkuussa. Stihl FS 460 C-EM KW on testivoittaja, joka vastaa vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Echo raivaussaha SRM-520ES
Echo raivaussaha SRM-520ES
Paras raivaussaha bensa
Echo raivaussaha SRM-520ES
Echo raivaussaha SRM-520ES
Paras raivaussaha bensa
Stiga raivaussaha BC 750 B
Stiga raivaussaha BC 750 B
Paras raivaussaha trimmeri
McCulloch raivaussaha B 43BT
McCulloch Raivaussaha B 43BT
Hyvä raivaussaha mökille

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita