Logo Moottorilla.fi

Tarmo haketin polttomoottorilla 15 hv - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.9/5

  • Tehokas 15 hv polttomoottori
  • Leikkaava teräjärjestelmä
  • Ammattikäyttöön soveltuva
  • Helppo käynnistys ja huolto

Hinta nyt

2090 €

Tutustu Tarmo hakettimeen, joka määrittelee uudelleen tehokkuuden ja suorituskyvyn puutarhajätteen käsittelyssä. Tämä ammattilaisten suosima laite on varustettu voimakkaalla 15 hevosvoiman polttomoottorilla ja edistyksellisellä leikkaavalla teräjärjestelmällä, jotka yhdessä takaavat nopean ja vaivattoman oksien silppuamisen.

Tehokkuutta ja luotettavuutta arvostavalle kuluttajalle tai ammattilaiselle haketin polttomoottorilla 15 hv, Tarmo tarjoaa vakuuttavan ratkaisun puutarhan ja metsänhoitotöihin. Tämä polttomoottorikäyttöinen haketin erottuu markkinoilla kyvyllään käsitellä jopa 120 mm paksuisia oksia, mikä tekee siitä erinomaisen työkalun niin kotipihoille kuin ammattikäyttöönkin.

Haketin yhdistää voiman, kestävyyden ja käyttäjäystävällisyyden, tarjoten käyttäjilleen tehokkaan avun puutarhajätteen käsittelyyn.

Katso vertailumme parhaista oksasilppureista!

Tarmo haketin polttomoottorilla 15 hv

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Tarmo oksasilppuri hyödyntää 15 hevosvoiman polttomoottoria, mikä mahdollistaa sen, että laite jaksaa silputa vaivatta myös paksuja oksia. Polttomoottorin ansiosta laitetta voi käyttää missä tahansa, ilman huolta sähköliitäntöjen saatavuudesta. Tämä tekee haketimesta erittäin monipuolisen ja liikuteltavan, sopien käytettäväksi niin kotipihoilla, mökillä kuin ammattimaisissa puutarhatöissäkin.

Laite on varustettu leikkaavalla teräjärjestelmällä, joka takaa tehokkaan ja tasaisen haketuksen. Leikkaava oksasilppuri soveltuu erinomaisesti erilaisten puumateriaalien pienentämiseen, olipa kyseessä sitten puutarhan hoitotyöt tai isompien puumäärien käsittely.

Ammattikäyttöön suunniteltuna Tarmo haketin kestää vaativiakin työolosuhteita, tarjoten pitkäikäisen ja luotettavan ratkaisun puunhaketukseen.

Helppokäyttöisyys

Haketin on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, tarjoten helpon käynnistyksen sekä sähköstartin että vetokäynnistyksen avulla. Polttoaineena käytetään lyijytöntä bensiiniä, joka on helppo tankata ja saatavilla yleisesti.

Käyttöohjeet ovat selkeät, ja laitteen huolto on yksinkertaista, mikä tekee siitä vaivattoman valinnan niin harrastajille kuin ammattilaisillekin.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

  • Kestävä ja tehokas polttomoottori
  • Kykenee käsittelemään paksuja oksia
  • Helppo liikuteltavuus ja käyttöönotto
  • Ammattikäyttöön soveltuva leikkaava teräjärjestelmä

Huonot:

  • Hintava verrattuna perusmalleihin

Kenelle tuote sopii?

Tarmo oksasilppuri on suunniteltu erityisesti vaativiin olosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin, sopien niin ammattilaisille kuin vaativille kotikäyttäjillekin. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat tehokkuutta, kestävyyttä ja käyttömukavuutta puutarhanhoitotyökaluiltaan.

Laite on erinomainen investointi suurten puutarha-alueiden ylläpitoon tai ammattikäyttöön, tarjoten pitkäaikaisen ratkaisun puunhaketukseen.

Toimituksen arvio

Haketin polttomoottorilla 15 hv, Tarmo on testivoittaja ja ansaitsee paikkansa markkinoiden kärjessä. Sen suorituskyky, kestävyys ja käyttäjäystävällisyys tekevät siitä varteenotettavan valinnan niille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta haketinta.

Vaikka hinta on korkeammassa luokassa, tuotteen laatu ja ominaisuudet oikeuttavat investoinnin, erityisesti ammattikäyttöön tai suurempien alueiden hoitoon. Suosittelemme Tarmo oksasilppuria lämpimästi kaikille, jotka etsivät parasta mahdollista oksasilppuria.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Timco oksasilppuri 6,5 hv
Timco-oksasilppuri-65-hv
Paras polttomoottori haketin
Makita oksasilppuri UD2500
Makita-oksasilppuri-UD2500
Paras tehokas oksasilppuri
Oksasilppuri 6,5 hv polttomoottorilla (murskaava)
Oksasilppuri-65-hv-polttomoottorilla-murskaava
Paras murskaava oksasilppuri
Bosch oksasilppuri DIY AXT 25 TC
Bosch oksasilppuri DIY AXT 25 TC
Paras hakkuri
Stihl GH 370 S oksasilppuri
Stihl GH 370 S hakkuri
Paras oksasilppuri polttomoottorilla
Ryobi oksasilppuri RSH3045U
Ryobi-oksasilppuri-RSH3045U
Paras leikkaava oksasilppuri
Stihl oksasilppuri GHE 150
Stihl oksasilppuri GHE 150
Hyvä oksasilppuri

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita