Logo Moottorilla.fi

Timco oksasilppuri 6,5 hv - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

  • Tehokas polttomoottori
  • Helppo liikutella
  • Vähän huoltoa vaativa
  • Monipuolinen oksien käsittely

Hinta nyt

549 €

Timcon 6,5 hv suoraveto polttomoottori oksasilppuri on suunniteltu vastaamaan vaativankin puutarhurin tarpeita, yhdistäen tehokkaan suorituskyvyn ja käyttömukavuuden ainutlaatuisella tavalla. Tämän haketin avulla voit helposti ja nopeasti muuttaa ylimääräiset oksat ja puutarhajätteen hyödylliseksi hakkeeksi, mikä tekee puutarhanhoidosta sekä ympäristöystävällisempää että taloudellisempaa.

Oksasilppurit ovat olennainen apuväline puutarhanhoidossa, mahdollistaen oksien ja puutarhajätteen tehokkaan käsittelyn ja kierrätyksen. Timcon 6,5 hv suoraveto polttomoottorilla varustettu oksasilppuri on suunniteltu kestämään vaativampiakin olosuhteita, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan aktiiviselle kotipuutarhurille tai ammattikäyttöön.

Tämän arvostelun tavoitteena on tarjota kattava katsaus laitteen ominaisuuksiin, hyötyihin sekä mahdollisiin puutteisiin.

Katso vertailumme parhaista oksasilppureista!

Timco-oksasilppuri-65-hv

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Timcon oksasilppuri on varustettu 6,5 hevosvoiman polttomoottorilla, joka tarjoaa voimakkaan ja jatkuvan tehon oksien silppuamiseen. Sen suoravetojärjestelmä eliminoi kuluvien osien, kuten hihnojen, tarpeen, mikä vähentää huollon tarvetta ja parantaa koneen luotettavuutta.

Laite on suunniteltu käsittelemään jopa 40-60 mm paksuisia oksia, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun erilaisten puutarhajätteiden käsittelyyn. Isojen renkaiden ansiosta silppuria on helppo siirtää puutarhan eri osiin tarpeen mukaan.

Helppokäyttöisyys

Oksasilppurin käyttöönotto on suoraviivaista, ja sen käynnistys onnistuu kevyesti vetonarusta. Koneen suunnittelu ottaa huomioon käyttäjäystävällisyyden; isot pyörät helpottavat liikuttelua ja suoravetojärjestelmä vähentää huoltotarvetta.

Asiakkaiden arvostelut mainitsevat laitteen tehokkuuden ja helpon käynnistettävyyden, vaikkakin kokoamisohjeiden visuaalinen laatu ja syöttötorven asettelua koskevat ohjeet olisivat voineet olla selkeämpiä.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

  • Tehokas ja luotettava suoraveto polttomoottori
  • Kykenee käsittelemään paksujakin oksia
  • Helppo liikuttaa isojen renkaiden ansiosta
  • Vähäinen huoltotarve

Huonot:

  • Kokoamisohjeet voisivat olla selkeämmät
  • Syöttötorven asettelu vaatii tarkkuutta

Kenelle tuote sopii?

Tämä oksasilppuri sopii erinomaisesti niin innokkaalle kotipuutarhurille, joka haluaa pitää puutarhansa siistinä ja hyödyntää puutarhajätteen, kuin ammattimaisempaankin käyttöön esimerkiksi maisemasuunnittelijoiden ja kiinteistönhuollon tarpeisiin. Sen tehokkuus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä järkevän valinnan kaikille, jotka arvostavat vaivatonta ja luotettavaa puutarhakoneita.

Toimituksen arvio

Ottaen huomioon Timcon oksasilppurin suorituskyvyn, käyttäjäystävällisyyden sekä kyvyn käsitellä monenlaisia oksia, voimme suositella tätä laitetta lämpimästi. Se ylittää paras polttomoottori haketin -kategorian vaatimukset tarjoamalla vahvan suorituskyvyn järkevään hintaan, mikä tekee siitä loistavan investoinnin puutarhanhoitoon.

Polttomoottorin teho ja leikkaava malli, nostavat tämän laitteen erottumaan kilpailijoistaan.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Ryobi oksasilppuri RSH3045U
Ryobi-oksasilppuri-RSH3045U
Paras leikkaava oksasilppuri
Stihl oksasilppuri GHE 150
Stihl oksasilppuri GHE 150
Hyvä oksasilppuri
Makita oksasilppuri UD2500
Makita-oksasilppuri-UD2500
Paras tehokas oksasilppuri
Oksasilppuri 6,5 hv polttomoottorilla (murskaava)
Oksasilppuri-65-hv-polttomoottorilla-murskaava
Paras murskaava oksasilppuri
Bosch oksasilppuri DIY AXT 25 TC
Bosch oksasilppuri DIY AXT 25 TC
Paras hakkuri
Stihl GH 370 S oksasilppuri
Stihl GH 370 S hakkuri
Paras oksasilppuri polttomoottorilla
Tarmo haketin polttomoottorilla 15 hv
Tarmo haketin polttomoottorilla 15 hv
Paras oksasilppuri - Testivoittaja

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita