Logo Moottorilla.fi

Bosch Akkuoksasaha Keo 18 V - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

  • Erinomainen leikkuuteho
  • Mukana akku ja laturi
  • Ergonominen muotoilu
  • Monipuolinen käyttö

Hinta nyt

189 €

Tutustu Bosch KEO 18 V akkuoksasahaan – työkaluun, joka vie puutarhanhoidon uudelle tasolle. Tämä tehokas, ergonomisesti muotoiltu saha tekee oksien leikkaamisesta nopeaa, tehokasta ja ennen kaikkea vaivatonta.

Tämä oksasaha on varustettu kestävällä 18 voltin akulla ja mukana toimitettavalla laturilla, KEO 18 V on valmis vastaamaan kaikkiin haasteisiisi milloin tahansa.

Kun puhutaan pihan ja puutarhan hoidosta, työkalujen laatu nousee avainasemaan. Bosch on jo pitkään ollut luotettavuuden ja innovaation synonyymi työkalumaailmassa, ja sen Akkuoksasaha KEO 18 V ei ole poikkeus.

Tämä akkukäyttöinen oksasaha on suunniteltu tehostamaan puutarhatöitä, tuoden käyttäjälleen sekä voimaa että mukavuutta. Sen avulla oksien sahaaminen ei ole ainoastaan nopeaa vaan myös vaivatonta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin ammattilaiselle kuin harrastajallekin.

Lue tästä vertailumme akkuoksasahoista

Bosch Akkuoksasaha Keo 18 V

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Bosch KEO 18 V on varustettu 18 voltin akulla, joka tarjoaa vankan leikkuutehon. Saha kykenee leikkaamaan jopa 80 mm paksuisia oksia, mikä todistaa sen soveltuvuuden vaativiinkin katkaisu- ja leikkaustöihin.

Akun käyttöaika on erittäin kelpo, sillä yhdellä latauksella voi suorittaa jopa 80 katkaisua. Tämä ominaisuus tekee sahasta erittäin käyttökelpoisen myös suuremmille tontille tai pidempikestoisiin projekteihin. Mukana toimitettava akku ja laturi takaavat, että saha on aina valmis käyttöön, eikä erillisten lisävarusteiden hankkiminen ole tarpeen.

Helppokäyttöisyys

KEO 18 V on suunniteltu käyttäjäystävällisyyttä silmällä pitäen. Sahan ergonominen muotoilu ja pehmustettu kahva tekevät pitkäkestoisestakin työskentelystä miellyttävää. Irroitettava A-grip oksatuki on loistava lisä, sillä se pitää oksan tukevasti paikallaan sahatessa, vähentäen käyttäjän tarvetta käyttää toista kättään oksan tukemiseen.

Käytettävissä olevat vaihdettavat terät mahdollistavat monipuolisen käytön eri materiaaleille, mikä lisää sahan käyttöarvoa entisestään.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

  • Erinomainen leikkuuteho
  • Monipuolinen, sopii erilaisille materiaaleille
  • Mukana akku ja laturi
  • Ergonominen muotoilu

Huonot:

Kenelle tuote sopii?

Bosch KEO 18 V akkuoksasaha sopii erinomaisesti kaikille, jotka arvostavat laatua ja tehokkuutta. Se on ihanteellinen valinta niin harrastepuutarhureille, jotka haluavat tehostaa työskentelyään, kuin ammattilaisillekin, jotka vaativat työkaluiltaan maksimaalista suorituskykyä ja luotettavuutta.

Toimituksen arvio

Kun otetaan huomioon sahan monipuolisuus, tehokkuus ja käyttäjäystävällisyys, on helppo suositella Bosch KEO 18 V akkuoksasahaa. Se täyttää vaativankin käyttäjän tarpeet ja tarjoaa hyvän vastineen rahalle, erityisesti ottaen huomioon sen, että pakettiin sisältyy akku ja laturi.

Tämä tuote ansaitsee paikkansa jokaisen puutarhaharrastajan tai ammattilaisen työkaluvalikoimassa.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Stihl HTA 86 akkuoksasaha I.A
Stihl HTA 86 akkuoksasaha I.A
Paras akkuoksasaha - Testivoittaja
Makita oksasaha DUC101Z 18V
Makita oksasaha DUC101Z 18V
Paras akkukäyttöinen oksasaha
Milwaukee oksasaha M12 FHS-602X
Milwaukee oksasaha M12 FHS-602X
Paras laadukas oksasaha
Stiga MT 500E multi-tool Kit
Stiga MT 500E multi-tool Kit
Paras akkukäyttöinen oksasaha teleskooppivarrella
Jonköping, akkukäyttöinen oksasaha 20 V
Jonköping, akkukäyttöinen oksasaha 20 V
Paras halpa akkuoksasaha
Einhell CL akkukäyttöinen oksasaha GE-LC 18 Li T-Solo
Einhell CL akkukäyttöinen oksasaha GE-LC 18 Li T-Solo
Paras varrellinen oksasaha akulla

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita