Logo Moottorilla.fi

Makita oksasaha DUC101Z 18V - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

 • Kevyt ja tehokas
 • Huoltovapaa moottori
 • Automaattinen voitelu
 • XPT-teknologia

Hinta nyt

294,57 €

Makita DUC101Z 18V akkuoksasaha määrittelee uudelleen puutarhanhoitoon liittyvät odotukset tarjoamalla poikkeuksellisen yhdistelmän keveyttä, tehokkuutta ja ergonomiaa. Sen huoltovapaa hiiliharjaton moottori ja innovatiivinen automaattinen teräketjun voitelu takaavat sujuvan käyttökokemuksen ilman ylimääräisiä huoltohuolia.

Akkuoksasaha Makita DUC101Z 18V on markkinoiden kärkikaartia edustava työkalu, joka on suunniteltu tehostamaan pihan ja puutarhan hoitoa. Kevyt, mutta samalla tehokas laite mahdollistaa nopean ja vaivattoman oksien käsittelyn ilman johdon rajoituksia.

Makitan tunnettu laatu ja kestävyys kulkevat käsi kädessä tämän mallin huoltovapaan ja pitkäikäisen moottorin kanssa. Erityisesti suunniteltu niille, jotka arvostavat korkeaa suorituskykyä ja käyttömukavuutta.

Lue tästä vertailumme akkuoksasahoista

Makita oksasaha DUC101Z 18V

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Makita DUC101Z on akkukäyttöinen oksasaha, joka toimii 18V jännitteellä, tarjoten käyttäjilleen 320W tehoa. Tämä malli on varustettu hiiliharjattomalla moottorilla ja automaattisella teräketjun voitelulla, mikä tekee sahan käytöstä sujuvaa ja huoltovapaata.

Kompaktin kokonsa ja vain 2,0 kg painonsa (5,0 Ah akulla) ansiosta saha on erittäin kätevä käsitellä ja kuljettaa. Saha soveltuu erinomaisesti oksien sahaamiseen, ja sen ohut teräketju sekä 8 m/s ketjunopeus takaavat nopean sahaamisen.

Helppokäyttöisyys

Makita DUC101Z on suunniteltu käyttäjäystävällisyyttä silmällä pitäen. Sen kumitettu pehmeä kahva lisää käyttömukavuutta, ja sahaa voidaan käyttää kummallakin kädellä, sillä käyttökytkimen vapautusvipu löytyy molemmilta puolilta takakahvaa.

Teräketjun kiristäminen ja vaihto onnistuvat helposti ilman erillisiä työkaluja, ja säiliön läpinäkyvyys helpottaa öljytason seurantaa.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

 • Kevyt ja kompakti rakenne
 • Hiiliharjaton, huoltovapaa moottori
 • Automaattinen teräketjun voitelu
 • Helppokäyttöisyys ja käyttömukavuus
 • Veden ja pölyn kestävyys XPT-teknologian ansiosta

Huonot puolet:

 • Toimitetaan ilman akkua ja laturia
 • Sopii parhaiten kevyeen ja keskiraskaaseen sahaamiseen

Kenelle tuote sopii?

Tämä akkuoksasaha sopii erinomaisesti niin kotipuutarhureille kuin ammattilaisillekin, jotka arvostavat työkalussaan tehokkuutta, keveyttä ja monikäyttöisyyttä. Se on ihanteellinen valinta oksien nopeaan ja vaivattomaan katkaisuun, ja sen käyttö ei vaadi sähköverkkoa.

Toimituksen arvio

Makita DUC101Z 18V akkuoksasaha vakuuttaa suorituskyvyllään ja käyttäjäystävällisyydellään. Sen kevyt rakenne, tehokas moottori ja käyttömukavuutta lisäävät ominaisuudet tekevät siitä luotettavan valinnan niille, jotka etsivät korkealaatuista ja kestävää oksasahaa.

Huolimatta siitä, että se toimitetaan ilman akkua ja laturia, tämä saha tarjoaa joustavuutta ja tehokkuutta, jotka vastaavat vaativankin käyttäjän tarpeita. Akkukäyttöisissä oksasahoissa Makita DUC101Z on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Jonköping, akkukäyttöinen oksasaha 20 V
Jonköping, akkukäyttöinen oksasaha 20 V
Paras halpa akkuoksasaha
Einhell CL akkukäyttöinen oksasaha GE-LC 18 Li T-Solo
Einhell CL akkukäyttöinen oksasaha GE-LC 18 Li T-Solo
Paras varrellinen oksasaha akulla
Stihl HTA 86 akkuoksasaha I.A
Stihl HTA 86 akkuoksasaha I.A
Paras akkuoksasaha - Testivoittaja
Milwaukee oksasaha M12 FHS-602X
Milwaukee oksasaha M12 FHS-602X
Paras laadukas oksasaha
Bosch Akkuoksasaha Keo 18 V
Bosch Akkuoksasaha Keo 18 V
Hyvä oksasaha
Stiga MT 500E multi-tool Kit
Stiga MT 500E multi-tool Kit
Paras akkukäyttöinen oksasaha teleskooppivarrella

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita