Logo Moottorilla.fi

Dewalt akkupora/ruuvinväännin DCD708D2T-QW - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

 • Hiiliharjaton moottori
 • Kompakti ja kevyt
 • 2x 2.0 Ah akkua
 • LED-valo

Hinta nyt

195,5 €

Dewalt DCD708D2T-QW akkuporakone erottuu edukseen tehokkaalla hiiliharjattomalla moottorillaan ja kompaktilla designillaan, joka tekee siitä ihanteellisen työkalun niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

Sen mukana tulevat kaksi 2.0 Ah akkua varmistavat pitkän käyttöajan, ja nopea laturi pitää varmistaa, että olet aina valmis seuraavaan projektiin.

Kevyt rakenne ja ergonominen muotoilu tekevät pitkäkestoisestakin työskentelystä miellyttävää, ja LED-valo valaisee tehokkaasti työskentelyalueen.

Dewalt DCD708D2T-QW on markkinoiden kiinnostavimpia akkuporakoneita, joka tarjoaa käyttäjilleen vaikuttavan suorituskyvyn ja monipuolisuuden. Tämä malli erottuu edukseen erityisesti sen kompaktin muotoilun, tehokkaan hiiliharjattoman moottorin sekä mukana tulevien kahden 2.0 Ah akkujen ansiosta.

Laitteen mukana tuleva laturi ja säilytyslaukku tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon niin ammattilaisille kuin DIY-harrastajillekin. Dewaltin maine laadukkaana työkaluvalmistajana on tunnettu, ja tämä akkuporakone vahvistaa mainetta entisestään.

Parhaat akkuporakoneet vertailussa, katso tästä!

Dewalt akkupora-ruuvinväännin DCD708D2T-QW

Helppokäyttöisyys

Dewalt DCD708D2T-QW on suunniteltu käyttömukavuutta ajatellen. Sen kevyt ja ergonominen muotoilu mahdollistaa pitkäkestoisetkin työskentelyjaksot ilman käsiin kohdistuvaa rasitusta.

Kompakti koko tekee työkalusta ihanteellisen ahtaissa tiloissa työskentelyyn, ja sen kaksi nopeusaluetta sekä 15 vääntömomenttiasetusta takaavat, että käyttäjä löytää aina oikean asetuksen työhön kuin työhön. Akkujen pitkä käyttöikä ja nopea latausaika tarkoittavat, että työ ei keskeydy turhan odottelun vuoksi.

Kenelle tuote sopii?

Tämä akkuporakone on ihanteellinen valinta niin ammattikäyttöön kuin kotinikkarillekin, jotka arvostavat laatua, suorituskykyä ja monipuolisuutta. Etenkin niille, jotka työskentelevät ahtaissa tiloissa tai tarvitsevat koneen, joka on helposti mukana kuljetettavissa.

Dewalt DCD708D2T-QW soveltuu monenlaisiin projekteihin, olipa kyse sitten kalusteiden kokoamisesta, hyllyjen kiinnittämisestä tai vaativammista rakennustöistä.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Dewalt DCD708D2T-QW erottuu markkinoilla monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. Hiiliharjaton moottori takaa tehokkaan suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Kompakti muotoilu ja kevyt rakenne mahdollistavat työskentelyn ahtaissakin tiloissa.

Lisäksi:

 • 2-vaihteinen metallinen vaihdekotelo
 • 15 vääntömomenttiasetusta
 • LED-valo työskentelyalueen valaisemiseen
 • Sisältää kaksi 2.0 Ah akkua, laturin ja säilytyslaukun

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

 • Erinomainen suorituskyky ja pitkä akun kesto
 • Kompakti ja kevyt, sopii ahtaisiin tiloihin
 • Monipuolinen, sopii monenlaisiin työtehtäviin

Huonot:

 • Ei sisällä iskutoimintoa, mikä rajoittaa käyttöä tietyissä poraustehtävissä
 • Korkeatasoisen suorituskyvyn myötä hinta saattaa olla korkeampi kuin perustason malleissa

Toimituksen arvio

Dewalt DCD708D2T-QW akkuporakone tarjoaa loistavan yhdistelmän suorituskykyä, käyttömukavuutta ja luotettavuutta. Sen monipuolisuus ja erinomaiset ominaisuudet tekevät siitä sopivan valinnan niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

Huomioiden tuotteen edullisen hintaluokan ja kategoriansa “Hyvä akkuporakone”, uskomme, että se tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle. Se on investointi, joka palvelee käyttäjäänsä luotettavasti vuosia.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Milwaukee akkuporakone M18 FDD3-502X

Milwaukee akkuporakone M18 FDD3-502X
Paras akkuporakone - Testivoittaja

Makita akkuporakone 18 V 5 ah DDF486RTJ

Makita akkuporakone 18 V 5 ah DDF486RTJ
Paras akkuporakone kairaan

Makita 18V akkuporakone DDF484T harjaton 1×5.0ah

Makita 18V akkuporakone DDF484T harjaton 1x5.0ah
Paras tehokas akkuporakone

Bosch Akkuporakone GSR 18V-28 Professional

Bosch Akkuporakone GSR 18V-28 Professional
Paras pieni akkuporakone

Ryobi Akkuporakone R18DD3-120S 18V ONE+

Ryobi Akkuporakone R18DD3-120S 18V ONE
Paras halpa akkuporakone

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita