Logo Moottorilla.fi

Atlas Copco Generaattori P6500T - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.7/5

 • Teho 6,2 kVA
 • 25l polttoainesäiliö
 • Käyttöaika 10 h
 • Vankka rakenne

Hinta nyt

1640,80 €

Atlas Copco P6500T on bensiinikäyttöinen voimavirta aggregaatti, joka sopii rakentamiseen ja maatalouteen. Tilava 25 litran polttoainesäiliö takaa pitkän käyttöajan. Kompakti ja vankka rakenne helpottaa kuljetusta ja käyttöä.

Esittely

Atlas Copco P6500T on tehokas ja käytännöllinen generaattori, joka sopii erityisesti rakentamiseen, maatalouteen ja muihin vastaaviin käyttötarkoituksiin. Generaattori tarjoaa 6,2 kVA:n tehon ja sen polttoainesäiliön tilavuus on 25 litraa, mikä takaa pitkän käyttöajan ilman jatkuvaa tankkausta.

Tämä siirrettävä generaattori on suunniteltu erityisesti henkilökohtaiseen käyttöön urakoitsijoille, jotka tarvitsevat luotettavaa tehoa lyhyellä varoitusajalla. Atlas Copco P6500T on suunniteltu helppoa kuljetusta ja käyttöä varten, ja sen vankka rakenne sekä helppo huollettavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan kevyempiin töihin.

Parhaat aggregaatit vertailussa, katso täältä!

Atlas Copco Generaattori P6500T

Käytettävyys

Asennus ja käyttöönotto sujuvat vaivattomasti, sillä generaattori on suunniteltu intuitiiviseksi ja käyttäjäystävälliseksi. Selkeät pistorasiat ja hallintalaitteet tekevät käytöstä sujuvaa, eikä käyttöohjeen kanssa tarvitse tuskailla. Polttoainesäiliön 25 litran tilavuus tarjoaa pitkän käyttöajan, mikä vähentää keskeytyksiä työpäivän aikana.

Käytössä generaattori vastasi odotuksia tarjoamalla tasaisen ja luotettavan tehon. Äänenpainetaso 72 dB(A) 7 metrin etäisyydellä on siedettävä, mutta pitkäaikaisessa käytössä saattaa olla tarpeen käyttää korvatulppia. Generaattori on myös tarpeeksi kompakti, jotta sen siirtäminen ja varastointi sujuvat ongelmitta.

Kokemuksia tuotteesta

Tuote sopii erityisen hyvin pienille ja keskisuurille urakoitsijoille, jotka tarvitsevat siirrettävää ja luotettavaa tehoa erilaisiin päivittäisiin tehtäviin. Maatalousyrittäjät voivat hyötyä generaattorin pitkästä käyttöajasta ja kestävyydestä, joka mahdollistaa keskeytyksettömän työnteon.

Käyttäjät arvostivat tuotteen helppokäyttöisyyttä ja kompaktiutta, mutta mainitsivat myös äänenpainetasosta, joka voi häiritä pitkäaikaisessa käytössä. Yleisesti ottaen generaattori täytti odotukset ja osoittautui olevan hintansa arvoinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja siirrettävää tehoa arkipäivän töihin.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Atlas Copco P6500T on bensiinikäyttöinen voimavirta aggregaatti, joka tarjoaa tehokkaan ratkaisun rakentamisen ja maatalouden tarpeisiin. Generaattorin 6,2 kVA teho ja 25 litran polttoainesäiliö tekevät siitä luotettavan kumppanin vaativissakin olosuhteissa, kuten työmailla ja maatiloilla. Sen kompaktin rakenteen ansiosta laitteen siirtäminen ja käyttö on helppoa.

 • Teho: 6,2 kVA (4,96 kW) – Riittävästi tehoa suuriin ja pieniin tehtäviin.
 • Polttoainesäiliö: 25 litraa – Tarjoaa pitkän käyttöajan ilman jatkuvaa tankkausta.
 • Käyttöaika nimellisteholla: 10 tuntia – Mahdollistaa keskeytyksettömän työnkulun.
 • Äänenpainetaso: 72 dB(A) – Kohtuullinen melutaso 7 metrin etäisyydellä.
 • Pistorasiat: 1 x SCH + 1 x 5P16A – Monipuoliset liitäntämahdollisuudet erilaisille laitteille.
 • Kompakti koko: K540 x L675 x P540 mm – Helppo varastoida ja kuljettaa.
 • Paino: 79 kg – Suhteellisen kevyt, mikä helpottaa käsittelyä.
 • Moottori: AC390FD bensiinimoottori – Luotettava ja tehokas moottori, joka varmistaa pitkän käyttöiän.

generattori on suunniteltu kestämään pitkään. Vankka ja kompakti rakenne helpottaa sen kuljetusta ja käyttöä, mikä tekee siitä oivan valinnan urakoitsijoille ja muille käyttäjille, jotka tarvitsevat siirrettävää virtalähdettä lyhyellä varoitusajalla. Atlas Copcon P-sarjan innovatiivisuus näkyy tässäkin mallissa.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Tukeva ja kompakti rakenne helpottaa kuljetusta ja käyttöä
 • Luotettava moottori tarjoaa pitkän käyttöiän ja turvallisen toiminnan
 • Suuri 25 litran polttoainesäiliö takaa pitkän käyttöajan ilman tarvetta jatkuville täytöille
 • Monipuoliset käyttökohteet kuten rakentaminen ja maatalous
 • Hiljainen käyntiääni, 72 dB(A) 7 metrin etäisyydellä

Huonot

 • 79 kg paino voi tehdä siirtämisestä haasteellista ilman apuvälineitä

Toimituksen arvio

Atlas Copco Generaattori P6500T vaikuttaa käytännölliseltä ratkaisulta niille, jotka tarvitsevat luotettavaa tehonlähdettä rakennustöissä. Generaattorin 6,2 kVA:n nimellisteho ja 10 tunnin käyttöaika nimellisteholla tekevät siitä järkevän valinnan monille ammattikäyttöön suunnitelluille projekteille.

Kompakti ja vankka rakenne helpottaa kuljettamista ja käyttöä, mikä tekee siitä erityisen kätevän niille, jotka tarvitsevat siirrettävää tehoa lyhyellä varoitusajalla. Generaattorin 25 litran polttoainesäiliö ja 72 dB(A) äänenpainetaso 7 metrin etäisyydeltä ovat myös ominaisuuksia, jotka saavat plussaa.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Honda Aggregaatti EM 5500
Honda Aggregaatti EM 5500
Paras aggregaatti - Toimituksen valinta
Atlas Copco Generaattori QEP R14 11,1 kW
Atlas Copco Generaattori QEP R14 11,1 kW
Paras generaattori ammattikäyttöön
Timco CLE5500SDG 230V diesel aggregaatti
Timco CLE5500SDG 230V diesel aggregaatti
Paras diesel aggregaatti
Timco Aggregaatti 2000i digitaali 1,6 kW
Timco Aggregaatti 2000i digitaali 1,6 kW
Paras hiljainen aggregaatti

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita