Logo Moottorilla.fi

Makita Momenttiruuvinväännin DF012DSJ - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 5/5

 • Taitettava ja monipuolinen
 • Pitkä akunkesto
 • Tarkat momenttiasetukset
 • Kestävät akut ja nopea lataus

Hinta nyt

211,5 €

Makita DF012DSJ erottuu edukseen monipuolisuudellaan ja suorituskyvyllään, tarjoten käyttäjilleen voimaa ja tarkkuutta vaativiin asennustöihin.

Sen ainutlaatuinen taitettava muotoilu mahdollistaa työkalun mukautumisen erilaisiin työskentelyasentoihin, tehden siitä ihanteellisen kumppanin sekä ammattilaisille että harrastajille.

Kaksi kestävää 7,2V 1,5 Ah akkua varmistavat, että voit työskennellä pitkiä aikoja keskeytyksettä, ja nopea latausaika takaa, että työkalu on aina valmis käyttöön.

Makita DF012DSJ on monipuolinen työkalu, joka tarjoaa käyttäjälleen sekä voimaa että tarkkuutta. Tämä akkukäyttöinen momenttiruuvinväännin on suunniteltu erityisesti vaativiin asennustöihin, missä tarvitaan luotettavuutta ja kestävyyttä.

Sisältäen kaksi kappaletta 7,2V 1,5 Ah akkua, laturin ja kätevän laukun, tarjoaa Makita DF012DSJ erinomaista vastinetta rahalle järkevässä hintaluokassa. Taitettava malli lisää käytön monipuolisuutta ja helpottaa työskentelyä ahtaissakin tiloissa.

Katso tästä vertailumme parhaista ruuvinvääntimistä!

Helppokäyttöisyys

Makita DF012DSJ:n käyttöönotto on vaivatonta. Työkalun taitettava muotoilu ei ainoastaan tee siitä kompaktia säilytystä varten, vaan myös mahdollistaa sen mukautumisen erilaisiin työskentelyasentoihin, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun monenlaisiin projekteihin.

Akkujen pitkä käyttöikä ja nopea lataus varmistavat, että työkalu on aina valmis käyttöön, ja 21 erilaista momenttiasetusta takaavat tarkan ruuvaustuloksen jokaisessa tehtävässä.

Kenelle tuote sopii?

Tämä ruuvinväännin on erinomainen valinta niin ammattilaisille kuin harrastajillekin, jotka arvostavat laatua ja monikäyttöisyyttä.

Erityisesti ne, jotka tekevät asennustöitä tai pieniä korjaustöitä sekä sisällä että ulkona, löytävät tästä työkalusta luotettavan kumppanin. Sen keveys ja kompaktius tekevät siitä ihanteellisen myös kotikäyttöön, tarjoten samalla ammattitason suorituskyvyn.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Makita DF012DSJ momenttiruuvinväännin on varustettu 7,2 V moottorilla ja tarjoaa 1/4″ kärkikiinnityksen sekä 21 momenttiasetusta, jotka takaavat tarkan ja monipuolisen ruuvauksen.

Taittuva rakenne mahdollistaa työkalun käytön sekä suorana että kulmassa, lisäten työskentelyn mukavuutta ja tehokkuutta. Sisältäen kaksi kestävää 7,2V 1,5 Ah akkua, varmistaa työkalu pitkän käyttöajan yhdellä latauksella.

Lisäksi pakkaukseen kuuluva laadukas laturi takaa akkujen nopean latauksen.

Pääominaisuudet:

 • Taittuva malli
 • 21 momenttiasetusta
 • 7,2V 1,5 Ah akut (2 kpl)
 • Nopea lataus
 • 1/4″ kärkikiinnitys

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

 • Kompakti ja monipuolinen muotoilu
 • Pitkä akunkesto ja nopea latausaika
 • Sisältää kaksi akkua, laturin ja laukun
 • Tarkat momenttiasetukset

Huonot puolet:

 • Ei sovellu raskaimpiin ruuvaustehtäviin
 • Korkeampi hinta verrattuna perusmalleihin

Toimituksen arvio

Makita DF012DSJ momenttiruuvinväännin on huolellisesti suunniteltu työkalu, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja käyttömukavuutta.

Sen monipuolisuus, luotettavuus ja kestävät akut tekevät siitä erinomaisen valinnan kenelle tahansa, joka etsii korkealaatuista ja järkevän hintaista ruuvinväännintä. Olipa kyseessä ammattilainen tai kotinikkari, tämä tuote vastaa vaativimpiinkin tarpeisiin.

Sen taitettava muotoilu ja kattavat momenttiasetukset nostavat sen selkeästi testivoittajaksi parhaiden ruuvinvääntimien kategoriassa.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Hikoki Ruuvinväännin DB3DL2

Hikoki Ruuvinväännin DB3DL2
Paras akku ruuvimeisseli

Milwaukee Ruuvinväännin M12 BDD-202C

Milwaukee-Ruuvinvaannin-M12-BDD-202C
Paras tehokas akkuruuvinväännin

Dewalt Ruuviväännin DCF680G2-QW

Dewalt-Ruuvivaannin-DCF680G2-QW
Paras pieni ruuvinväännin

Bosch Ruuviväännin EasyImpact 1200

Bosch-Ruuvivaannin-EasyImpact-1200
Paras sähköinen ruuvimeisseli

Bosch Akkuruuvinväännin PushDrive

Bosch-Akkuruuvinvaannin-PushDrive
Paras edullinen ruuviväännin

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita