Logo Moottorilla.fi

vidaXL 2-in-1 Sähköinen nurmikon ilmaaja 1500 W - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.3/5

 • 1500W moottori
 • 2-in-1 toiminto
 • 36 cm työleveys
 • Kolme työsyvyyttä

Hinta nyt

174.99 €

vidaXL 2-in-1 Sähköinen nurmikon ilmaaja 1500 W yhdistää haravoinnin ja ilmauksen yhteen laitteeseen. 36 cm työleveys ja vaihtelevat työsyvyydet tekee siitä erinomaisen valinnan puutarhasi hoitoon. Tehokas 1500W moottori takaa nopean ja tehokkaan nurmikonhuollon.

Esittely

VidaXL 2-in-1 Sähköinen nurmikon ilmaaja 1500 W tarjoaa tehokkaan ratkaisun nurmikon ilmanvaihtoon ja sammaleenpoistoon. Tämä monitoimityökalu auttaa sinua pitämään pihasi hyvässä kunnossa ympäri vuoden.

Vaihdettavien ilmausterien ja haravointipiikkien ansiosta tämä laite sopii mainiosti jokaisen puutarhurin tarpeisiin. Ilmaajan 1500 W moottori ja 36 cm työleveys tekevät työstä nopeaa ja tehokasta. Kun käytössä on niin monipuolinen laite, ei tarvitse hankkia montaa eri työkalua, vaan yksi riittää.

Parhaat nurmikon ilmaajat vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

VidaXL 2-in-1 Sähköinen nurmikon ilmaaja on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi. Laite toimitetaan osina, joten pieni kokoaminen on tarpeen. Ohjeet ovat selkeät ja yksityiskohtaiset, mikä tekee kasauksesta suhteellisen nopeaa ja vaivatonta. Jopa ne, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta vastaavien työkalujen kokoamisesta, selviävät hyvin.

Käytössä laite yllättää positiivisesti tehokkuudellaan. 36 cm työleveys mahdollistaa suuremman alueen käsittelyn kerralla, ja 1500 W moottori tarjoaa tarpeeksi voimaa vaikeampaankin maaperään. Nurmikon ilmaus ja haravointi sujuvat ongelmitta, mikä myös vähentää fyysistä rasitusta käyttäjältä.

Kenelle tuote sopii?

VidaXL 2-in-1 Sähköinen nurmikon ilmaaja on loistava valinta niille, jotka haluavat hoitaa pihansa tehokkaasti, mutta ilman suurta vaivannäköä. Tämä laite sopii hyvin pienille ja keskikokoisille pihoille, joissa nurmikon ilmaus ja sammaleenpoisto ovat säännöllisiä tarkistuksia.

Jos nautit puutarhurin työstä ja haluat työkalun, joka auttaa sinua pitämään nurmesi terveenä ja siistinä, tämän laitteen pitäisi ehdottomasti olla harkintalistallasi. Se on erityisen hyödyllinen, jos etsit monitoimityökalua, joka yhdistää ilmaajan ja haravan yhteen kätevään pakettiin.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

vidaXL 2-in-1 Sähköinen nurmikon ilmaaja 1500 W tuo mukanaan tehokkaan ja monipuolisen ratkaisun nurmikon hoitoon. Laite yhdistää haravan ja ilmaajan toiminnallisuudet, mikä auttaa ylläpitämään nurmikon terveyttä ja ulkonäköä. Sähkökäyttöisyytensä ansiosta se on ympäristöystävällinen ja vähämeluinen vaihtoehto perinteisille bensiinikäyttöisille laitteille.

 • 1500 W moottori tarjoaa riittävän tehon perusteelliseen nurmikon ilmaamiseen
 • 36 cm työleveys kattaa suuremmat alueet nopeammin
 • 2-in-1 toiminto: haravoi ja ilmaaja samassa laitteessa, mikä tekee monikäyttöisestä työkalusta erinomaisen valinnan nurmikon hoitoon
 • Sähkökäyttöisyys takaa vähäisen melun ja ympäristöystävällisen käytön

Kokonaisuudessaan vidaXL Sähköinen nurmikon ilmaaja tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja nurmikon hoitoon, tehden siitä aidosti monikäyttöisen ja tehokkaan laitteen kodin pihanurmen hoidossa.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Monitoimityökalu: 2-in-1 harava ja ilmaaja ilmaa tehokkaasti nurmikon edistäen terveen ruohon kasvua.
 • Tehokas: 1500 W moottori ja 36 cm työleveys soveltuvat pienten ja keskisuurten nurmikoiden kunnossapitoon.
 • Säädettävä työsyvyys: Kolme eri korkeutta mukautuvat puutarhanhoitotarpeisiin.
 • Helppo käsitellä: Ohjaustanko ja pyörät parantavat laitteen liikkuvuutta ja käyttömukavuutta.
 • Suuri keräilypussi: 30 litran kapasiteetti vähentää turhia matkoja päästä eroon leikkuujätteistä.

Huonot

 • Laitteen paino 12,5 kg saattaa tuntua pitkäaikaisessa käytössä.

Toimituksen arvio

vidaXL 2-in-1 Sähköinen nurmikon ilmaaja 1500 W on tehokas ja monipuolinen työkalu pienen tai keskisuuren nurmikon hoitoon. Vaihdettavat ilmausterät ja haravointipiikit tarjoavat nurmikon tarvitsemat hoitotoimet samassa paketissa, ja sen 1500 W moottori varmistaa työn tehokkuuden.

Käytännöllisyyttä lisäävät laitteen kolme säädettävää työkorkeutta ja 30 litran keräilysäiliö, jotka helpottavat puutarhatöiden suorittamista. 36 cm työleveydellä tämä sähkökäyttöinen laite on erityisen kätevä kotipuutarhureille, jotka haluavat pitää nurmikkonsa hyvinvoivana ja siistinä ilman suuria investointeja.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Gardena sähköinen nurmikon ilmaaja EVC 1000
Gardena sähköinen nurmikon ilmaaja EVC 1000
Hyvä nurmikon ilmaaja
Makita Nurmikon ilmaaja UV3200
Makita Nurmikon ilmaaja UV3200
Paras laadukas ilmaaja
Stiga SV 415 E sähkökäyttöinen ilmaaja
Stiga SV 415 E sähkökäyttöinen ilmaaja
Paras nurmikon ilmaaja
Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 bensiinikäyttöinen
Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 bensiinikäyttöinen
Paras ilmaaja polttomoottorilla
Bosch Sähkökäyttöinen nurmikonilmaaja Verticut 1100
Bosch Sähkökäyttöinen nurmikonilmaaja Verticut 1100
Tehokas sammaleenpoistaja

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita