Logo Moottorilla.fi

Ryobi lehtipuhallin OBV18 - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

  • Akkukäyttöinen vapaus
  • Puhallus ja imutoiminto
  • Harjaton moottori
  • Suuri lehtipussi

Hinta nyt

210,23 €

Ryobi 18V ONE+™ OBV18 mullistaa puutarhanhoitokokemuksen tarjoamalla ainutlaatuisen yhdistelmän puhallus- ja imutoimintoa, jotka tekevät lehtien ja roskien keräämisestä nopeaa ja vaivatonta.

Tämä akkukäyttöinen, johdoton laite tarjoaa vapauden liikkua puutarhassa esteettä, tehden siitä ihanteellisen valinnan niin kotipuutarhureille kuin ammattilaisillekin. Sen harjaton moottori takaa maksimaalisen tehon ja käyttöiän, kun taas suuri lehtipussi ja tehokas murskain vähentävät jätteen määrää.

Ryobi 18V ONE+™ OBV18 edustaa nykyaikaista puutarhanhoitoteknologiaa, joka vastaa monen kotipuutarhurin ja ammattilaisen tarpeisiin. Tämä laite ei ole vain lehtipuhallin vaan myös tehokas lehti-imuri, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun puutarhan siistimiseen.

Akkukäyttöisenä se tarjoaa vapauden liikkua suuremmallakin alueella ilman huolta johdoista tai polttoaineesta. Tuotteen design on käyttäjäystävällinen, ja se on suunniteltu kestämään pitkään, mikä tekee siitä järkevän hankinnan niille, jotka arvostavat laatua ja tehokkuutta.

Katso vertailumme parhaista lehtipuhaltimista!

Ryobi-lehtipuhallin-OBV18

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Ryobi 18V ONE+™ OBV18 on suunniteltu erityisesti helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta silmällä pitäen. Sen akkukäyttöisyys mahdollistaa käytön missä tahansa puutarhan nurkassa ilman huolta sähköjohtojen rajoituksista.

Puhaltimen ja imurin yhdistelmä tarjoaa kaksi toimintoa yhdessä laitteessa, tehden lehtien ja roskien keräämisestä nopeaa ja vaivatonta. Laite on varustettu harjattomalla moottorilla, joka tarjoaa enemmän tehoa, pidemmän käyttöajan ja pidemmän elinkaaren.

Lisäksi turbovoimatoiminto tekee tiukempienkin roskien puhdistuksesta helppoa. 35 litran lehtipussi ja 10:1 metallimurskain varmistavat, että keräät suuren määrän lehtiä ja pienennät jätteen määrää.

Helppokäyttöisyys

OBV18:n asentaminen ja käyttöönotto on suunniteltu olemaan mahdollisimman yksinkertaista. Vaihtaminen puhallus- ja imutoimintojen välillä on vaivatonta, mikä tekee laitteesta kätevän eri tilanteissa. Akkujärjestelmä on yhteensopiva Ryobin muiden ONE+™ työkalujen kanssa, tarjoten laajaa joustavuutta ja säästöjä.

Käyttäjäkokemus on myös mukavaa kiitos ergonomisen muotoilun ja mukana toimitettavan olkahihnan, joka helpottaa laitteen kantamista pidempienkin käyttöjaksojen aikana.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

  • Akkukäyttöinen, johdoton vapaus
  • Puhaltava ja imevä toiminto
  • Tehokas ja pitkäikäinen harjaton moottori
  • Suuri lehtipussi ja tehokas murskain

Huonot puolet:

  • Akku ja laturi eivät sisälly pakettiin
  • Voi olla raskas pitkäaikaisessa käytössä ilman olkahihnaa

Kenelle tuote sopii?

Ryobi 18V ONE+™ OBV18 sopii erinomaisesti niin kotipuutarhureille kuin ammattilaisillekin, jotka arvostavat joustavuutta, tehokkuutta ja monipuolisuutta puutarhanhoitotyökaluiltaan.

Se on erityisen hyvä valinta niille, jotka haluavat yhdistää puhaltimen ja imurin ominaisuudet yhdessä laitteessa, sekä niille, jotka haluavat siirtyä akkukäyttöisiin puutarhatyökaluihin.

Toimituksen arvio

Ryobi 18V ONE+™ OBV18 on markkinoiden kärjessä oleva akkukäyttöinen lehtipuhallin ja -imuri. Sen monipuoliset ominaisuudet, kuten tehokas harjaton moottori ja puhaltavan sekä imevän toiminnon yhdistelmä, tekevät siitä erinomaisen työkalun puutarhan ylläpitoon.

Vaikka laite toimitetaan ilman akkua ja laturia, sen yhteensopivuus Ryobin laajan ONE+™ akkujärjestelmän kanssa tarjoaa käyttäjälle joustavuutta ja mahdollisuuden käyttää samaa akkua useiden eri työkalujen kanssa.

Arvioimme, että tämä tuote on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tehokasta ja monipuolista apuvälinettä puutarhansa hoitoon.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Milwaukee lehtipuhallin M18 FBL-0
Milwaukee lehtipuhallin M18 FBL-0
Paras lehtipuhallin - Testivoittaja
Dewalt lehtipuhallin DCMBL562P1-QW
Dewalt-lehtipuhallin-DCMBL562P1-QW
Tehokas lehtipuhallin
Bosch lehtipuhallin GBL 18V-120
Bosch-lehtipuhallin-GBL-18V-120
Paras akkukäyttöinen lehtipuhallin
Stiga lehtipuhallin VS 100 e Kit
Stiga-lehtipuhallin-VS-100-e-Kit
Paras lehti-imuri
Stihl lehtipuhallin BG 56
Stihl-lehtipuhallin-BG-56
Paras polttomoottori lehtipuhallin
Makita lehtipuhallin DUB184Z
Makita lehtipuhallin DUB184Z
Paras akku lehtipuhallin
Jonköping reppupuhallin 63 cc
Jonkoping-reppupuhallin-63-cc
Paras reppupuhallin

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita