Logo Moottorilla.fi

Yard Commander Lehdenkerääjä 42″ 365 l - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

 • Suuri 365 litrainen säiliö
 • Kestävä rakenne
 • Korkeudensäätö
 • Kätevät pyörivät harjakset

Hinta nyt

299 €

Yard Commander 42″ on tehokas hinattava lehtienkerääjä, jossa on suuri 365 litran säiliö. Laite tekee lehtien ja roskien keräämisen vaivattomaksi. Tukeva rakenne ja kätevät ominaisuudet takaavat toimivuuden erilaisilla alustoilla.

Esittely

Yard Commander lehdenkerääjä 42″ 365 l on monipuolinen apuväline pihan- ja puutarhanhoitajalle, joka haluaa pitää alueensa siistinä vähällä vaivalla. Tämä hinattava lehtienkerääjä on suunniteltu kiinnitettäväksi joko mönkijän tai ajoleikkurin perään, mikä tekee lehtien ja muun pihan roskan keräämisestä nopeampaa ja helpompaa.

Sen suurikokoinen keruusäiliö, joka vetää jopa 365 litraa, varmistaa, että tyhjennysvälit pysyvät pitkinä, vaikka aluetta olisi paljonkin. Asiakkaiden palautteiden mukaan tämä lehtikerääjä on paitsi tehokas, myös tukeva ja kestävä valinta. Laite on saanut kiitosta erityisesti siitä, miten hyvin se toimii monenlaisilla alustoilla, olipa kyseessä ruohokenttä tai pihatie. Siirryttyämme nykyaikaisiin ratkaisuihin, Yard Commander tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan hallita syksyn lehtisadetta ja muita pihan roskia.

Parhaat puutarhan lehtienkerääjät vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Yard Commanderin asennus on suhteellisen suoraviivaista, vaikkakin tuotteessa on paljon pieniä osia, jotka voivat aluksi vaikuttaa monimutkaisilta. Asiakasarvostelujen mukaan kootessa on hyvä varautua käyttämään hieman aikaa ja kärsivällisyyttä.

Kokoamiseen tarjotut ohjeet ovat pääosin selkeät, mutta muutamat käyttäjät ovat kokeneet ne puutteellisiksi. Tämä saattaa hidastaa ensimmäistä käyttökertaa, mutta kun ohjeet ovat kerran selvitetty, laitteen käyttö sujuu helposti. Käytön osalta Yard Commander vastaa odotuksia mainiosti. Lehtien ja roskien kerääminen sujuu tehokkaasti, ja suurikokoisen keruusäiliön ansiosta tyhjennysväli pysyy pitkänä.

Keräyssäiliön tyhjentäminen onnistuu helposti kuljettajan paikalta käsin, mikä lisää laitteen käyttömukavuutta. Hinattava lehtienkerääjä osoittautuu näin käytännölliseksi välineeksi erityisesti suurten pihojen hoitoon.

Kenelle tuote sopii?

Yard Commander lehdenkerääjä 42″ 365 l sopii erinomaisesti suurempien pihojen ja puutarhojen omistajille, jotka käyttävät jo ennestään ajoleikkuria tai mönkijää. Tämä lehtienkerääjä tarjoaa tehokkaan tavan pitää pihamaa siistinä ilman, että käyttäjän tarvitsee viettää tuntikausia haravoiden. Varsinkin syksyn lehtisateen aikana laite pääsee oikeuksiinsa, kun se kerää lehdet ja muun maahan kertyneen roskan vaivattomasti.

Laite on myös hyvä valinta niille, jotka arvostavat helppoa tyhjennystä ja korkeussäädettävyyttä. Erityisesti käyttäjät, joilla on erilaisia pintoja hoidettavanaan, kuten nurmikkoa, sorapintoja tai pihateitä, löytävät tästä ruohonkerääjästä hyödyllisen työkalun. Tuotearvostelujen mukaan laite on auttanut monia vähentämään merkittävästi pihatyöhön kuluvaa aikaa ja vaivaa.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Yard Commander lehdenkerääjä 42″ 365 l on suunniteltu helpottamaan syystöitä, joten sen ostopäätös varmasti ilahduttaa kaikkia, joilla on suuri piha tai mökkiympäristö. Valtava 365 litran säiliö takaa, että keräämistä ei tarvitse tehdä jatkuvasti tyhjentämällä pussia.

 • Lehdenkerääjä sopii ajoleikkurin sekä mönkijän vetokoukkuun, mikä tekee siitä monikäyttöisen apulaisen haravointitöihin.
 • Kerääjän leveys on 106 cm, mikä parantaa tehokkuutta suuremmilla alueilla.
 • Korkeudensäätö on portaaton, joten se soveltuu erilaisille alustoille ilman tarvetta työkaluille.
 • Helppo tyhjentää kippimekanismilla suoraan kuljettajan paikalta.

Tukevat pyörät ja laadukas runko takaavat kestävyyden, ja pyörivät harjakset tekevät lehtien keräämisestä vaivatonta, olipa kyseessä sitten ruohikko tai muu alusta.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Suuri keruusäiliö, 365 litraa, mahdollistaa pitkän käyttöajan ilman usein tyhjentämistä
 • Kippi tekee tyhjennyksestä erittäin helppoa
 • Portaaton korkeudensäätö sopii erilaisille alustoille
 • Toimii sekä ajettavan ruohonleikkurin että mönkijän perässä
 • Kestävä ja tukeva rakenne

Huonot

 • Kokoaminen hieman työlästä

Toimituksen arvio

Yard Commander lehdenkerääjä 42″ 365 l on saanut kiitosta useilta asiakkailta sen käytännöllisyydestä ja tehokkuudesta. Isojen pyörien ja tukevan rakenteen ansiosta laite kulkee ongelmitta erilaisilla pinnoilla, ja portaaton korkeudensäätö helpottaa haravointia erilaisten pintojen välillä.

Erityismaininnan ansaitsee lehdenkerääjän suuri 365 litran säiliö, joka tekee tyhjennyksestä harvempaa ja säästää aikaa. Pieniä osia on kuitenkin paljon ja kokoamisvaiheessa kannattaa olla tarkkana. Kaiken kaikkiaan Yard Commander lehdenkerääjä on hyvä valinta, jos kaipaat tehokasta ja käytännöllistä apuria pihasi siistimiseen.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42″ Compact
Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42" Compact
Paras lehtienkerääjä - Vertailun voittaja
Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä
Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä
Paras ruohonkerääjä ajoleikkuriin
Gardena Lehtienkerääjä 3565-20
Gardena Lehtienkerääjä 3565-20
Paras työnnettävä lehtienkerääjä
GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38″
GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38"
Hyvä ruohonkerääjä
Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä (26″)
Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä (26")
Tehokas lehtienkerääjä pikkupihoille
vidaXL Lehtienkerääjä 103 l
vidaXL Lehtienkerääjä 103 l
Paras edullinen lehtienkerääjä

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita