Logo Moottorilla.fi

STIGA sähkömoottorisaha CS 122c - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.3/5

 • Kevyt ja ergonominen
 • Tehokas 2200 W moottori
 • Huoltovapaa sähkökäyttö
 • Kilpailukykyisesti hinnoiteltu

Hinta nyt

145 €

Tutustu Stiga CS 122c -sähkömoottorisahaan: Kevyt, tehokas ja ympäristöystävällinen valinta jokaiseen puutarhaan. Tämä sähkökäyttöinen moottorisaha on erinomainen suorituskyvyltään, helppokäyttöinen ja kilpailukykyinen hinnaltaan. Siksi tämä sähkösaha on ihanteellinen työkalu kaikenlaisiin projekteihin.

Stiga moottorisahat ovat tunnetusti laadukkaita ja kestäviä työkaluja, jotka sopivat niin ammattilaisen kuin kotikäyttäjänkin tarpeisiin. Tämänkertainen arvostelu keskittyy Stiga CS 122c -malliin, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen helppoutta ja tehokkuutta puun käsittelyssä.

Sähkökäyttöisenä moottorisahana se tarjoaa ympäristöystävällisen ja käyttäjäystävällisen vaihtoehdon perinteisille bensiinikäyttöisille sahoille. Sen keveys ja pieni koko tekevät siitä erinomaisen valinnan yleiskäyttöön, jossa vaaditaan sekä tarkkuutta että liikkuvuutta.

Katso vertailumme parhaista moottorisahoista!

STIGA-sahkokayttoinen-moottorisaha-CS-122c

Helppokäyttöisyys

Stiga CS 122c:n asennus on suoraviivaista ja käyttöönotto nopeaa. Sähkökäyttöisyys eliminoi tarpeen bensiinin täytölle ja moottorin huolloille, mikä vähentää valmisteluaikaa.

Käytössä saha vastaa hyvin odotuksia: se on kevyt kädessä ja sen tasapaino on suunniteltu ergonomiaa silmällä pitäen, mikä vähentää käyttäjän väsymystä pitkissäkin projekteissa.

Kenelle tuote sopii?

Stiga CS 122c on ihanteellinen valinta kotikäyttäjille, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta. Se soveltuu erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin puuntyöstöprojekteihin, kuten oksien leikkaamiseen ja pienempien puiden kaatamiseen.

Sen keveys ja käyttömukavuus tekevät siitä myös hyvän valinnan vanhemmille käyttäjille tai niille, jotka eivät ole tottuneet raskaiden työkalujen käyttöön.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Stiga CS 122c on suunniteltu käyttäjänsä arkea ajatellen. Sen 2200 W:n moottori yhdistettynä kevyeen rakenteeseen tekee siitä tehokkaan, mutta samalla helppokäyttöisen. Moottorisahassa ei ole akkua, mikä tarkoittaa, että se vaatii jatkuvan virtalähteen, mutta tämä ominaisuus tekee siitä myös huoltovapaamman ja valmiin käyttöön milloin tahansa.

Sahan kompakti koko ja ergonominen muotoilu mahdollistavat tarkan leikkaamisen, mikä on etenkin pienten ja keskisuurten puiden käsittelyssä olennaisen tärkeää.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

  • Kevyt ja ergonominen muotoilu
  • Ympäristöystävällinen sähkökäyttöinen moottori
  • Helppo käyttöönotto ja huoltovapaus
  • Tehokas 2200 W moottori

Huonot:

  • Vaatii jatkuvan virtalähteen

Toimituksen arvio

Stiga CS 122c erottuu edukseen sähkökäyttöisten moottorisahojen joukossa sen keveyden, käyttöominaisuuksien ja ympäristöystävällisyyden ansiosta. Se on hinnoiteltu kilpailukykyisesti, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät luotettavaa ja helppokäyttöistä sahaa kohtuulliseen hintaan.

Vaikka se ei välttämättä sovi kaikkein raskaimpiin kaatoihin, sen suorituskyky yleiskäytössä on erinomainen. Suosittelemme Stiga CS 122c -moottorisahaa lämpimästi kaikille, jotka etsivät korkealaatuista, kevyttä ja ympäristöystävällistä työkalua puutarhansa hoitoon.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Stihl moottorisaha MS 261 C-M VW
Stihl moottorisaha MS 261 C-M VW
Paras moottorisaha - Testivoittaja
Milwaukee akku moottorisaha M18 FCHS-121B
Milwaukee akku moottorisaha M18 FCHS-121B
Paras akku moottorisaha
Stihl moottorisaha MS 182 C-BE
Stihl moottorisaha MS 180 C-BE
Paras moottorisaha yleiskäyttöön
Makita akkukäyttöinen moottorisaha LXT® DUC306Z
Makita-akkukayttoinen-moottorisaha-LXT®-DUC306Z
Paras akkukäyttöinen moottorisaha
AL-KO moottorisaha BKS 2625 TS
AL-KO-moottorisaha-BKS-2625-TS
Paras yhden käden moottorisaha
Efco moottorisaha MT4510 2,1 kW
Efco-moottorisaha-MT4510-21-kW
Paras pieni moottorisaha
Jonköping moottorisaha 520XGP (52 cc)
Jonkoping-moottorisaha-520XGP-52-cc
Halpa moottorisaha
McCulloch moottorisaha CS 35S 14
McCulloch-moottorisaha-CS-35S-14
Hyvä moottorisaha

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita