Logo Moottorilla.fi

Kellfri 21-SV500B Sahahaitos - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

 • Polttomoottorikäyttöinen
 • Tehokas sahauskyky
 • Kestävä rakenne
 • Helppo käyttää

Hinta nyt

3145 €

Tutustu markkinoiden parhaaseen polttomoottorikäyttöiseen tukkivannesahaan, joka mullistaa puunkäsittelyn mahdollisuudet niin ammattilaisten kuin harrastajienkin keskuudessa. Tämä edullinen, mutta tehokas ja kestävä sahalaitos tarjoaa uskomattoman tarkkuuden ja luotettavuuden kaikissa olosuhteissa. Sen avulla voit jalostaa omia puitasi tai toteuttaa vaativia projekteja missä tahansa, ilman sähköverkon rajoituksia.

Helppokäyttöisyys, vesijäähdytteinen vanne ja tarkat säätömahdollisuudet tekevät tästä tukkivannesahasta korvaamattoman työkalun puuntyöstöön, tarjoten samalla vapauden ja joustavuuden, jota olet aina kaivannut.

Tukkivannesaha on erinomainen valinta sinulle, joka arvostat tehokkuutta ja itsenäisyyttä puuntyöstössä. Tämä polttomoottorikäyttöinen sahalaitos mahdollistaa työskentelyn siellä, missä sähköä ei ole saatavilla, tarjoten näin vapauden ja joustavuuden puunkäsittelyyn omassa metsässäsi tai työmaallasi.

Sahalaitoksen suunnittelussa on keskitytty käyttäjäystävällisyyteen ja tehokkuuteen, mikä tekee siitä luotettavan työkalun niin ammattilaisille kuin aktiivisille harrastajillekin.

Lue tästä vertailumme parhaista tukkivannesahoista!

Kellfri 21-SV500B Sahahaitos

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Tämä tukkivannesaha on suunniteltu erityisesti polttomoottorikäyttöisyyden ehdoilla, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan alueille, joissa ei ole sähköverkkoa saatavilla. Sahalaitoksen vannesaha mahdollistaa suurten puutavarapalojen sahaamisen tarkasti ja tehokkaasti, tarjoten samalla kestävyyttä ja luotettavuutta vaativissa olosuhteissa.

Vesijäähdytteinen vanne pidentää käyttöikää, ja kerroksittainen ohjaus tekee sahasta käyttöystävällisen ja suojaa rakennetta. Tehokkaan moottorin voimansiirto tapahtuu hihnan välityksellä, mikä mahdollistaa tarkan puun paksuuden säätämisen millimetreittäin.

Helppokäyttöisyys

Tukkivannesahan käyttöönotto ja käyttäminen on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi. Kisko-osien säätäminen halutulle puun pituudelle on helppoa, ja puristuskoukun avulla saa hyvän otteen puusta, mikä tekee sahaamisesta turvallista ja tarkkaa.

Myös kiskon täsmällinen vaakasuoraan säätäminen ja säätöjalkojen avulla tapahtuva korkeudensäätö ovat suoraviivaisia, tarjoten korkean mittaustarkkuuden ja tehden sahasta erittäin käyttäjäystävällisen.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

 • Polttomoottorikäyttöisyys mahdollistaa käytön ilman sähköä
 • Tehokas ja tarkka sahauskyky
 • Kestävä ja luotettava rakenne
 • Vesijäähdytteinen vanne pidentää käyttöikää
 • Helppo säätää ja käyttää

Huonot:

 • Polttomoottorin aiheuttama melu asutuksen lähellä
 • Raskaampi ja vähemmän siirrettävä kuin sähkökäyttöiset mallit

Kenelle tuote sopii?

Tämä tukkivannesaha sopii erityisesti ammattimaisille puunkäsittelijöille ja aktiivisille harrastajille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan sahan omien projektien toteuttamiseen paikoissa, joissa sähköverkkoa ei ole saatavilla. Se on myös erinomainen valinta metsänomistajille, jotka haluavat jalostaa omia puitaan.

Toimituksen arvio

Tämän tukkivannesahan polttomoottorikäyttöisyys, kestävyys ja sahaustarkkuus tekevät siitä parhaan valinnan kategoriassaan, erityisesti edullisessa hintaluokassa.

Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden, jotka vastaavat vaativienkin käyttäjien tarpeita. Suosittelemme tätä tuotetta kaikille, jotka arvostavat itsenäisyyttä ja tehokkuutta puunkäsittelyssä.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Kellfri 21-SV500E Sahalaitos sähkökäyttöinen
Kellfri 21-SV500E Sahalaitos sähkökäyttöinen
Paras edullinen tukkivannesaha
Frontier OS 27 vannesahalaitos
Frontier OS 27 vannesahalaitos
Paras sahalaitos
Norwood LumberPro HD36v2 tukkivannesaha
Norwood LumberPro HD36v2 tukkivannesaha
Paras tukkivannesaha - Testivoittaja
Norwood Portamill PM14 ketjusahalaitos
Norwood Portamill PM14 ketjusahalaitos
Paras ketjusahalaitos
Frontier OS 23 tukkivannesaha
Frontier OS 23 tukkivannesaha
Paras sähkökäyttöinen tukkivannesaha

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita