Logo Moottorilla.fi

Norwood Portamill PM14 ketjusahalaitos - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.3/5

 • Monipuolinen ketjusahalaitos
 • Helppo ja nopea asennus
 • Siirrettävyys ja kompakti koko
 • Ei sisällä moottorisahaa

Hinta nyt

1290 €

Tutustu Norwood PortaMill PM14 ketjusahalaitokseen, joka mullistaa sahaustavasi. Tämä kompakti ja siirrettävä laitos on suunniteltu satunnaiseen käyttöön, tarjoten sinulle vapauden sahata tukkeja missä ja milloin vain.

Helppo asennus ja käyttö tekevät PM14:stä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat nopeaa toimintavalmiutta ja joustavuutta. Vaikka laite ei sisällä moottorisahaa tai sahauskiskoa, sen avulla voit valita parhaiten tarpeitasi vastaavat työvälineet, mikä lisää sahaustehokkuutta ja -mukavuutta.

Norwood PortaMill PM14 ketjusahalaitos tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden muuttaa perinteinen moottorisaha monipuoliseksi tukkisahaksi. Tämä laite on suunniteltu käyttäjille, jotka arvostavat itsenäisyyttä ja joustavuutta metsätyössään.

PM14 ei ainoastaan mahdollista tukkien sahausta missä tahansa, vaan se myös tarjoaa käyttäjilleen helpon ja nopean asennuksen työmaalla. Tämän ketjusahalaitoksen avulla voit siirtyä tukista valmiiseen sahatavaraan ilman suuria laitteistoja tai pysyviä asennuksia. Tämä tekee PM14:stä ihanteellisen ratkaisun erämaa-alueilla työskentelyyn, pienimuotoisiin sahaustarpeisiin tai harrastekäyttöön.

Lue tästä vertailumme parhaista tukkivannesahoista!

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Norwood PortaMill PM14 on suunniteltu erityisesti satunnaiseen sahaustarpeeseen, tarjoten käyttäjälle mahdollisuuden sahata puutavaraa ja palkkeja erittäin syrjäisillä alueilla. Ketjusahalaitoksen sahauskiskona voidaan käyttää tavallisia H-profiili tikkaita tai Norwoodin lisävarusteena saatavaa sahauskiskoa, mikä lisää laitteen monipuolisuutta.

Sahalaitoksen helppo ja nopea käyttöönotto tekee siitä kätevän työkalun, joka vaatii minimaalista asennusta paikan päällä.

 • Moottorisahan käyttö: PM14 käyttää moottorisahaa sahaustehon lähteenä, joka mahdollistaa tarkan ja tehokkaan sahauksen. Huomionarvoista on, että moottorisaha, laippa, halkaisuketju sekä sahauskisko tulee hankkia erikseen, mikä antaa käyttäjälle vapauden valita itselleen sopivimmat työvälineet.
 • Käyttömukavuus: Laitteessa on kaukohallittava kaasun säätö vaijerin avulla, mikä mahdollistaa sahakelkan työntämisen mukavasti pystyasennossa. Sahauksen säätö on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi tarkan kammen avulla.
 • Kompakti ja siirrettävä: PM14:n kompakti koko ja siirrettävyys tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun paikasta toiseen liikkuvalle käyttäjälle. Sahalaitos voidaan kuljettaa pienellä autolla, mönkijällä, veneellä tai jopa lentokoneella, ja se on helppo varastoida käyttämättömänä.

Helppokäyttöisyys

PM14 ketjusahalaitos on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, joten sen kokoaminen ja käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi.

Työkaluja tarvitaan vain yhden pulttiliitoksen kiristämiseen, mikä tarkoittaa, että voit saada laitteen toimintakuntoon nopeasti sahauspaikalla. Tämä nopeuttaa työn aloittamista ja vähentää tarvetta ylimääräiselle työkalulle tai laitteistolle.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

 • Käyttäjäystävällinen asennus ja käyttöönotto
 • Siirrettävyys mahdollistaa sahauksen missä tahansa
 • Kaukohallittava kaasun säätö parantaa käyttömukavuutta

Huonot:

 • Moottorisaha ja sahauskisko tulee hankkia erikseen
 • Soveltuu parhaiten satunnaiseen, ei jatkuvaan sahaustarpeeseen

Kenelle tuote sopii?

Norwood PortaMill PM14 sopii erinomaisesti yksityishenkilöille, pienyrittäjille ja harrastajille, jotka tarvitsevat monipuolista ja siirrettävää sahalaitosta satunnaiseen käyttöön. Se on ihanteellinen ratkaisu käyttäjille, jotka työskentelevät syrjäisillä alueilla tai tarvitsevat helppokäyttöisen ja nopeasti asennettavan sahalaitoksen pienimuotoisiin projekteihin.

Toimituksen arvio

Norwood PortaMill PM14 ketjusahalaitos on erinomainen valinta käyttäjille, jotka etsivät kompaktia, monipuolista ja helppokäyttöistä ratkaisua tukkien sahaukseen. Sen siirrettävyys, helppo asennus ja käyttöönotto tekevät siitä ihanteellisen työkalun satunnaiseen sahaustarpeeseen, erityisesti syrjäisillä alueilla.

Huolimatta siitä, että moottorisaha ja sahauskisko tulee hankkia erikseen, PM14 tarjoaa käyttäjilleen vapauden valita itselleen sopivimmat työvälineet, mikä lisää laitteen käyttöarvoa. Kokonaisuudessaan, jos etsit laadukasta ja joustavaa ketjusahalaitosta, Norwood PortaMill PM14 on tutustumisen arvoinen vaihtoehto.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Frontier OS 23 tukkivannesaha
Frontier OS 23 tukkivannesaha
Paras sähkökäyttöinen tukkivannesaha
Kellfri 21-SV500B Sahahaitos
Kellfri 21-SV500B Sahahaitos
Paras polttomoottori tukkivannesaha
Kellfri 21-SV500E Sahalaitos sähkökäyttöinen
Kellfri 21-SV500E Sahalaitos sähkökäyttöinen
Paras edullinen tukkivannesaha
Frontier OS 27 vannesahalaitos
Frontier OS 27 vannesahalaitos
Paras sahalaitos
Norwood LumberPro HD36v2 tukkivannesaha
Norwood LumberPro HD36v2 tukkivannesaha
Paras tukkivannesaha - Testivoittaja

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita