Logo Moottorilla.fi

Timco pikahalkomakone 22 t - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.7/5

  • Nopea 3 sekunnin sylinterin liike
  • Voimakas 5.5 hv polttomoottori
  • Kätevästi liikuteltava
  • Soveltuu monenlaiseen käyttöön

Hinta nyt

1890 €

Timcon pikahalkomakone 22 t polttomoottorilla tarjoaa huippunopean, tehokkaan ja käyttäjäystävällisen ratkaisun puunhalkaisuun. Erityisesti liikuteltavuus ja voimakas moottori tekevät siitä markkinoiden parhaimmistoa.

Halkomakoneet ovat olennainen osa puiden käsittelyä, erityisesti kylmempinä kuukausina. Timcon pikahalkomakone 22 t polttomoottorilla on markkinoiden huipputuotteita, joka lupaa tehdä klapintekoprosessista nopeaa ja vaivatonta.

Tämä kone on suunniteltu palvelemaan niitä, jotka arvostavat tehokkuutta ja toimivuutta. Sen erinomaiset ominaisuudet, kuten nopea sylinterin liike ja voimakas polttomoottori, tekevät siitä ihanteellisen valinnan vaativampaankin käyttöön.

Katso vertailumme parhaista klapikoneista!

Traktorikayttoinen-halkomakone-14-t

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Timcon pikahalkomakone on varustettu 5.5 hevosvoiman bensamoottorilla, joka tarjoaa vankan tehoon ja luotettavuuteen perustuvan käyttökokemuksen. Halkomakoneen 22 tonnin halkaisuteho on suunniteltu tehokkaaseen ja nopeaan puun käsittelyyn, mahdollistaen jopa 330 mm halkaisijaltaan olevien pöllien jakamisen.

Koneen nopea sylinterin liike, vain 3 sekuntia, mahdollistaa sujuvan työskentelyn ilman pitkiä odotusaikoja. Lisäksi sen kätevä vetokoukku ja isot ilmakumipyörät tekevät siitä erinomaisen valinnan liikuteltavuutta arvostavalle käyttäjälle.

Helppokäyttöisyys

Pikahalkomakoneen asennus ja käyttöönotto on suunniteltu olemaan mahdollisimman käyttäjäystävällistä. Sen käyttäminen ei vaadi erityistä teknistä osaamista, ja koneen toiminnot vastaavat hyvin odotuksia.

Koneen liikuteltavuus mönkijän perässä mahdollistaa sen, että se on aina siellä missä sitä tarvitaan, tehostaen työskentelyä merkittävästi.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

  • Nopea sylinterin liike
  • Voimakas 5.5 hevosvoiman polttomoottori
  • Helppo liikuteltavuus vetokoukun ja isojen pyörien ansiosta
  • Mahdollisuus käyttää sekä pysty- että vaakasuunnassa

Huonot:

  • Ei sovellu tieliikenteeseen, mutta kätevä siirrellä vaikka mönkijällä.

Kenelle tuote sopii?

Tämä pikahalkomakone sopii erityisesti niille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja nopean ratkaisun puunhalkaisuun. Se on ihanteellinen valinta esimerkiksi metsänomistajille, maatiloille ja kaikille, jotka arvostavat aikaa säästäviä ja tehokkaita työvälineitä.

Toimituksen arvio

Timcon pikahalkomakone 22 t polttomoottorilla on epäilemättä yksi markkinoiden parhaista nopeista halkomakoneista. Sen erinomainen suorituskyky, liikuteltavuus ja käyttäjäystävällisyys tekevät siitä suositeltavan valinnan monille käyttäjille. Nopeus on omaa luokkaansa. Männän edestakainen liike on vain muutaman sekunnin!

Järkevän hintaluokan sisällä tämä kone tarjoaa huomattavan arvon, yhdistäen laadun ja tehokkuuden ainutlaatuisella tavalla. Jos etsit halkomakonetta, joka vastaa korkeisiin odotuksiin ja tehostaa työskentelyäsi, Timcon pikahalkomakone on tutustumisen arvoinen.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Pilkemaster EVO 36 klapikone
Pilkemaster EVO 36 klapikone
Paras klapikone - Testivoittaja
Pilkemaster GO! Klapikone
Pilkemaster GO! Klapikone
Paras autolla vedettävä klapikone
Traktorikäyttöinen halkomakone 14 t
Traktorikäyttöinen halkomakone 14 t
Paras halkomakone traktoriin
Timco 8T 52 cm halkomakone
Timco 8T 52 cm halkomakone
Paras polttomoottori halkomakone
AL-KO klapikone LSV 550/6
AL-KO klapikone LSV 550/6
Paras giljotiini klapikone
Scheppach halkaisukone HL760LS, 7T + jalusta
Scheppach halkaisukone HL760LS, 7T + jalusta
Hyvä klapikone
Jonköping halkomakone 6 t jalustalla
Jonköping halkomakone 6 t jalustalla
Paras halpa klapikone
Fornorth Klapikone 7T V2
Fornorth klapikone 6T lifestyle
Edullinen klapikone

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita