Logo Moottorilla.fi

Makita akkukäyttöinen raivaussaha DUR369AZ - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.7/5

  • Kevyt ja ergonominen
  • Tehokas BL-moottori
  • AFT ja ADT -teknologiat
  • Akut ja laturi erikseen

Hinta nyt

529 €

Tutustu Makitan akkukäyttöiseen raivaussahaan: kevyt, tehokas ja langaton ratkaisu puutarhanhoitoon. Tehokkaan moottorin ja turvateknologioiden ansiosta työskentely on turvallista ja vaivatonta.

Makitan akkukäyttöinen raivaussaha edustaa modernia puutarhanhoitoteknologiaa, joka on suunniteltu vastaamaan vaativankin käyttäjän tarpeita. Tämä kevyt ja tehokas laite on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat korkeaa suorituskykyä ja käyttömukavuutta.

Raivaussahan akkutoiminto tarjoaa vapauden työskennellä missä tahansa ilman huolta johdoista tai polttoaineesta, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niin kotipihoille kuin ammattimaiseenkin käyttöön.

Katso vertailumme parhaista akkukäyttöisistä raivaussahoista!

Makita Akkukäyttöinen Raivaussaha DUR369AZ

Helppokäyttöisyys

Tämän raivaussahan helppokäyttöisyys alkaa sen kevyestä rakenteesta, mikä tekee siitä helpon käsitellä ja liikutella. Laitteen asennus ja käyttöönotto on suoraviivaista, mikä mahdollistaa nopean käyttövalmiuden ilman erityisiä työkaluja. Käyttäjät ovat raportoineet, että sahan käyttäminen vastaa odotuksia, tarjoten tarkan ja tehokkaan leikkuun vaivattomasti.

Kenelle tuote sopii?

Makitan akkukäyttöinen raivaussaha on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät tehokasta, mutta samalla kevyttä ja helppokäyttöistä laitetta piha- ja puutarhatöihin. Se sopii erinomaisesti niin kotikäyttäjille, jotka haluavat ylläpitää puutarhaansa vaivattomasti, kuin ammattilaisille, jotka arvostavat laitteen kannettavuutta ja suorituskykyä.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Makitan akkukäyttöinen raivaussaha on varustettu 2X18V Li-ion akkuteknologialla, joka tarjoaa pitkän käyttöajan ja vahvan leikkuutehon. Laite on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, ja sen BL-moottori varmistaa pitkän käyttöiän sekä tehokkaan suorituskyvyn.

AFT (Active Feedback sensing Technology) ja ADT (Automatic torque Drive Technology) -ominaisuudet takaavat laitteen turvallisen käytön ja optimoivat tehon tarpeen mukaan leikkaustoiminnassa. Huomionarvoista on, että laitteeseen ei sisälly akkuja tai laturia, mikä tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden hyödyntää olemassa olevia Makita-akkujärjestelmiä.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

  • Langaton vapaus ilman tarvetta polttoaineelle tai johdoille
  • Kevyt ja ergonominen muotoilu
  • Tehokas BL-moottori pitkällä käyttöiällä
  • Turvallisuutta parantavat AFT ja ADT -teknologiat

Huonot puolet:

  • Akut ja laturi hankittava erikseen
  • Soveltuu parhaiten kevyeen ja keskiraskaaseen raivaustyöhön

Toimituksen arvio

Makitan akkukäyttöinen raivaussaha on kattavan testauksemme perusteella osoittautunut luotettavaksi ja tehokkaaksi työkaluksi, joka täyttää monenlaiset puutarhanhoitotarpeet. Sen keveys, tehokkuus ja käyttömukavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan niin harrastelijoille kuin ammattikäyttöönkin.

Vaikka laite toimitetaan ilman akkuja ja laturia, tämä antaa käyttäjälle joustavuutta ja mahdollisuuden hyödyntää jo olemassa olevia Makita-akkujärjestelmiä, mikä voi olla taloudellisesti kannattava ratkaisu monille.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

AL-KO akkukäyttöinen raivaussaha BC 223 B
AL-KO Raivaussaha BC 223 B
Kevyt raivaussaha naiselle
Stihl akkukäyttöinen raivaussaha FSA 90
Stihl Akkukäyttöinen raivaussaha FSA 90
Paras akkukäyttöinen raivaussaha
Kärcher akku raivaussaha BCU 260/36 Bp
Kärcher Akku Raivaussaha BCU 260-36 Bp
Paras akku raivaussaha trimmeri
Jonköping akkukäyttöinen raivaussaha trimmeri 40 V
Jonköping Akkukäyttöinen raivaussaha Trimmeri 40 V
Kevyt raivaussaha naiselle

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita