Logo Moottorilla.fi

Honda Aggregaatti EM 5500 - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.9/5

 • Tehokas OHV-nelitahtimoottori
 • Polttoainesäiliö 23,5 l
 • Käyttöaika jopa 8 h
 • Sähkökäynnistys

Hinta nyt

2889,90 €

Honda EM 5500 on tehokas bensiini aggregaatti, joka tarjoaa enimmäistehon 5500 VA ja 8 tunnin käyttöajan. Sen luotettava OHV-nelitahtimoottori on varustettu tärinänestojärjestelmällä. Tämä sähkögeneraattori sopii monenlaisiin tarpeisiin.

Esittely

Honda EM 5500 aggregaatti on suunniteltu tarjoamaan tehokasta ja luotettavaa virtaa pitkäksi aikaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin ammattikäyttöön kuin kotitalouksillekin. Varustettuna tehokkaalla OHV-nelitahtimoottorilla, i-GX390, tämä aggregaatti pystyy tarjoamaan keskeytymätöntä virtaa jopa 8 tunnin ajan yhdellä tankkauksella.

Yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on aggregaatin tärinänestojärjestelmä, jonka avulla käyttö on miellyttävää ja turvallista. Moottorin kumikiinnikkeet vähentävät tärinää huomattavasti, mikä puolestaan pienentää koneen kulumisriskiä. Enimmäisteho jopa 5 500 VA tekee laitteesta kyvykkään vastaamaan suuriinkin energiantarpeisiin.

Parhaat aggregaatit vertailussa, katso täältä!

Helppokäyttöisyys

Yksi Hondan aggregaatin suuri plussa on sen helppokäyttöisyys. Sähköstartin ansiosta laitteen käynnistäminen sujuu vaivattomasti, eikä jatkuvasta nykimisestä ole huolta. Käynnistyskytkin, ryyppy ja polttoainehana ovat kaikki asennettu samaan paneeliin, mikä tekee koneen käytöstä todella käyttäjäystävällistä.

Tämän ominaisuuden ansiosta myös vähemmän kokeneet käyttäjät pärjäävät laitteen kanssa mainiosti. Käytännössä tämä aggregaatti on valmis toimintaan lähes heti pakkauksesta otettaessa. Selkeät ohjeet tekevät asennuksesta mutkatonta, ja suuret, helposti hallittavat painikkeet ja säätimet varmistavat sujuvan käytön. Näiden tuntuma on vakuuttava, ja kaikki komponentit tuntuvat olevan omilla paikoillaan tukevasti ja loogisesti.

Kenelle tuote sopii?

Honda EM 5500 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavaa sähköä pitkiksi ajoiksi. Se sopii hyvin ammattikäyttöön, kuten rakennustyömaille ja tapahtumiin, joissa sähkönsaanti ei ole aina taattua. Sen teho ja kesto tekevät siitä myös ideaalin varavirtalähteen kodeille ja mökeille, joissa sähkökatkot ovat arkipäivää. Käyttäjien kokemukset ovat osoittaneet, että tämä aggregaatti toimii erinomaisesti myös yleisissä kriisitilanteissa.

Talvipakkasilla, kun sähkökatkot ovat yleisiä, Honda EM 5500 on osoittautunut luotettavaksi pelastajaksi. Sen pitkä käyttöaika ja vakaus saivat kiitosta, samoin kuin helppokäyttöisyys ja selkeät toiminnot. Tämä kaikki tekee laitteesta loistavan kumppanin, kun varavirtalähde on yksinkertaisesti välttämätön.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Jos etsit luotettavaa aggregaattia, jonka suorituskyky ja kestävyys ovat huippuluokkaa, tutustu Honda EM 5500 -malliin. Tämä laite erottuu edukseen tehokkaalla OHV-nelitahtimoottorilla (i-GX390) ja älykkäällä tärinänestojärjestelmällä, joka hyödyntää 45° kallistettuja moottorin kumikiinnikkeitä.

 • OHV-nelitahtimoottori (i-GX390): Tämä moottori ei pelkästään tarjoa tehokasta suorituskykyä, vaan myös pidentää aggregaatin käyttöikää.
 • 23,5 litran polttoainesäiliö: Suuren polttoainesäiliön ansiosta laite pystyy toimimaan yhtäjaksoisesti jopa 8 tuntia, mikä tekee siitä luotettavan ratkaisun pidempiin käyttötilanteisiin.
 • Tärinänestojärjestelmä: 45° kallistetut moottorin kumikiinnikkeet vähentävät huomattavasti tärinää, mikä parantaa käyttömukavuutta ja vähentää kulumista.
 • Sähköstartti: Käynnistäminen on helppoa ja vaivatonta, kiitos mukautettujen pistorasioiden ja säätimien, jotka on sijoitettu kätevästi samaan paneeliin.
 • Oil Alert™ -öljymonitori: Tämä kätevä toiminto sammuttaa laitteen automaattisesti, jos öljyn määrä laskee liian alhaiseksi, suojaten moottoria vaurioitumiselta.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Tehokas ja luotettava OHV-nelitahtimoottori i-GX390 tarjoaa hyvän suorituskyvyn.
 • Erinomainen tärinänvaimennus 45° kallistetuilla moottorin kumikiinnikkeillä parantaa käyttömukavuutta.
 • Pitkä käyttöaika – 23,5 litran polttoainesäiliö riittää jopa 8 tunnin yhtäjaksoiseen käyttöön.
 • Kätevät samalle paneelille sijoitetut käynnistys- ja säätökomponentit helpottavat aggregaatin käyttöä.
 • Oil Alert™ -toiminto suojaa moottoria estämällä sen vaurioituminen alhaisen öljymäärän vuoksi.

Huonot

 • Painava 108,8 kg
 • Korkeahko hinta voi olla esteenä budjettitietoisille käyttäjille.

Toimituksen arvio

Ottaen huomioon Hondan aggregaatin monipuolisuus ja erinomainen tärinänvaimennus, se voi olla erinomainen valinta niin ammattikäyttöön kuin kotikäyttöönkin. Aggregaatin pitkä 8 tunnin käyttöaika ja polttoainesäiliön tilavuus ovat erityisen hyödyllisiä silloin, kun tarvitset pitkäkestoista virransyöttöä ilman jatkuvaa tankkausta.

Käytännön kokoonpano useilla säätimillä samassa paneelissa tekee käyttöönotosta nopeaa ja vaivatonta, mikä on suuri etu kiireisissä tilanteissa. Honda lisävarusteineen, kuten tärinänestojärjestelmä ja Oil alert™-toiminto, tuo myös rauhaa ja luotettavuutta laitteen käyttöön.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Atlas Copco Generaattori QEP R14 11,1 kW
Atlas Copco Generaattori QEP R14 11,1 kW
Paras generaattori ammattikäyttöön
Atlas Copco Generaattori P6500T
Atlas Copco Generaattori P6500T
Paras varavoimakone rakennuksille
Timco CLE5500SDG 230V diesel aggregaatti
Timco CLE5500SDG 230V diesel aggregaatti
Paras diesel aggregaatti
Timco Aggregaatti 2000i digitaali 1,6 kW
Timco Aggregaatti 2000i digitaali 1,6 kW
Paras hiljainen aggregaatti

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita