Logo Moottorilla.fi

Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 bensiinikäyttöinen - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.7/5

 • Kestävä metallirunko
 • Polttomoottori, ei johtoja
 • Kaksi terää mukana
 • Painavampi parempaan ilmaamiseen

Hinta nyt

399 €

Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 on tehokas ja kestävä bensiinikäyttöinen laite, joka hoitaa suurien nurmikkoalojen ilmauksen nopeasti ja varmasti.

Laite on varustettu kaksi erillisellä terällä – Viiltoterällä ja ilmastointiterällä, jotka auttavat nurmikkosi juuria saamaan enemmän ilmaa, vettä ja ravinteita. Tämä nurmikon ilmaaja tekee nurmikon hoidosta vaivatonta ja tuloksista kestäviä.

Esittely

Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 on bensiinikäyttöinen ja tehokas työkalu, joka tuo nurmikollesi uutta elinvoimaa. Tämä ilmaaja tarjoaa loistavan mahdollisuuden parantaa nurmikon terveyttä ja ehkäistä sammaleen muodostumista.

Erinomaisen moottorisuorituskyvyn ansiosta se on ihanteellinen valinta laajoille nurmialueille. Sen kaksi erillistä terää – viiltoterä ja hienovaraisempi ilmastointiterä – varmistavat, että nurmikon juuret saavat lisää ilmaa, vettä ja ravinteita. Tämä on erityisen hyödyllistä keväisin ja syksyisin, jolloin nurmikon hoito on tärkeimmillään.

Parhaat nurmikon ilmaajat vertailussa, katso tästä!

Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 bensiinikäyttöinen

Helppokäyttöisyys

Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 ei ole ainoastaan tehokas, vaan myös suhteellisen helppo käyttää. Asennus on suoraviivaista: yksinkertainen moottorin tarkastus, öljyn lisääminen ja bensatankin täyttäminen riittää. Käsikäyttöisen käynnistysmekanismin ansiosta käyttö on mutkatonta ja kone lähtee ensivedolla käyntiin.

Käytön aikana ilmaaja suoriutuu tehtävästään erinomaisesti. Terien työleveys on 400 mm ja työsyvyys 25 mm, mikä auttaa peittämään laajat alueet tehokkaasti. Vaikka ilmaaja painaa hieman (34 kg), se tarjoaa vakautta ja parantaa suorituskykyä, erityisesti epätasaisilla pinnoilla.

Kenelle tuote sopii?

Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 sopii erityisesti niille, joilla on laaja piha-alue ja jotka kaipaavat tehokasta työkalua nurmikon hoitoon. Bensiinikäyttöinen moottori tekee siitä sopivan valinnan suuremmille alueille, joissa sähkö- tai akkumallit eivät olisi yhtä käytännöllisiä. Sen monipuolisuus ja kyky selviytyä haastavissakin olosuhteissa tekevät siitä luotettavan työvälineen.

Tämä ilmaaja on myös erinomainen valinta luonnollisen nurmikonhoidon ystäville, jotka haluavat maksimoida nurmikon terveyden ja elinvoimaisuuden. Ilmausprosessi yhdistettynä kahteen erilliseen terään (viiltoterä ja hienovaraisempi ilmastointiterä) varmistaa, että nurmikko pysyy vihreänä ja kestävänä koko kasvukauden ajan. Jos mietit, minkä ilmaajan valita, Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 on vahva kandidaatti. Sen ilmajäähdytteinen nelitahtimoottori, 18 terää, ja 35 litran keräyssäiliö tekevät siitä yhden markkinoiden käytännöllisimmistä ja monipuolisimmista vaihtoehdoista.

Käyttäjäkokemusten perusteella tämä nurmikon ilmaaja on helppokäyttöinen ja tehokas apuväline kevään ja syksyn pihatöihin. Monet käyttäjät ovat todenneet sen tuottavan erinomaiset tulokset ja helpottavan merkittävästi nurmikonhoitoa.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 on bensiinikäyttöinen laite, joka tekee nurmikon hoitamisesta helppoa ja tehokasta. Sen monipuoliset ominaisuudet tekevät nurmikkojen ilmaamisesta varsin vaivatonta.

 • Kaksi erillistä terää: Mukana viiltoterä sekä hienovaraisempi ilmastointiterä, jotka parantavat maan ilmanvaihtoa ja ravinteiden imeytymistä.
 • Polttomoottorikäyttö: Bensiinimoottori varmistaa, että laite tarjoaa riittävä tehoa isomman ja tiheämmänkin nurmikon käsittelyyn.
 • Helppo käsitellä: Ergonomisesti suunniteltu kahva ja vakaus parantavat käyttömukavuutta, mikä tekee nurmikon ilmaamisesta miellyttävää.
 • Suuri työleveys: Laaja työleveys mahdollistaa nopeamman ja tasaisemman ilmaamisen suuremmillakin alueilla.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Vahva ja kestävä metallirunko, joka kestää pieniä kiviä ja muita esteitä.
 • Kaksi terää: viiltoterä ja ilmastointiterä takaavat tehokkaan nurmikon ilmauksen.
 • Moottori käynnistyy helposti ja toimii luotettavasti.
 • 35 litran keräyssäiliö vähentää keskeytyksiä nurmikon hoidon aikana.
 • Helppo huolto, öljyn lisääminen ja bensatankin täyttö ovat käyttäjäystävälliset.

Huonot

 • Äänitaso melko korkea, 93 dB(A)
 • Moottori toimitetaan ilman öljyä, joten lisättävä ennen käyttöä.
 • Melko painava, nettopainona 34 kg

Toimituksen arvio

Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 suoriutuu nurmikon hoidosta tehokkaasti ja luotettavasti. Bensiini käyttöinen malli tarjoaa erinomaisen liikkuvuuden ja voimakkuuden, joka on erityisen hyödyllistä suurilla piha-alueilla.

Metallirunko ja tukevat renkaat lisäävät laitteen kestävyyttä ja käyttömukavuutta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pitkäaikaiseen käyttöön. Vaikka tuotteen hinta saattaa olla korkeampi kuin vastaavilla tuotteilla, on se investoinnin arvoinen sen monipuolisuuden ja tehokkuuden ansiosta. Tämän laitteen avulla keväiset ja syksyiset nurmikon hoitotyöt sujuvat huomattavasti helpommin ja tulokset ovat selvästi paremmat.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Bosch Sähkökäyttöinen nurmikonilmaaja Verticut 1100
Bosch Sähkökäyttöinen nurmikonilmaaja Verticut 1100
Tehokas sammaleenpoistaja
Gardena sähköinen nurmikon ilmaaja EVC 1000
Gardena sähköinen nurmikon ilmaaja EVC 1000
Hyvä nurmikon ilmaaja
vidaXL 2-in-1 Sähköinen nurmikon ilmaaja 1500 W
vidaXL 2-in-1 Sähköinen nurmikon ilmaaja 1500 W
Edullinen nurmikko ilmaaja
Makita Nurmikon ilmaaja UV3200
Makita Nurmikon ilmaaja UV3200
Paras laadukas ilmaaja
Stiga SV 415 E sähkökäyttöinen ilmaaja
Stiga SV 415 E sähkökäyttöinen ilmaaja
Paras nurmikon ilmaaja

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita