Logo Moottorilla.fi

Milwaukee Akkuporavasara M18 BH-0 - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

 • Langaton vapaus
 • Tehokas poraus
 • Kompakti ja kevyt
 • Ergonominen muotoilu

Hinta nyt

335 €

Milwaukee M18 BH-0 poravasara mullistaa työmaasi tuomalla mukanaan tehokkuuden ja vapauden, jota vain langattomat työkalut voivat tarjota.

Sen erinomainen suorituskyky, yhdistettynä kevyeen ja kompaktiin muotoiluun, tekee siitä ihanteellisen valinnan ammattilaisille ja vaativille DIY-harrastajille.

Tämä poravasara ei ainoastaan pysty läpäisemään kovimpiakaan materiaaleja vaivattomasti, vaan myös tarjoaa käyttömukavuutta, joka vähentää työskentelyn rasitusta.

Milwaukee M18 BH-0 poravasara on ammattilaisten suosima työkalu, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ilman johtojen rajoitteita. Tämä akkukäyttöinen poravasara on suunniteltu kestävyyttä ja tehokkuutta silmällä pitäen, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon vaativaan käyttöön.

Poravasaran kompakti koko ja keveys parantavat käyttömukavuutta, kun taas sen iskuenergia ja porauskapasiteetti vastaavat vaativimpia tarpeita. Huomionarvoista on, että tuote toimitetaan ilman akkua ja laturia, mikä mahdollistaa käyttäjän olemassa olevien Milwaukee-akkuvarusteiden hyödyntämisen.

Parhaat akkuporavasarat vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Milwaukee M18 BH-0 poravasaran käyttöönotto on suoraviivaista. Työkalun ergonomia ja tasapaino tekevät pitkäkestoisestakin työskentelystä miellyttävää. Akkukäyttöisyys tarjoaa vapauden liikkua työmaalla ilman huolta sähköjohtojen rajoituksista.

Käyttäjät ovat arvostaneet laitteen kykyä porata vaivattomasti myös tiukimpiin materiaaleihin, mikä todistaa sen luvatun suorituskyvyn.

Kenelle tuote sopii?

Tämä poravasara on suunniteltu erityisesti ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja tehokasta työkalua rakennustyömaille tai remonttikohteisiin.

Sen järeä suorituskyky tekee siitä sopivan valinnan myös vaativiin kotiprojekteihin, joissa tarvitaan erityistä poraustehoa.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Milwaukee M18 BH-0 poravasara on varustettu SDS-Plus-kiinnityksellä, joka takaa poranterien helpon vaihdon ja pitävän otteen. Poravasaran iskuenergia on 1,2 J, ja se pystyy poraamaan betoniin jopa 16 mm:n reikiä, mikä osoittaa sen kyvyn käsitellä vaativia poraustöitä.

Ominaisuuksien joukosta löytyy myös:

 • Akkukäyttöisyys: Vapaus työskennellä ilman sähköjohtoja.
 • Kompakti koko: Helpottaa työskentelyä ahtaissa tiloissa.
 • Kevyt rakenne: Vähentää käyttäjän väsymystä.
 • SDS-Plus-kiinnitys: Nopeuttaa poranterien vaihtoa.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

 • Langaton vapaus
 • Tehokas porauskapasiteetti
 • Kompakti ja kevyt
 • Ergonominen muotoilu

Huonot:

 • Toimitetaan ilman akkua ja laturia
 • Ei sisällä lisävarusteita

Toimituksen arvio

Milwaukee M18 BH-0 poravasara on ehdottomasti yksi markkinoiden parhaista järeistä akkuporavasaroista, kun otetaan huomioon sen suorituskyky, kestävyys ja käyttömukavuus.

Vaikka tuote toimitetaan ilman akkua ja laturia, tämä ei vähennä sen arvoa niille, jotka jo omistavat yhteensopivia Milwaukee-akkuja. Sen hinta on kategorialleen järkevä, ja se tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle.

Suosittelemme tätä poravasaraa ammattilaisille ja vaativille harrastajille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta työkalua.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Makita Akkuporavasara DHR182RTWJ
Makita-Akkuporavasara-DHR182RTWJ
Paras akkuporavasara - Testivoittaja
Bosch Akkuporavasara GBH 18V-26 D
Bosch-Akkuporavasara-GBH-18V-26-D
Paras tehokas akkuporavasara
Dewalt Akkuporavasara 18V XR SDS Plus
Dewalt-Akkuporavasara-18V-XR-SDS-Plus
Laadukas akkuporavasara
Ryobi Akkuporavasara SDS+ 18V ONE+
Ryobi Akkuporavasara SDS+ 18V ONE+
Hyvä akkuporavasara
Jonköping Akkuporavasara 18 V SDS+
Jonkoping-Akkuporavasara-18-V-SDS
Paras halpa akkuporavasara

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita