Logo Moottorilla.fi

Stiga Park 500 WX etuleikkuri nelivedolla - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 5/5

  • Erinomainen suorituskyky
  • Runko-ohjaus ja neliveto
  • Helppokäyttöinen puhdistus
  • Korkea hinta, mutta hyvä investointi

Hinta nyt

5995 €

Tutustu Stiga Park 500 WX -etuleikkuriin, joka määrittelee uudelleen, mitä voimme odottaa huippuluokan päältäajettavalta ruohonleikkurilta. Sen neliveto ja runko-ohjaus varmistavat poikkeuksellisen hallittavuuden ja suorituskyvyn kaikentyyppisessä maastossa, tarjoten käyttäjälle ennennäkemättömän mukavuuden ja tehokkuuden leikkuutyössä.

Eteen sijoitetun leikkuulaitteen ansiosta leikkuujälki on täsmällistä ja esteettisesti miellyttävää, ja innovatiivinen Quick Flip -puhdistusmekanismi tekee laitteen huollosta vaivatonta.

Stiga Park 500 WX etuleikkuri on markkinoiden edelläkävijä, kun puhutaan päältäajettavista ruohonleikkureista. Tämä nelivetoinen malli tarjoaa käyttäjälleen poikkeuksellisen suorituskyvyn, jopa haastavissa olosuhteissa ja maastossa.

Etuleikkurin ansiosta käyttäjä saavuttaa tarkan ja tasaisen leikkuujäljen, ja ruohonleikkurin runko-ohjaus mahdollistaa erinomaisen hallittavuuden ja ketteryyden. Tässä artikkelissa syvennymme Stiga Park 500 WX:n ominaisuuksiin, käyttömukavuuteen sekä hyviin ja huonoihin puoliin.

Lue tästä vertailumme parhaista ajettavista leikkureista!

Stiga Park 500 WX etuleikkuri nelivedolla

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Stiga Park 500 WX on varustettu erittäin tehokkaalla 2-sylinterisellä, 586 cc STIGA ST 550 Twin -moottorilla, joka yhdessä nelivetoisen Tuff Torq -vaihteiston kanssa tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn. Leikkurin 100 cm leikkuuleveys ja eteen sijoitettu leikkuulaite takaavat, että leikkuutyö on sekä nopeaa että tarkkaa.

Quick Flip -mekanismi helpottaa leikkuulaitteen puhdistusta, ja sähköinen leikkuukorkeuden säätö lisää käyttömukavuutta. Lisäksi mukavuusistuin alaselän tuella ja iso jalkatila varmistavat, että pitkätkin leikkuutyöt sujuvat mukavasti.

Helppokäyttöisyys

Stiga Park 500 WX:n asentaminen ja käyttöönotto on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi. Runko-ohjaus ja neliveto tekevät laitteesta erittäin hallittavan ja helposti ohjattavan, myös esteiden ympärillä.

Käyttäjät ovat raportoineet, että laitteen käyttäminen vastaa odotuksia ja usein jopa ylittää ne, etenkin haastavien leikkuutehtävien osalta.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

  • Erinomainen suorituskyky ja leikkuujälki
  • Runko-ohjaus ja neliveto takaavat hyvän hallittavuuden
  • Helppokäyttöinen leikkuulaitteen puhdistusmekanismi
  • Mukavuusistuin ja iso jalkatila

Huonot:

  • Korkea hintapiste voi olla este joillekin kuluttajille
  • Suuri koko vaatii riittävästi säilytystilaa

Kenelle tuote sopii?

Stiga Park 500 WX sopii erityisesti niille, jotka arvostavat korkeaa suorituskykyä ja mukavuutta ruohonleikkuussa. Se on ihanteellinen valinta suurille pihoille ja alueille, joilla on haastavaa maastoa tai runsaasti esteitä.

Laite on suunniteltu kestämään pitkään, joten se on hyvä investointi niille, jotka haluavat luotettavan ja tehokkaan ruohonleikkurin.

Toimituksen arvio

Stiga Park 500 WX asettaa uudet standardit päältäajettavien ruohonleikkureiden kategoriassa. Sen suorituskyky, käyttömukavuus ja ominaisuudet tekevät siitä markkinoiden parhaan valinnan. Vaikka hinta on korkeammalla puolella, laitteen laatu ja ominaisuudet oikeuttavat investoinnin.

Suosittelemme tätä nelivetoista Stiga Park 500 WX:ää kaikille, jotka etsivät huippuluokan päältäajettavaa ruohonleikkuria, joka täyttää vaativimmatkin tarpeet.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

HPG SDX 108 H SPECIAL päältäajettava ruohonleikkuri
HPG SDX 108 H SPECIAL päältäajettava ruohonleikkuri
Paras halpa ajoleikkuri
Stiga ajoleikkuri Tornado 398 M
Stiga ajoleikkuri Tornado 398 M
Paras ajoleikkuri
Stiga Park 300 M etuleikkuri
Stiga Park 300 M etuleikkuri
Paras ajettava ruohonleikkuri
MTD ajoleikkuri Minirider 60 RDE
MTD ajoleikkuri Minirider 60 RDE
Paras keräävä ajettava ruohonleikkuri
Hecht 5176 Puutarhatraktori
Hecht 5176 Puutarhatraktori
Keräävä ajoleikkuri

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita