Logo Moottorilla.fi

Ryobi akkusaha One+ OCS1830 18V - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

 • 18V jännite
 • Hiiliharjaton moottori
 • 30 cm laippa
 • Paino 3.2 kg

Hinta nyt

229 €

Ryobi akkusaha One+ OCS1830 18V on tehokas ja helppokäyttöinen akkuketjusaha. Saat nopean teräketjun kiristyksen ja automaattisen voitelujärjestelmän. Huomioi, että akku ja laturi myydään erikseen.

Esittely

Ryobi One+ OCS1830 18V akkuketjusaha on mielenkiintoinen vaihtoehto kaikille, jotka etsivät suorituskykyistä ja helposti käytettävää akkumoottorisahaa. Tämä saha on osa Ryobin laajaa ONE+ 18V -akkutyökalusarjaa, joka tunnetaan laadukkaista ja kuluttajaystävällisistä tuotteistaan. Kiinnostavaa tässä sahassa on sen hiiliharjaton moottori, joka tarjoaa enemmän tehoa ja pidemmän käyttöiän.

Jos olet intohimoinen tee se itse -harrastaja tai etsit kompaktia, mutta tehokasta sahaustyökalua, Ryobi One+ OCS1830 18V on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Saha tarjoaa monipuolisuutta ja käyttömukavuutta, mikä tekee siitä kätevän apurin niin puutarhatöissä kuin pienissä metsäprojekteissa.

Parhaat akkumoottorisahat vertailussa, katso täältä!

Helppokäyttöisyys

Ryobi One+ OCS1830 18V:n käyttöönotto on yksinkertaista ja suoraviivaista. Akun ja laturin puuttuminen peruspaketista voi aluksi tuntua esteeltä, mutta jos sinulla on jo Ryobin ONE+ -työkaluja, voit hyödyntää samoja akkuja. Teräketjun pikakiristys tekee sahan valmistelusta kätevää, eikä ylimääräisiä työkaluja tarvita.

Käytön aikana saha osoittautui tehokkaaksi ja ketjunopeus 10 m/s sekä 30 cm laippa mahdollistavat sujuvan ja tarkan työskentelyn. Kumipäällysteinen kädensija tarjoaa tukevan otteen, mikä lisää turvallisuutta ja vähentää väsymistä pidemmissäkin työrupeamissa.

Kenelle tuote sopii?

Ryobi One+ OCS1830 18V on oivallinen valinta niin satunnaisille käyttäjille kuin intohimoisille tee se itse -harrastajillekin. Kevyt ja kompakti akkumoottorisaha on täydellinen ratkaisu pieniin metsä- ja puutarhatöihin, joissa perinteinen polttomoottorisaha voi tuntua hankalalta.

Huomionarvoista on myös se, että käyttäjäarvostelujen mukaan tämä saha on erittäin hiljainen, mikä on suuri etu taajama-alueilla tai paikoissa, joissa meluhaitat halutaan minimoida. Monet käyttäjät ovat erityisesti kiittäneet laitteen helppokäyttöisyyttä ja kevyttä painoa, mikä tekee siitä sopivan myös vähemmän voimakkaille käyttäjille.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Ryobin akkuketjusaha on vaikuttava laite, joka lupaa pitkäkestoisuutta ja tehokkuutta hiiliharjattoman moottorin ansiosta. Sen kompaktin koon ja kevyen rakenteen ansiosta saha on helppo käsitellä, mutta älä anna sen koon hämätä – sahaustehossa se ei jää muiden jälkeen. Etuna on myös selkeä ja vaivaton huolto kiitos automaattisen voitelujärjestelmän.

 • Hiiliharjaton moottori parantaa käyttöikää ja tehokkuutta
 • 30 cm:n Oregon-laippa, joka soveltuu monipuolisiin sahaustöihin
 • Automaattinen teräketjuvoitelu helpottaa ylläpitoa
 • Teräketjun kiristäminen sujuu ilman työkaluja
 • Kädensijan kumipinnoite takaa tukevan otteen
 • Mekaaninen ja elektroninen ketjujarru lisäävät turvallisuutta
 • Paino ilman akkua vain 3,2 kg, mikä tekee sahasta kevyen käyttää

Kaiken kaikkiaan Ryobin akkuketjusaha tarjoaa luotettavan ja tehokkaan sahauskokemuksen, jossa on huomioitu sekä suorituskyky että käyttäjän mukavuus. Huomiona, että akku ja laturi myydään erikseen, joten nämä lisäosat on hankittava erikseen täydentämään työkalua.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Hiiliharjaton moottori takaa pidemmän käyttöiän ja tehokkuuden
 • Helppokäyttöinen teräketjun pikakiristys ilman työkaluja
 • Automaattinen teräketjuvoitelu parantaa käyttömukavuutta
 • Kädensijan kumipinnoite varmistaa tukevan otteen
 • Sopii Ryobin laajaan ONE+ 18V akkutyökalusarjaan

Huonot

 • Akku ja laturi eivät sisälly pakettiin
 • Ketjun nopeus saattaa olla alhainen vaativampiin tehtäviin

Toimituksen arvio

Ryobin akkusaha on saanut paljon kiitosta erityisesti sen käyttömukavuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Mekaaninen ja elektroninen ketjujarru tuo lisäturvaa ja teräketjun pikakiristys tekee ylläpidosta vaivatonta. Automaattinen voitelujärjestelmä pitää huolen, ettei sahaustuokioita keskeytä turhat huollot.

Käyttäjät ovat ylistäneet laitteen suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä, mikä on iso plussa tämän hintaluokan työkalulle. Kaiken kaikkiaan Ryobin akkusaha on erinomainen valinta, olitpa sitten kokenut sahuri tai vasta-alkaja.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Metabo akkuketjusaha MS 36-18 LTX BL 40
Metabo akkuketjusaha MS 36-18 LTX BL 40
Paras akkusaha - Testivoittaja
Stihl akkusaha MSA 70 C-B
Stihl akkusaha MSA 70 C-B
Paras akkumoottorisaha
Makita akkusaha 36V DUC353Z
Makita akkusaha 36V DUC353Z
Tehokas akkuketjusaha
Milwaukee akkusaha M18 FCHS-0
Milwaukee akkusaha M18 FCHS-0
Hyvä akku moottorisaha

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita