Logo Moottorilla.fi

Oksasilppuri 6,5 hv polttomoottorilla (murskaava) - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

  • Tehokas murskaava toiminto
  • Liikuteltavissa polttomoottorin ansiosta
  • Jopa 7,6 cm paksuisten oksien käsittely
  • Pitkäikäinen ja helppohoitoinen

Hinta nyt

699 €

Tutustu tehokkaaseen Oksasilppuriin 6,5 hv polttomoottorilla (murskaava), joka muuttaa puutarhan ylläpidon kertaheitolla. Tämä murskaava oksasilppuri ei ainoastaan tee oksien käsittelystä vaivatonta, vaan myös mahdollistaa hakkeen monipuolisen käytön puutarhassasi.

Oksasilppuri 6,5 hv polttomoottorilla (murskaava) on markkinoilla olevien laitteiden joukossa erottuva valinta. Tämä laite tarjoaa voimakkaan ja tehokkaan ratkaisun puutarhan ylläpitoon, mikä tekee siitä välttämättömän välineen niin kotitalouksille kuin mökkiläisillekin.

Murskaavan toimintamekanismin ja polttomoottorin yhdistelmä takaa, että oksasilppuri selviytyy vaivatta myös paksummista oksista, mikä tekee siitä monipuolisen apuvälineen erilaisiin tarpeisiin. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin laitteen ominaisuuksia, helppokäyttöisyyttä, hyviä ja huonoja puolia sekä sitä, kenelle tuote erityisesti sopii.

Katso vertailumme parhaista oksasilppureista!

Oksasilppuri-65-hv-polttomoottorilla-murskaava

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Oksasilppuri on varustettu 6,5 hevosvoiman polttomoottorilla, joka murskaa oksat tehokkaasti. Laitteen murskaava toimintaperiaate takaa, että se ei ainoastaan leikkaa, vaan myös murskaa oksat pieniksi palasiksi, mikä tehostaa kompostoitumista.

Murskaavan oksasilppurin avulla saat tehtyä kotipihalla tai mökillä olevista oksista monenlaiseen käyttöön soveltuvaa haketta, esimerkiksi kukkapenkkien katteeksi tai kompostin parantajaksi. Laitteen suurin oksakoko on 7,6 cm, mikä kertoo sen kyvystä käsitellä suurempiakin oksia. Lisäksi, koska laite toimii polttomoottorilla, se on liikuteltavissa helposti eri puolille pihaa ilman sähköjohtojen rajoituksia.

Helppokäyttöisyys

Oksasilppurin käyttöönotto ja käyttäminen on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaksi. Polttomoottorin ansiosta laite on valmis käytettäväksi missä tahansa, eikä käyttäjän tarvitse huolehtia sähköpistokkeiden saatavuudesta. Siinä on myös kätevät pyörät, jotka tekevät laitteen siirtelystä helppoa.

Asiakkaiden arvosteluiden perusteella oksasilppuri on vastannut odotuksia tehokkuudessa ja käytön helppoudessa.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

  • Tehokas murskaava toiminto
  • Helppo liikuteltavuus polttomoottorin ansiosta
  • Soveltuu jopa 7,6 cm paksuisten oksien käsittelyyn
  • Pitkäikäinen ja helppohoitoinen

Huonot puolet:

  • Suhteellisen korkea hinta, vaikkakin järkevä sijoitus pitkällä aikavälillä

Kenelle tuote sopii?

Tämä oksasilppuri sopii erityisesti henkilöille, jotka arvostavat tehokkuutta ja itsenäisyyttä puutarhanhoidossa. Se on ihanteellinen valinta suurille pihoille ja mökkipaikoille, joissa on tarvetta käsitellä suuria määriä oksia ja risuja.

Laitteen murskaava toiminto tekee siitä myös erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat nopeuttaa kompostin muodostumista tai käyttää haketta maanpeitteenä.

Toimituksen arvio

Arviomme perusteella Oksasilppuri 6,5 hv polttomoottorilla (murskaava) on erinomainen valinta, kun etsitään tehokasta ja monipuolista laitetta puutarhan jätteen käsittelyyn. Sen murskaava toimintamekanismi, polttomoottorin tarjoama liikkuvuus ja kyky käsitellä suurempia oksia tekevät siitä sopivan valinnan monenlaisiin tarpeisiin.

Hinta on järkevä, ottaen huomioon laitteen tarjoaman arvon ja tehokkuuden. Suosittelemme tätä oksasilppuria erityisesti niille, jotka etsivät kestävää ja tehokasta ratkaisua puutarhan jätteen käsittelyyn.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Ryobi oksasilppuri RSH3045U
Ryobi-oksasilppuri-RSH3045U
Paras leikkaava oksasilppuri
Stihl oksasilppuri GHE 150
Stihl oksasilppuri GHE 150
Hyvä oksasilppuri
Timco oksasilppuri 6,5 hv
Timco-oksasilppuri-65-hv
Paras polttomoottori haketin
Makita oksasilppuri UD2500
Makita-oksasilppuri-UD2500
Paras tehokas oksasilppuri
Bosch oksasilppuri DIY AXT 25 TC
Bosch oksasilppuri DIY AXT 25 TC
Paras hakkuri
Stihl GH 370 S oksasilppuri
Stihl GH 370 S hakkuri
Paras oksasilppuri polttomoottorilla
Tarmo haketin polttomoottorilla 15 hv
Tarmo haketin polttomoottorilla 15 hv
Paras oksasilppuri - Testivoittaja

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita