Logo Moottorilla.fi

Stihl GH 370 S oksasilppuri - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

 • Voimakas polttomoottori
 • Leikkaava malli
 • Paksut oksat
 • Helppo käyttö

Hinta nyt

1259 €

Stihl GH 370 S hakkuri määrittelee uudelleen tehokkuuden ja suorituskyvyn puutarhanhoidossa. Tämä polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri on suunniteltu vaativan käyttäjän tarpeisiin, tarjoten vertaansa vailla olevan leikkausvoiman ja käyttömukavuuden.

Sen ainutlaatuinen leikkaava malli mahdollistaa paksujenkin oksien nopean ja vaivattoman silppuamisen, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun suurten puutarha-alueiden tehokkaaseen käsittelyyn.

Stihl GH 370 S hakkuri on markkinoiden huippua edustava polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri. Se on suunniteltu erityisesti suurien määrien ja paksujen oksien haketukseen. Tämän laitteen avulla puutarhan siistiminen muuttuu vaivattomaksi ja tehokkaaksi.

Leikkaavan mallinsa ansiosta se silppuaa oksat pieniksi paloiksi, mikä tekee jätteen käsittelystä helpompaa. Tarkastellaanpa tarkemmin, mikä tekee Stihl GH 370 S hakkurista niin erityisen.

Katso vertailumme parhaista oksasilppureista!

Stihl GH 370 S hakkuri

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Stihl GH 370 S on varustettu voimakkaalla polttomoottorilla, joka tarjoaa riittävästi tehoa myös vaativiin töihin. Sen leikkaava oksasilppuri takaa, että oksat silppuuntuvat tehokkaasti ja nopeasti.

Tekniset tiedot, kuten 190 cm³ moottorin iskutilavuus ja oksan enimmäispaksuuden käsittelykapasiteetti jopa 45 mm, tekevät tästä hakkurista erittäin suorituskykyisen. Lisäksi laitteen paino on 42 kg, mikä tekee siitä vakaa mutta siirrettävä.

Helppokäyttöisyys

Stihl GH 370 S on suunniteltu helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen. Sen asennus on yksinkertainen, ja käyttöönotto onnistuu nopeasti. Polttomoottorin ansiosta se on käyttövalmis missä ja milloin vain, ilman että tarvitsee huolehtia sähkövirran saatavuudesta.

Käyttäjät ovat arvostaneet erityisesti sen helppoa käynnistystä ja vaivatonta oksien syöttöä.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

 • Voimakas polttomoottori
 • Leikkaava malli tehostaa silppuamista
 • Käsittelee paksutkin oksat vaivattomasti
 • Helppo käynnistys ja käyttö

Huonot puolet:

 • Hintava
 • Painonsa vuoksi siirtely voi vaatia vaivaa
 • Polttomoottori vaatii säännöllistä huoltoa

Kenelle tuote sopii?

Stihl GH 370 S hakkuri sopii erinomaisesti niin ammattikäyttöön kuin vaativaan kotikäyttöönkin. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat suorituskykyä ja tehokkuutta ja ovat valmiita investoimaan laadukkaaseen ja kestävään työvälineeseen.

Tämä hakkuri on suunniteltu erityisesti käyttäjille, jotka haluavat nopeutta ja tehokkuutta puiden ja pensaiden käsittelyyn.

Toimituksen arvio

Stihl GH 370 S hakkuri on epäilemättä yksi markkinoiden parhaista polttomoottorikäyttöisistä oksasilppureista. Sen suorituskyky, helppokäyttöisyys ja leikkaava malli tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativaan käyttöön.

Vaikka sen hinta on korkeammassa luokassa, laitteen tehokkuus ja kestävyys tekevät siitä pitkällä tähtäimellä taloudellisen investoinnin. Jos etsit parasta mahdollista ratkaisua puiden ja pensaiden käsittelyyn, Stihl GH 370 S on vakuuttava valinta.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Makita oksasilppuri UD2500
Makita-oksasilppuri-UD2500
Paras tehokas oksasilppuri
Oksasilppuri 6,5 hv polttomoottorilla (murskaava)
Oksasilppuri-65-hv-polttomoottorilla-murskaava
Paras murskaava oksasilppuri
Bosch oksasilppuri DIY AXT 25 TC
Bosch oksasilppuri DIY AXT 25 TC
Paras hakkuri
Tarmo haketin polttomoottorilla 15 hv
Tarmo haketin polttomoottorilla 15 hv
Paras oksasilppuri - Testivoittaja
Ryobi oksasilppuri RSH3045U
Ryobi-oksasilppuri-RSH3045U
Paras leikkaava oksasilppuri
Stihl oksasilppuri GHE 150
Stihl oksasilppuri GHE 150
Hyvä oksasilppuri
Timco oksasilppuri 6,5 hv
Timco-oksasilppuri-65-hv
Paras polttomoottori haketin

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita