Logo Moottorilla.fi

Pilkemaster GO! Klapikone - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

  • Polttomoottorilla varustettu
  • Tieliikennekäyttöinen kuljetusalusta
  • Automaattinen terän säätö
  • Hydraulinen puunnostin lisävarusteena

Hinta nyt

8965 €

Pilkemaster GO! klapikone tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja mukautuvuuden puunhalkomisen haasteisiin. Sen ainutlaatuinen polttomoottori ja tieliikennekäyttöinen kuljetusalusta tekevät siitä erinomaisen valinnan niin ammattilaisille kuin vakaville harrastajillekin, jotka vaativat parasta.

Pilkemaster GO! klapikone on markkinoiden edistyneimpiä puunkäsittelylaitteita, joka on suunniteltu vastaamaan korkean suorituskyvyn vaatimuksia. Tämä kallis hintaluokan laite tarjoaa käyttäjilleen poikkeuksellisen tehokkuuden, helppokäyttöisyyden ja liikuteltavuuden yhdistelmän, joka tekee puunhalkomisesta nopeaa ja vaivatonta.

Polttomoottorilla varustettuna Pilkemaster GO! edustaa parasta autolla vedettävää klapikonetta, tarjoten samalla hydraulisen halkomisen edut.

Katso vertailumme parhaista klapikoneista!

Pilkemaster GO! Klapikone

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Pilkemaster GO! klapikoneen ydinominaisuudet sisältävät polttomoottorin, joka mahdollistaa koneen käytön missä tahansa ilman sähköverkon tarvetta. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan syrjäisemmissä sijainneissa työskenteleville.

Lisäksi sen hydraulinen halkomisjärjestelmä tarjoaa suuren halkaisuvoiman, joka tekee jopa 30 cm paksuisten puiden halkaisusta helppoa. Koneen tieliikennekäyttöinen kuljetusalusta mahdollistaa helpon siirtämisen paikasta toiseen, olipa kyseessä sitten henkilöauto tai mönkijä.

Klapikoneen muita merkittäviä ominaisuuksia ovat automaattisesti säätyvä halkaisuterän korkeus, mikä optimoi halkaisuprosessin eri paksuisille puille, ja pitkä, sivusuunnassa kääntyvä kuljetin, joka tehostaa klapien käsittelyä. Lisävarusteena saatavilla oleva hydraulinen puunnostin vähentää fyysistä rasitusta ja nopeuttaa työskentelyä.

Helppokäyttöisyys

Pilkemaster GO! klapikoneen käyttöönotto on nopeaa ja yksinkertaista, ja sen tieliikennekäyttöinen kuljetusalusta tekee koneen siirtämisestä vaivatonta. Halkaisuterän automaattinen säätö ja ketjusahan automaattinen voitelu varmistavat, että kone on aina valmis käyttöön ilman tarvetta monimutkaisille asetuksille tai jatkuvalla huollolla.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

  • Suuri halkaisuvoima mahdollistaa paksujenkin puiden käsittelyn.
  • Helppo liikuteltavuus tieliikennekäyttöisen kuljetusalustan ansiosta.
  • Automaattiset ominaisuudet, kuten terän säätö ja ketjusahan voitelu, tekevät käytöstä vaivatonta.

Huonot puolet:

  • Korkea hinta voi olla este joillekin potentiaalisille ostajille.

Kenelle tuote sopii?

Pilkemaster GO! klapikone on ihanteellinen valinta ammattimaisille puunkäsittelijöille, maatiloille ja niille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja liikuteltavan ratkaisun suurten puumäärien halkomiseen.

Sen suorituskyky ja ominaisuudet tekevät siitä myös erinomaisen valinnan vakaville puunhalkomisharrastajille, jotka arvostavat laatua ja tehokkuutta.

Toimituksen arvio

Pilkemaster GO! asettaa standardin autolla vedettävien klapikoneiden kategoriassa, tarjoten käyttäjilleen huippuluokan suorituskykyä, liikuteltavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Sen erinomaiset ominaisuudet, kuten polttomoottori ja hydraulinen halkomisjärjestelmä, tekevät siitä kallis hintaluokan parhaan valinnan.

Vaikka sen korkea hinta saattaa olla este joillekin, sen tarjoama arvo ja suorituskyky ovat vertaansa vailla. Suosittelemme Pilkemaster GO! klapikonetta kaikille, jotka etsivät markkinoiden parasta autolla vedettävää klapikonetta.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Pilkemaster EVO 36 klapikone
Pilkemaster EVO 36 klapikone
Paras klapikone - Testivoittaja
Timco pikahalkomakone 22 t
Timco pikahalkomakone 22 t
Paras nopea halkomakone
Traktorikäyttöinen halkomakone 14 t
Traktorikäyttöinen halkomakone 14 t
Paras halkomakone traktoriin
Timco 8T 52 cm halkomakone
Timco 8T 52 cm halkomakone
Paras polttomoottori halkomakone
AL-KO klapikone LSV 550/6
AL-KO klapikone LSV 550/6
Paras giljotiini klapikone
Scheppach halkaisukone HL760LS, 7T + jalusta
Scheppach halkaisukone HL760LS, 7T + jalusta
Hyvä klapikone
Jonköping halkomakone 6 t jalustalla
Jonköping halkomakone 6 t jalustalla
Paras halpa klapikone
Fornorth Klapikone 7T V2
Fornorth klapikone 6T lifestyle
Edullinen klapikone

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita