Logo Moottorilla.fi

Pilkemaster EVO 36 klapikone - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 5/5

  • Ammattikäyttöön suunniteltu
  • Traktorikäyttöinen voimanlähde
  • Tehokas halkaisumekanismi
  • Kestävä ja luotettava

Hinta nyt

9995 €

Pilkemaster EVO 36 määrittelee klapikoneiden uuden standardin, tarjoten ylivoimaista suorituskykyä ja monipuolisuutta. Ammattikäyttöön suunniteltu kone yhdistää traktorikäyttöisyyden, tehokkaan halkaisumekanismin ja kestävyyden, mikä tekee siitä markkinoiden parhaan valinnan.

Pilkemaster EVO 36 klapikone määrittelee uudelleen klapikoneiden suorituskyvyn ja käytettävyyden. Se on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, tarjoten tehokkuutta, luotettavuutta ja monipuolisuutta vaativimmissakin olosuhteissa.

Tämän klapikoneen avulla puunhalkaisu muuttuu nopeammaksi, turvallisemmaksi ja vaivattomammaksi, mikä tekee siitä korvaamattoman työkalun metsätyössä ja puunjalostuksessa.

Katso vertailumme parhaista klapikoneista!

Pilkemaster EVO 36 klapikone

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Pilkemaster EVO 36 on varustettu useilla innovatiivisilla ominaisuuksilla, jotka erottavat sen kilpailijoistaan. Sen traktorikäyttöisyys mahdollistaa voiman saannin suoraan traktorista, mikä tekee laitteesta erittäin monikäyttöisen ja siirrettävän.

Klapikoneen hiljainen, automaattisesti voideltava ketjusaha katkaisee puut tehokkaasti, ja ainutlaatuinen halkaisumekanismi mahdollistaa puun halkaisun jopa 2–8 osaan yhdellä liikkeellä. EVO 36:n kääntyvä poistokuljetin tehostaa työskentelyä, ja hydraulinen halkaisuvoiman säätö varmistaa aina optimaalisen suorituskyvyn puun koosta ja kovuudesta riippumatta.

Helppokäyttöisyys

Pilkemaster EVO 36:n suunnittelu keskittyy käyttäjän mukavuuteen ja tehokkuuteen. Sen korkeuden säätö ja ergonominen muotoilu mahdollistavat työskentelyn mukavassa asennossa pitkiäkin aikoja. Laitteen asennus ja käyttöönotto on suoraviivaista, ja sen käyttäminen vastaa odotuksia vaativissakin työtehtävissä.

Laitteen monipuoliset säädöt ja automaattiset toiminnot tekevät siitä helppokäyttöisen, vähentäen työhön liittyvää fyysistä rasitusta.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

  • Traktorikäyttöinen, soveltuu ammattikäyttöön
  • Automatisoitu ja hiljainen ketjusaha
  • Ergonominen muotoilu ja säädettävyys
  • Tehokas ja monipuolinen halkaisumekanismi

Huonot puolet:

  • Korkea hinta
  • Vaatii traktorin käyttövoimaksi

Kenelle tuote sopii?

Pilkemaster EVO 36 klapikone on suunniteltu erityisesti ammattilaisille, jotka vaativat laitteeltaan maksimaalista suorituskykyä, luotettavuutta ja monipuolisuutta.

Se sopii metsänhoitajille, puunjalostusyrityksille ja kaikille, jotka tarvitsevat tehokkaan ratkaisun suurten puumäärien käsittelyyn.

Toimituksen arvio

Pilkemaster EVO 36 on epäilemättä markkinoiden parhaita klapikoneita, joka yhdistää innovatiivisen teknologian, kestävyyden ja käyttäjäystävällisyyden. Sen kallis hintalappu on perusteltu laitteen tarjoamalla arvolla ja tehokkuudella.

Jos etsit parasta klapikonetta, joka kestää vuosien ammattikäytön, Pilkemaster EVO 36 on erinomainen valinta. Traktorikäyttöisenä ja automatisoiduilla toiminnolla se on klapeja tosissaan tekevän valinta.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Pilkemaster GO! Klapikone
Pilkemaster GO! Klapikone
Paras autolla vedettävä klapikone
Timco pikahalkomakone 22 t
Timco pikahalkomakone 22 t
Paras nopea halkomakone
Traktorikäyttöinen halkomakone 14 t
Traktorikäyttöinen halkomakone 14 t
Paras halkomakone traktoriin
Timco 8T 52 cm halkomakone
Timco 8T 52 cm halkomakone
Paras polttomoottori halkomakone
AL-KO klapikone LSV 550/6
AL-KO klapikone LSV 550/6
Paras giljotiini klapikone
Scheppach halkaisukone HL760LS, 7T + jalusta
Scheppach halkaisukone HL760LS, 7T + jalusta
Hyvä klapikone
Jonköping halkomakone 6 t jalustalla
Jonköping halkomakone 6 t jalustalla
Paras halpa klapikone
Fornorth Klapikone 7T V2
Fornorth klapikone 6T lifestyle
Edullinen klapikone

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita