Logo Moottorilla.fi

Milwaukee akkusaha M18 FCHS-0 - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

 • 18 V voimakkuus
 • Hiiliharjaton moottori
 • 40 cm laippa
 • Ilman akkua

Hinta nyt

448.69 €

Milwaukee M18 FCHS-0 on tehokas akkusaha, joka tarjoaa hiiliharjattoman moottorin ja 18V voiman. 40 cm laipan ansiosta saha on ihanteellinen erilaisiin karsintatöihin. Huomioithan, että tämä akkusaha toimitetaan ilman akkua ja laturia.

Esittely

Milwaukee M18 FCHS-0 on innovatiivinen 18 V ketjusaha, joka tuo ammattitason suorituskyvyn niin kotiin kuin työmaallekin. Sen hiiliharjaton moottori tarjoaa uskomatonta tehoa, mikä nostaa sahan suosion aivan uudelle tasolle. Laipan pituus, 40 cm, tekee siitä erinomaisen valinnan monipuolisiin sahaustehtäviin.

Tämä saha tunnetaan erityisesti säädeltävästä nopeudestaan ja kyvystään saavuttaa täydet 12,4 m/s alle sekunnissa. Vaikka se toimitetaan ilman akkua ja laturia, sen potentiaali täydessä vauhdissa on vertaansa vailla. Milwaukee M18 FCHS-0 ketjusaha on todellinen työjuhta, joka suoriutuu vaativimmistakin tehtävistä kirkkaasti.

Parhaat akkumoottorisahat vertailussa, katso täältä!

Helppokäyttöisyys

Asennuksen osalta Milwaukee-akkusaha on varsin yksinkertainen käyttää, mutta ketjun kiristys vaatii työkalun käyttöä. Tämä saattaa tuntua vanhanaikaiselta verrattuna uudempiin, työkaluvapaisiin malleihin, mutta toisaalta se varmistaa, että ketju pysyy tukevasti paikoillaan. Ikkunallinen öljysäiliö ja helppokäyttöinen säiliö helpottavat huomattavasti sahan huoltamista ja käyttökuntoon saamista.

Käyttäminen täyttää odotukset sen osalta, että saha saavuttaa nopeuden alle sekunnissa ja sitä on helppo hallita. Powerstate-moottori mahdollistaa tehokkaan sahaamisen myös vaativissa olosuhteissa, ja 40 cm laippa on riittävän pitkä useimpiin kodin ja työmaan sahaustarpeisiin. Säädeltävä nopeus antaa käyttäjälle mahdollisuuden sopeutua eri sahaustilanteisiin.

Kenelle tuote sopii?

Milwaukee M18 FCHS-0 ketjusaha on erityisesti suunnattu niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan työvälineen sahaustehtäviin. Se on ihanteellinen työkalu niin ammattilaisille kuin vakavahenkisille harrastajille, jotka arvostavat kestävyyttä ja suorituskykyä. Se soveltuu erinomaisesti erilaisiin karsinta- ja puutarhatöihin sekä rakennusprojekteihin, joissa tarvitaan voimakasta ja tarkkaa sahausta.

Saha sai kiitosta sen kyvystä säilyttää täysi nopeus rankoissakin työolosuhteissa. Kokemukset tukevat sitä, että Milwaukee on onnistunut kehittämään tuotteen, joka ei petä. Pitää muistaa, että tämä akkusaha vaatii erikseen hankittavan akun ja laturin.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Milwaukee M18 FCHS-0 on ketjusaha, joka tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn ja monia käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia. Tämä saha on varustettu 18V hiiliharjattomalla moottorilla ja 40 cm laipalla, mikä tekee siitä erinomaisen työkalun vaativiin sahaustöihin.

 • FUEL-teknologia takaa nopeuden säilymisen haastavissakin olosuhteissa
 • Hiiliharjaton POWERSTATE-moottori, jossa on tehokkaammat magneetit ja lisää kuparia
 • Ikkunallinen öljysäiliö, joka helpottaa öljyn määrän tarkistamista
 • Säädettävä nopeus, joka saavuttaa täyden nopeuden 12,4 m/s alle sekunnissa
 • Kyky sahata 150 kpl 100×100 mm lankkua yhdellä täydellä 12,0 Ah akunlatauksella

On hyvä huomioida, että tämän ketjusahan mukana ei tule akkua eikä laturia, joten ne on hankittava erikseen. Lisäksi ketjun kiristys vaatii työkalun käyttöä, mikä voi olla pieni miinus käytännöllisyyden kannalta. Tästä huolimatta, sahan tehokkuus ja kestävyys tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka tarvitsevat luotettavaa työkalua intensiivisiin sahausprojekteihin.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Hiiliharjaton POWERSTATE-moottori on erittäin tehokas ja kestävä
 • FUEL-teknologian ansiosta säilyttää nopeutensa kovissakin olosuhteissa
 • Nopeasti saavutettava täysi nopeus, 12,4 m/s alle sekunnissa
 • 40 cm laipan pituus mahdollistaa isompienkin puiden karsimisen
 • Ikkunallinen öljysäiliö helpottaa öljyn määrän tarkkailua

Huonot

 • Akkua ja laturia ei sisälly toimitukseen
 • Ketjun kiristys vaatii työkaluja, mikä saattaa olla epäkäytännöllistä kiireisissä tilanteissa
 • Ei sovellu pienempiin budjetteihin, hintaluokka keskitasoa kalliimpi

Toimituksen arvio

Vaikka Milwaukee onkin tunnettu kestävyydestään, jokainen tuote ei ole täydellinen. Akku ja laturi eivät valitettavasti kuulu hintaan, mikä voi olla pettymys joillekin käyttäjille. Toisaalta, tehokas hiiliharjaton moottori ja kyky saavuttaa täysi nopeus alle sekunnissa antavat paljon plussaa.

Painottaen tarkkuutta ja luotettavuutta, 40 cm laikka ja 12,4 m/s ketjun nopeus tekevät sahauksesta sujuvaa ja vaivatonta. Haittapuolena mainittakoon, että ketjun kiristys vaatii työkalun käyttöä, mikä on pieni mutta huomionarvoinen seikka.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Metabo akkuketjusaha MS 36-18 LTX BL 40
Metabo akkuketjusaha MS 36-18 LTX BL 40
Paras akkusaha - Testivoittaja
Stihl akkusaha MSA 70 C-B
Stihl akkusaha MSA 70 C-B
Paras akkumoottorisaha
Makita akkusaha 36V DUC353Z
Makita akkusaha 36V DUC353Z
Tehokas akkuketjusaha
Ryobi akkusaha One+ OCS1830 18V
Ryobi akkusaha One+ OCS1830 18V
Paras edullinen akkusaha

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita