Logo Moottorilla.fi

Makita akkusaha 36V DUC353Z - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

 • Ketjunopeus 20 m/s
 • 36V jännite
 • 14″ laippa
 • Ilman akkua ja laturia

Hinta nyt

428,60 €

Makita akkusaha DUC353Z on tehokas hiiliharjaton saha, joka käyttää kahta 18V akkua saavuttaakseen 36V jännitteen. Laipan ja ketjun vaihto onnistuu ilman työkaluja. Soveltuu monipuolisesti erilaisiin sahaustarpeisiin kotona tai mökillä.

Esittely

Makita DUC353Z on ketjusaha, joka yhdistää tehon ja käytännöllisyyden. Tämä 36V jännitteellä toimiva saha hyödyntää kahta 18V LXT akkua, mikä takaa sen suorituskyvyn. Ketjunnopeus on vaikuttavat 20 m/s, ja hiiliharjaton moottori tekee siitä paitsi tehokkaan, myös pitkäikäisen ja vähähuoltoisen. Tämä ketjusaha soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin, olipa kyseessä sitten kotipihan karsimistyöt, mökkiremontit tai rankametsässä työskentely.

Runkoversio ilman akkua ja laturia mahdollistaa sen, että voit käyttää jo olemassa olevia Makitan 18V akkuja, mikäli sellaiset omistat. Tämä vähentää tarpeettomia investointeja. Kompakti rakenne varmistaa, että saha on helppo hallita, ja teräketjun ja laipan vaihto sekä kiristys tapahtuvat ilman työkaluja, mikä tekee käytöstä sujuvaa.

Parhaat akkumoottorisahat vertailussa, katso täältä!

Helppokäyttöisyys

Hiiliharjattoman moottorin ansiosta Makita DUC353Z on erittäin helppokäyttöinen ja huoltovapaa. Ketjusahan käyttö on mutkatonta, koska teräketjun ja laipan vaihto sekä kiristys onnistuvat ilman työkaluja. Tämä ominaisuus helpottaa erityisesti tilanteissa, missä täytyy tehdä nopeita säätöjä kesken työn.

Paino akkujen kanssa on 4,6-5,5 kg, mikä tekee työskentelystä yllättävän kevyttä ja vaivatonta. Asennus on suoraviivaista; kunhan käytössäsi on Makitan 18V LXT akut, pääset nopeasti töihin. Automaattinen ketjunvoitelu varmistaa sahan pitkän käyttöiän ja parantaa käytettävyyttä entisestään. On kuitenkin tärkeää huomioida, että laite toimitetaan ilman akkua ja laturia, eli ne täytyy hankkia erikseen, mikä saattaa olla pieni miinus joillekin käyttäjille.

Kenelle tuote sopii?

Makita DUC353Z sopii erityisen hyvin niille, jotka etsivät monipuolista ja tehokasta ketjusahaa kotiin, mökille tai pienimuotoisiin rakennusprojekteihin. Laitteen helppokäyttöisyys ja keveys tekevät siitä erinomaisen valinnan myös vähemmän kokeneille käyttäjille, jotka eivät halua tapella painavan ja monimutkaisen sahan kanssa.

Saha on kompakti ja sen erilaisia toimintoja, kuten ketjunvoitelua, on helppo hallita. Myös ammattikäyttöön, esimerkiksi rakennustyömaille, tämä ketjusaha voi olla hyödyllinen työkalu. Hiiliharjaton moottori ja 20m/s ketjunopeus suoriutuvat raskaammistakin tehtävistä ilman ongelmia. Tämä on laite, joka on suunniteltu kestämään ja toimimaan optimaalisesti eri ympäristöissä ja olosuhteissa.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Makita DUC353Z on monipuolinen ja suorituskykyinen moottorisaha, joka on erityisen hyödyllinen rakennuksilla, kotona tai vaikkapa mökillä. Sen korkea jännite ja kätevä ketjunvaihtomekanismi tekevät laitteesta erinomaisen valinnan vaativiin leikkaustehtäviin.

 • Ketjunopeus 20 m/s varmistaa tehokkaan leikkaamisen
 • 36V jännite saavutetaan kytkemällä kaksi 18V LXT-akkua sarjaan
 • Ketjun ja laipan pikakiristys mahdollistaa nopean ja työkaluvapaan huollon
 • Hiiliharjaton moottori on huoltovapaa ja pitkäikäinen
 • Automaattinen ketjunvoitelu lisää käytön helppoutta
 • Kompakti rakenne parantaa sahan käsiteltävyyttä

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • 36V jännite takaa korkean suorituskyvyn
 • Hiiliharjaton moottori on huoltovapaa ja pitkäikäinen
 • Teräketjun ja laipan pikakiristys ilman työkaluja helpottaa käyttömukavuutta
 • Automaattinen ketjunvoitelu
 • Kompakti rakenne mahdollistaa vaivattoman käsittelyn

Huonot

 • Toimitetaan ilman akkua ja laturia

Toimituksen arvio

Arvostelumme perusteella Makitan DUC353Z akkusaha tarjoaa vakuuttavaa suorituskykyä useisiin erilaisiin käyttökohteisiin. Olipa kyseessä mökkiviikonlopun karsimistyöt tai rakennusprojektit, laitteen 36V jännite – joka saadaan aikaan kahdella erillisellä 18V akulla – ei tuota pettymystä.

Hiiliharjattoman moottorin ansiosta saha on lähes huoltovapaa ja pitkäikäinen, eli voit keskittyä tärkeämpään, tehokkaaseen työskentelyyn. Huomionarvoista on myös, että teräketjun ja laipan vaihto onnistuu ilman työkaluja, mikä lisää käyttömukavuutta. Kaiken kaikkiaan Makita on luotettava ja käyttäjäystävällinen valinta hintaluokassaan.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Metabo akkuketjusaha MS 36-18 LTX BL 40
Metabo akkuketjusaha MS 36-18 LTX BL 40
Paras akkusaha - Testivoittaja
Stihl akkusaha MSA 70 C-B
Stihl akkusaha MSA 70 C-B
Paras akkumoottorisaha
Milwaukee akkusaha M18 FCHS-0
Milwaukee akkusaha M18 FCHS-0
Hyvä akku moottorisaha
Ryobi akkusaha One+ OCS1830 18V
Ryobi akkusaha One+ OCS1830 18V
Paras edullinen akkusaha

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita