Logo Moottorilla.fi

Stiga Park 300 M etuleikkuri - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

  • Ketterä runko-ohjaus
  • QuickFlip-teknologia
  • Sähkömagneettinen kytkentä
  • Säädettävä ohjauspyörä

Hinta nyt

3090 €

Stiga Park 300 M etuleikkuri on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin puutarhurien tarpeita, tarjoten ylivoimaista suorituskykyä, käyttömukavuutta ja monipuolisuutta.

Tämän päältäajettavan ruohonleikkurin innovatiivinen runko-ohjaus ja etuleikkuri mahdollistavat ahtaimpienkin nurkkien tarkkaan leikkaamisen, kun taas QuickFlip-teknologia tekee huollosta ja puhdistuksesta nopeaa ja vaivatonta.

Stiga Park 300 M etuleikkuri edustaa ajettavien ruohonleikkureiden ehdotonta kärkeä, tarjoten käyttäjilleen vaivatonta ja tehokasta nurmikonhoitoa. Tämän etuleikkurin suunnittelussa on panostettu erityisesti käytettävyyteen ja monipuolisuuteen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin kotipihoille kuin vaativampaankin käyttöön.

Etuleikkurin kompakti koko yhdistettynä innovatiiviseen runko-ohjaukseen mahdollistaa ketterän liikkumisen ahtaissakin paikoissa, mikä tekee nurmikon leikkaamisesta sujuvaa ja tehokasta.

Lue tästä vertailumme parhaista ajettavista leikkureista!

Stiga Park 300 M etuleikkuri

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Stiga Park 300 M etuleikkuri on varustettu yksisylinterisellä STIGA-moottorilla, joka tuottaa nettotehon 7,1 kW 3200 rpm nopeudella. Etuleikkurissa on sähkömagneettinen leikkuulaitteen kytkentä, jonka ansiosta leikkuulaitteen käyttö on nopeaa ja vaivatonta.

Lisäksi ohjauspyörän korkeus on säädettävissä, jotta käyttäjä voi löytää mahdollisimman mukavan työskentelyasennon. Leikkuulaite itsessään hyödyntää QuickFlip-teknologiaa, joka mahdollistaa leikkuulaitteen nostamisen nopeasti pesu- ja huoltoasentoon. Leikkuuleveys on 85 cm, ja käyttäjä voi vaihdella silppuavan Multiclipin ja taaksepuhalluksen välillä.

Helppokäyttöisyys

Runko-ohjauksen ansiosta Stiga Park 300 M etuleikkuri on erittäin ketterä käyttää, ja se selviytyy vaivattomasti niin ahtaista väleistä kuin monimutkaisista esteistäkin.

QuickFlip-teknologia leikkuulaitteessa tekee huollosta ja puhdistuksesta nopeaa, jolloin leikkurin käyttö on mahdollisimman helppoa ja mukavaa.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

  • Ketterä liikkuvuus ahtaissakin paikoissa runko-ohjauksen ansiosta.
  • Nopea leikkuulaitteen kytkentä ja säädettävä ohjauspyörä.
  • QuickFlip-teknologia helpottaa huoltoa ja puhdistusta.

Huonot:

  • Asennus ja kokoaminen vaativat tarkkuutta.

Kenelle tuote sopii?

Tämä etuleikkuri on suunnattu niin intohimoisille puutarhureille kuin ammattimaisille viheralueiden ylläpitäjillekin, jotka arvostavat laadukasta ja tehokasta ruohonleikkuuta. Erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät ketterää ja monipuolista ajettavaa ruohonleikkuria.

Toimituksen arvio

Stiga Park 300 M etuleikkuri on ehdottomasti yksi markkinoiden parhaista ajettavista ruohonleikkureista. Sen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota käyttäjäystävällisyyteen, tehokkuuteen ja monipuolisuuteen.

Erityisesti runko-ohjaus ja etuleikkuri tekevät siitä erinomaisen valinnan järkevän hintaluokan sisällä etsittäessä päältäajettavaa ruohonleikkuria. Suosittelemme tätä tuotetta kaikille, jotka arvostavat laadukasta suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä nurmikonhoidossa.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

MTD ajoleikkuri Minirider 60 RDE
MTD ajoleikkuri Minirider 60 RDE
Paras keräävä ajettava ruohonleikkuri
Hecht 5176 Puutarhatraktori
Hecht 5176 Puutarhatraktori
Keräävä ajoleikkuri
HPG SDX 108 H SPECIAL päältäajettava ruohonleikkuri
HPG SDX 108 H SPECIAL päältäajettava ruohonleikkuri
Paras halpa ajoleikkuri
Stiga ajoleikkuri Tornado 398 M
Stiga ajoleikkuri Tornado 398 M
Paras ajoleikkuri
Stiga Park 500 WX etuleikkuri nelivedolla
Stiga Park 500 WX etuleikkuri nelivedolla
Paras päältäajettava ruohonleikkuri

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita