Logo Moottorilla.fi

Stiga ajoleikkuri Tornado 398 M - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

  • Edullinen ja tehokas
  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet
  • Käyttäjäystävällinen
  • Luotettava suorituskyky

Hinta nyt

2390 €

Stiga Tornado 398 M määrittelee uudelleen päältäajettavien ruohonleikkureiden edullisuuden ja tehokkuuden. Tämä traktorimalli ei ainoastaan helpota pihanhoitoa, vaan muuttaa sen nautinnolliseksi kokemukseksi.

Sen monipuolisuus, joka ulottuu leikkaamisesta lumitöihin eri lisävarusteiden avulla, tekee siitä arvokkaan kumppanin kaikille pihanhoitotarpeille. Käyttäjäystävälliset säädöt ja mukava istuin varmistavat, että pitkätkin työpäivät pihalla sujuvat vaivatta.

Stiga Tornado 398 M edustaa edullista hintaluokkaa päältäajettavien ruohonleikkureiden markkinoilla, tarjoten kuitenkin vakuuttavia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan kotipihan hoitoon.

Tämä traktorimalli on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja monipuoliseksi työkaluksi nurmikon hoitoon, tarjoten samalla laadukkaan leikkuutuloksen. Tornado 398 M:n kyky käsitellä erilaisia leikkuutehtäviä tekee siitä monen kotipuutarhurin suosikin. Tässä arvostelussa tarkastelemme tarkemmin tämän ajoleikkurin ominaisuuksia ja toimintaa.

Lue tästä vertailumme parhaista ajettavista leikkureista!

Stiga ajoleikkuri Tornado 398 M

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Stiga Tornado 398 M on varustettu tehokkaalla polttomoottorilla, joka yhdessä leveän leikkuuleveyden kanssa mahdollistaa laajojenkin alueiden nopean ja tehokkaan leikkaamisen. Traktorimalli mahdollistaa myös monipuolisen käytön, sillä sen avulla voi paitsi leikata nurmikkoa, myös haravoida lehdet ja jopa lumityöt talvella erikseen hankittavien lisävarusteiden avulla.

Leikkurin käyttäjäystävälliset säädöt ja mukava istuin takaavat miellyttävän käyttökokemuksen pitkänkin leikkuu-urakan aikana.

Helppokäyttöisyys

Stiga Tornado 398 M on suunniteltu helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen. Sen asennus ja käyttöönotto ovat suoraviivaisia, mikä tarkoittaa, että pääset aloittamaan nurmikon hoitotyöt nopeasti.

Ajoleikkurin hallintalaitteet ovat intuitiiviset, ja ergonominen istuin tekee käytöstä mukavaa. Käyttäjät ovat raportoineet, että Tornado 398 M vastaa hyvin odotuksia ja selviää vaivattomasti niin tasaisista kuin epätasaisistakin nurmikoista.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

  • Edullinen hinta
  • Monipuolinen käyttö mahdollisuus lisävarusteiden kanssa
  • Tehokas ja luotettava moottori
  • Käyttäjäystävällinen ja mukava istuin

Huonot:

  • Lisävarusteet hankittava erikseen

Kenelle tuote sopii?

Stiga Tornado 398 M on ihanteellinen valinta kotipuutarhureille, jotka etsivät edullista, mutta tehokasta ja monipuolista päältäajettavaa ruohonleikkuria. Se sopii erinomaisesti suurempienkin pihojen hoitoon ja on käyttäjäystävällinen valinta kaiken tasoisille puutarhureille.

Toimituksen arvio

Olemme arvioineet Stiga Tornado 398 M:n ominaisuudet ja suorituskyvyn huolellisesti ja olemme vakuuttuneita siitä, että se tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Sen monipuolisuus, käyttömukavuus ja tehokkuus tekevät siitä loistavan valinnan kotipihan hoitoon.

Suosittelemme Stiga Tornado 398 M:ää lämpimästi kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja edullista päältäajettavaa ruohonleikkuria.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Stiga Park 500 WX etuleikkuri nelivedolla
Stiga Park 500 WX etuleikkuri nelivedolla
Paras päältäajettava ruohonleikkuri
MTD ajoleikkuri Minirider 60 RDE
MTD ajoleikkuri Minirider 60 RDE
Paras keräävä ajettava ruohonleikkuri
Hecht 5176 Puutarhatraktori
Hecht 5176 Puutarhatraktori
Keräävä ajoleikkuri
HPG SDX 108 H SPECIAL päältäajettava ruohonleikkuri
HPG SDX 108 H SPECIAL päältäajettava ruohonleikkuri
Paras halpa ajoleikkuri
Stiga Park 300 M etuleikkuri
Stiga Park 300 M etuleikkuri
Paras ajettava ruohonleikkuri

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita