Logo Moottorilla.fi

vidaXL Puutarhajyrsin 6 terällä sähkökäyttöinen 1500 W - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

 • Tehokas 1500 W moottori
 • Kuusi kestävää terää
 • Kevyt ja helppo liikutella
 • Ympäristöystävällinen

Hinta nyt

216,99 €

Tutustu innovatiiviseen ja tehokkaaseen vidaXL:n sähkökäyttöiseen puutarhajyrsimeen, joka on suunniteltu modernin puutarhurin tarpeisiin.

Tämä kevyt, mutta voimakas työkalu on varustettu kuudella erittäin kovaa ja sitkeää terästä sisältävällä terällä sekä 1500 watin moottorilla, jotka yhdessä takaavat maaperän tehokkaan käsittelyn. Se möyhentää, ilmastaa ja valmistelee maaperän kylvöä varten helposti ja vaivattomasti.

Tehokkaan puutarhanhoidon salaisuus piilee oikeanlaisten työkalujen valinnassa. vidaXL:n sähkökäyttöinen puutarhajyrsin, joka on varustettu kuudella terällä ja 1500 watin tehoisella moottorilla, tarjoaa erinomaisen ratkaisun puutarhan maaperän käsittelyyn.

Tämä arvostelu pureutuu syvälle tämän puutarhajyrsimen ominaisuuksiin, helppokäyttöisyyteen sekä hyviin ja huonoihin puoliin. Tutustumme myös siihen, kenelle tuote sopii parhaiten ja annamme toimituksen arvion sen tehokkuudesta.

Lue tästä vertailumme parhaista puutarhajyrsimistä!

vidaXL Puutarhajyrsin 6 terällä sähkökäyttöinen 1500 W

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

vidaXL:n sähkökäyttöinen puutarhajyrsin tehostaa puutarhatöitä moitteettomasti. Sen kuusi terästä ovat valmistettu erittäin kovasta ja sitkeästä materiaalista, joka möyhentää maaperää tehokkaasti.

Työskentelyleveys on 45,5 cm ja syvyys jopa 24 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun kylvön valmisteluun ja maaperän ilmastointiin. Sähkömoottorin ansiosta jyrsin on sekä voimakas että ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Helppokäyttöisyys

Sähkökäyttöinen jyrsin on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Sen paino on vain 8 kg, mikä tekee siitä helposti siirrettävän ja käsiteltävän.

Kultivaattorissa on kaksi korkeussäädettävää rengasta, jotka mahdollistavat sujuvan liikuttelun erilaisilla maastoilla. Käyttäjäkokemus vastaa odotuksia: se on tehokas, helppo käynnistää ja käyttää.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

 • Tehokas 1500 W moottori
 • Kuusi kestävää terästä
 • Kevyt ja helppo siirtää
 • Säädettävät renkaat parantavat liikkuvuutta
 • Ympäristöystävällinen

Huonot:

 • Sähköjohtoa täytyy kuljettaa mukana
 • Suuret työskentelyalueet voivat olla haasteellisia

Kenelle tuote sopii?

Tämä puutarhajyrsin sopii erinomaisesti kotipuutarhureille, jotka etsivät tehokasta, mutta ympäristöystävällistä tapaa hoitaa puutarhaansa. Se on ihanteellinen valinta pienille ja keskisuurille alueille, joissa maaperän käsittely ja kylvön valmistelu ovat tärkeässä roolissa.

Toimituksen arvio

Ottaen huomioon vidaXL puutarhajyrsimen erinomaiset ominaisuudet, kuten tehokkaan moottorin, keveyden ja helppokäyttöisyyden, sekä positiiviset käyttäjäkokemukset, toimitus suosittelee tätä tuotetta lämpimästi.

Se on järkevä valinta niille, jotka etsivät parasta sähkökäyttöistä puutarhajyrsintä kohtuulliseen hintaan, tarjoten samalla suuren tehokkuuden ja helppokäyttöisyyden.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Jonköping puutarhajyrsin 6,5 hp
Jonköping puutarhajyrsin 6,5 hp
Paras puutarhajyrsin - Testivoittaja
Makita jyrsinlaite KR401MP 220 mm
Makita jyrsinlaite KR401MP 220 mm
Paras pieni puutarhajyrsin
Villager puutarhajyrsin VTB 4811 V
Villager puutarhajyrsin VTB 4811 V
Paras tehokas puutarhajyrsin
Einhell langaton kultivaattori GE-CR 30 Li-Solo
Einhell-langaton-kultivaattori-GE-CR-30-Li-Solo
Paras akkukäyttöinen puutarhajyrsin
Hecht sähköinen kultivaattori 745/715
Hecht sähköinen kultivaattori 745-715
Paras edullinen puutarhajyrsin

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita