Logo Moottorilla.fi

Villager puutarhajyrsin VTB 4811 V - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

  • Tehokas 4,1 kW moottori
  • 48 cm työleveys
  • Bensiinikäyttöinen
  • Kestävä rakenne

Hinta nyt

671 €

Tutustu Villager VTB 4811 V -puutarhajyrsimeen, joka määrittelee uudelleen tehokkuuden ja kestävyyden puutarhassasi. Tämä huippuluokan bensiinikäyttöinen jyrsin tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn 4,1 kW moottorillaan ja 48 cm työleveydellään, mikä mahdollistaa laajojen alueiden käsittelyn nopeasti ja vaivattomasti.

Sen säädettävä jyrsintäsyvyys tekee siitä monipuolisen työkalun erilaisiin maaperiin ja puutarhanhoitotarpeisiin.

Villager VTB 4811 V -puutarhajyrsin on tehokas ja monipuolinen apuväline kaikille puutarhanhoidon ystäville. Se on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan maanmuokkausta, tarjoten vankkaa suorituskykyä ja kestävyyttä.

Tämä arvostelu keskittyy laitteen ominaisuuksiin, käytettävyyteen ja siihen, miten se vertautuu markkinoiden muihin puutarhajyrsimiin.

Lue tästä vertailumme parhaista puutarhajyrsimistä!

Villager puutarhajyrsin VTB 4811 V

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Villager VTB 4811 V -puutarhajyrsin on varustettu tehokkaalla Villager VGR250H -moottorilla, jonka kapasiteetti on 212 cm³ ja teho 4,1 kW. Sen työleveys on 48 cm, mikä mahdollistaa suuren alueen käsittelyn kerralla, ja jyrsintäsyvyys on säädettävissä välillä 175 – 350 mm.

Jyrsimessä on kaksi vaihdetta eteenpäin ja yksi taaksepäin, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen erilaisissa maastoissa. Terien lukumäärä on kuusi, ja se painaa 70 kg, mikä tekee siitä vakaa käyttää, mutta samalla riittävän kevyt siirtelyyn.

Helppokäyttöisyys

Villager VTB 4811 V -puutarhajyrsimen asennus ja käyttöönotto on suoraviivaista. Sen bensiinikäyttöisyys ja selkeät ohjeistukset tekevät ensimmäisestä käyttökerrasta vaivatonta.

Vaikka laite on painava, sen suunnittelu ja ergonomia helpottavat käyttöä, ja sen tehokkuus yllättää varmasti monia käyttäjiä. Jyrsimen käyttö vastaa odotuksia, ja se selviää vaativastakin maaperästä.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

  • Tehokas moottori ja suuri työleveys
  • Säädettävä jyrsintäsyvyys
  • Helppo käyttöönotto ja käyttö
  • Kestävä ja luotettava rakenne

Huonot puolet:

  • Kallis hintaluokka
  • Painava, mikä voi vaikeuttaa siirtelyä joillekin käyttäjille

Kenelle tuote sopii?

Tämä puutarhajyrsin sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat tehokkuutta ja kestävyyttä puutarhatyössä. Se on ihanteellinen valinta suuremmille alueille ja vaativampiin maanmuokkaustöihin. Bensiinikäyttöisyyden ansiosta se tarjoaa liikkumavapautta ilman huolta johdoista.

Toimituksen arvio

Perusteellisen tarkastelun jälkeen Villager VTB 4811 V -puutarhajyrsin osoittautuu markkinoiden tehokkaimmaksi vaihtoehdoksi, mikäli etsitään laitetta, joka yhdistää suorituskyvyn, kestävyyden ja helppokäyttöisyyden.

Sen kallis hintaluokka heijastaa sen laatua ja suorituskykyä. Tämä jyrsin on suunnattu vakavasti puutarhanhoitoon suhtautuville henkilöille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja työnsä laadussa.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Jonköping puutarhajyrsin 6,5 hp
Jonköping puutarhajyrsin 6,5 hp
Paras puutarhajyrsin - Testivoittaja
Makita jyrsinlaite KR401MP 220 mm
Makita jyrsinlaite KR401MP 220 mm
Paras pieni puutarhajyrsin
Einhell langaton kultivaattori GE-CR 30 Li-Solo
Einhell-langaton-kultivaattori-GE-CR-30-Li-Solo
Paras akkukäyttöinen puutarhajyrsin
vidaXL Puutarhajyrsin 6 terällä sähkökäyttöinen 1500 W
vidaXL Puutarhajyrsin 6 terällä sähkökäyttöinen 1500 W
Paras sähkökäyttöinen puutarhajyrsin
Hecht sähköinen kultivaattori 745/715
Hecht sähköinen kultivaattori 745-715
Paras edullinen puutarhajyrsin

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita