Logo Moottorilla.fi

Bosch Poravasara GBH 2-28 F - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.9/5

 • 880W teho: Luokkansa paras
 • Monipuolinen: Poraus, iskuporaus, piikkaus
 • Ergonominen: Käyttäjäystävällinen muotoilu
 • Testivoittaja: Paras valinta

Hinta nyt

349 €

Bosch GBH 2-28 F poravasara määrittelee uudelleen, mitä odotamme huippuluokan työkalulta. Sen 880W moottorin voiman ja monipuolisten käyttömahdollisuuksien ansiosta, mukaan lukien poraus, iskuporaus ja piikkaus, tämä poravasara on todellinen pelinmuuttaja. Ergonomisesti suunniteltu otteeseen sopivaksi, se vähentää käyttäjän väsymystä pitkissäkin projekteissa, tarjoten samalla tasaisen ja tehokkaan suorituskyvyn. Olipa kyseessä sitten vaativa ammattimainen työmaa tai kodin remonttiprojekti, Bosch GBH 2-28 F on luotettava valinta, joka ei petä.

Bosch GBH 2-28 F poravasara asettaa uuden standardin tehokkuudelle ja monikäyttöisyydelle poravasaroiden luokassa. Sähkökäyttöinen, 880 watin teho tarjoaa käyttäjälleen ennenkokemattoman suorituskyvyn niin poraamisen kuin piikkauksenkin osalta. Tuote on suunniteltu kestämään vaativiakin työolosuhteita, ja sen mukana tulevat lisävarusteet, kuten syvyysrajoitin, tukikahva, vaihtoistukka ja 13 mm pikaistukka, lisäävät käyttömukavuutta ja monipuolistavat sen käyttömahdollisuuksia. Tässä arvostelussa pureudumme syvemmin siihen, miksi Bosch GBH 2-28 F on noussut niin suureen suosioon ammattilaisten keskuudessa.

Parhaat poravasarat vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Bosch GBH 2-28 F on suunniteltu helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen. Sen asennus ja käyttöönotto ovat vaivattomia, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun niin ammattilaisille kuin kotinikkarillekin. Tämän poravasaran käyttö vastaa odotuksia; se on paitsi tehokas, myös käyttäjäystävällinen. Poravasarassa on intuitiiviset säädöt, ja sen ergonominen muotoilu vähentää käyttäjän väsymystä pitkäkestoisenkin käytön aikana.

Kenelle tuote sopii?

Bosch GBH 2-28 F on suunnattu laajalle käyttäjäkunnalle. Sen suorituskyky ja monipuolisuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin ammattilaisille, jotka vaativat työkalultaan maksimaalista tehoa ja kestävyyttä, kuin harrastajille, jotka etsivät tehokasta ja luotettavaa poravasaraa kodin remontti- ja rakennustöihin.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Bosch GBH 2-28 F poravasara erottuu edukseen monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta:

 • SDS plus -kiinnitys: Tämä mahdollistaa nopeat teränvaihdot ilman työkaluja.
 • 880W moottori: Tarjoaa luokkansa parhaan poraus- ja piikkaustehon.
 • Monitoimisuus: Soveltuu poraamiseen, iskuporaamiseen ja piikkaukseen.
 • Mukana tulevat lisävarusteet: Syvyysrajoitin, tukikahva, vaihtoistukka ja 13mm pikaistukka lisäävät käytännöllisyyttä.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

 • Erinomainen suorituskyky ja tehokkuus.
 • Monipuoliset käyttömahdollisuudet.
 • Ergonominen muotoilu ja helppokäyttöisyys.
 • Kestävä rakenne.

Huonot:

 • Korkea hintataso voi olla este joillekin käyttäjille.

Toimituksen arvio

Bosch GBH 2-28 F on vakuuttanut monipuolisuudellaan ja suorituskyvyllään. Se on osoittautunut testivoittajaksi monissa poravasaravertailuissa, mikä tekee siitä parhaan valinnan niille, jotka etsivät markkinoiden parasta poravasaraa. Huolimatta hintansa olemisesta “järkevässä” luokassa, tämän poravasaran tarjoama arvo vastaa sen hintaa, tehden siitä viisaan investoinnin pitkällä aikavälillä. Suosittelemme Bosch GBH 2-28 F poravasaraa kaikille, jotka arvostavat laatua ja suorituskykyä työkaluissaan.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Ryobi Poravasara 800W SDS+, RSDS800-K

Ryobi Poravasara 800W SDS+, RSDS800-K
Hyvä poravasara

Skil Pora- / piikkausvasara SDS+

Skil Pora-piikkausvasara SDS+
Paras halpa poravasara

Milwaukee Poravasara PLH 28 XE SDS-plus

Milwaukee-Poravasara-PLH-28-XE-SDS-plus
Paras järeä poravasara

Dewalt Poravasara D25810K-QS SDS+

Dewalt-Poravasara-D25810K-QS-SDS
Paras tehokas poravasara

Makita Yhdistelmävasara HR2630J

Makita-Yhdistelmavasara-HR2630J
Laadukas poravasara

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita