Logo Moottorilla.fi

Makita Yhdistelmävasara HR2630J - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

 • 800 watin moottori
 • SDS-Plus-kiinnitys
 • Mukana syvyysrajoitin ja laukku
 • Erinomainen hinta-laatusuhde

Hinta nyt

211,8 €

Makita HR2630J yhdistelmävasara on suunniteltu niin kotikäyttäjien kuin ammattilaistenkin tarpeisiin, tarjoten erinomaisen yhdistelmän tehoa, monipuolisuutta ja käyttömukavuutta. Tämän laitteen 800 watin moottori yhdessä kolmen toimintotavan kanssa – iskuporaus, poraus ja piikkaus – tekee siitä sopivan vaihtoehdon laajaan kirjoon töitä, betonin poraamisesta piikkaukseen. Helppokäyttöinen SDS-Plus-kiinnitys, kätevä syvyysrajoitin ja laadukas kantolaukku lisäävät käyttökokemuksen mukavuutta ja tehokkuutta.

Makita HR2630J on sähkökäyttöinen yhdistelmävasara, joka on suunniteltu vastaamaan niin kotikäyttäjien kuin ammattilaistenkin vaatimuksiin. Laite tarjoaa kolme erilaista toimintoa: iskuporauksen, porauksen ja piikkauksen, tehden siitä monipuolisen työkalun monenlaisiin tehtäviin. Sen 800 watin moottori yhdistettynä SDS-Plus-kiinnitykseen takaavat tehokkaan suorituskyvyn. Lisäksi laitteen mukana toimitettava syvyysrajoitin ja laukku tekevät siitä käyttäjäystävällisen ja helposti kuljetettavan. Tässä arvostelussa tarkastelemme tarkemmin Makita HR2630J yhdistelmävasaran ominaisuuksia ja soveltuvuutta eri käyttötarkoituksiin.

Parhaat poravasarat vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Makita HR2630J:n asennus ja käyttöönotto on tehty erittäin helpoksi. SDS-Plus-kiinnityksen ansiosta terän vaihtaminen on nopeaa ja vaivatonta, mikä lisää työtehokkuutta. Laitteen mukana tuleva syvyysrajoitin mahdollistaa tarkan poraussyvyyden säätelyn, ja laadukas laukku helpottaa laitteen säilyttämistä ja kuljettamista. Käyttäjät ovat raportoineet, että laite vastaa hyvin odotuksia ja sen käyttö on intuitiivista sekä miellyttävää.

Kenelle tuote sopii?

Tämä poravasara sopii erinomaisesti niin tee-se-itse-henkilöille kotona tapahtuviin remonttitöihin kuin ammattilaisillekin vaativampiin rakennusprojekteihin. Erityisesti ne, jotka arvostavat työkalussaan monipuolisuutta ja tehokkuutta, löytävät Makita HR2630J:stä luotettavan kumppanin. Laite on erityisen suositeltava käyttäjille, jotka etsivät edullista, mutta silti laadukasta ja tehokasta poravasaraa.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Makita HR2630J on varustettu 800 watin moottorilla, joka tarjoaa voimakkaan porauskapasiteetin betoniin, jopa 26 mm asti. Laitteen kolme toimintoa: iskuporaus, poraus ja piikkaus, tekevät siitä monipuolisen työkalun erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi:

 • SDS-Plus-kiinnitys nopeuttaa terän vaihtoa
 • Syvyysrajoitin tarkan poraussyvyyden säätelyyn
 • Mukana toimitettava laukku helpottaa säilytystä ja kuljetusta
 • Kestävä ja pitkäikäinen rakenne
 • Ergonominen muotoilu parantaa käyttömukavuutta

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

 • Tehokas 800 watin moottori
 • Monipuolinen käyttö kolmen eri toiminnon ansiosta
 • Helppo ja nopea teränvaihto
 • Mukana syvyysrajoitin ja laukku

Huonot puolet:

 • Soveltuu parhaiten betonin poraukseen, muut materiaalit voivat olla haasteellisempia
 • Paino voi olla pitkäkestoisen käytön aikana rasittava

Toimituksen arvio

Makita HR2630J yhdistelmävasara on vakuuttanut monipuolisuudellaan ja tehokkuudellaan. Se tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen edulliseen hintaluokkaan sijoittuvana tuotteena. Tämän poravasaran 800 watin moottori yhdessä kolmen toimintotavan kanssa tekee siitä sopivan vaihtoehdon monenlaisiin poraus- ja piikkaustarpeisiin. Suosittelemme sitä erityisesti käyttäjille, jotka etsivät luotettavaa, mutta edullista työkalua. Huomioon ottaen laadukkaan poravasaran kategorian, Makita HR2630J täyttää odotukset ja on erinomainen valinta niin kotikäyttöön kuin ammattilaisillekin.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Bosch Poravasara GBH 2-28 F

Bosch-Poravasara-GBH-2-28-F
Paras poravasara - Testivoittaja

Milwaukee Poravasara PLH 28 XE SDS-plus

Milwaukee-Poravasara-PLH-28-XE-SDS-plus
Paras järeä poravasara

Dewalt Poravasara D25810K-QS SDS+

Dewalt-Poravasara-D25810K-QS-SDS
Paras tehokas poravasara

Ryobi Poravasara 800W SDS+, RSDS800-K

Ryobi Poravasara 800W SDS+, RSDS800-K
Hyvä poravasara

Skil Pora- / piikkausvasara SDS+

Skil Pora-piikkausvasara SDS+
Paras halpa poravasara

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita