Logo Moottorilla.fi

Skil Pora- / piikkausvasara SDS+ - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.2/5

 • Tehokas 600W moottori
 • Elektroninen nopeudensäätö
 • Monipuoliset toiminnot
 • Mukana lisävarusteet

Hinta nyt

109 €

Tutustu Pora- / piikkausvasaraan SDS+, Skil, joka yhdistää teholtaan ja monipuolisuudeltaan kaiken mitä tarvitset tehokkaaseen poraukseen ja piikkaukseen. Tämä 600W:n tehoinen laite ei ainoastaan vastaa vaativimpiinkaan tarpeisiin, vaan sen mukana tulevat lisävarusteet, kuten avainistukka, SDS+ -adapteri ja käytännöllinen laukku, tekevät siitä loistavan valinnan niin kotikäyttöön kuin ammattilaisellekin. Sen edullinen hinta yhdistettynä erinomaiseen suorituskykyyn ja käyttömukavuuteen tekee poravasarasta vastustamattoman hankinnan.

Pora- / piikkausvasara SDS+, Skil erottuu edukseen monipuolisuudellaan ja suorituskyvyllään. Se on suunniteltu käyttäjille, jotka arvostavat laadukkaita työkaluja kohtuulliseen hintaan. Tämä 600W:n teholla varustettu poravasara tarjoaa vankan suorituskyvyn niin poraukseen kuin piikkaukseenkin, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Mukana tulevat avainistukka, SDS+ -adapteri ja laukku lisäävät tuotteen käytännöllisyyttä.

Parhaat poravasarat vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Pora- / piikkausvasara SDS+, Skilin käyttöönotto on suoraviivaista, ja sen mukana tulevat ohjeet tekevät ensimmäisistä askeleista vaivattomia. Sen ergonominen muotoilu ja elektroninen nopeudensäätö mahdollistavat tarkan työskentelyn, ja pneumaattinen poravasaratoiminto takaa, että laite vastaa odotuksia myös haastavammissa tehtävissä.

Kenelle tuote sopii?

Tämä poravasara on ihanteellinen valinta niin DIY-harrastajille, jotka vaativat laadukkaita ja monipuolisia työkaluja kotiprojekteihinsa, kuin ammattilaisillekin, jotka etsivät kustannustehokasta, mutta tehokasta työkalua. Sen kyky selviytyä sekä poraus- että piikkaustehtävistä tekee siitä monipuolisen lisän mihin tahansa työkaluvalikoimaan.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Pora- / piikkausvasara SDS+, Skil tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä vankan valinnan useisiin projekteihin:

 • Pneumaattinen poravasaratoiminto mahdollistaa vaivattoman porauksen koviin materiaaleihin.
 • Elektroninen nopeudensäätö tarjoaa tarkan kontrollin porausnopeuteen.
 • Kierrosluvun esivalinta auttaa säätämään poravasaran tehoa tarpeen mukaan.
 • Suunnanvaihto lisää laitteen käytännöllisyyttä ja monipuolisuutta.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

 • Monipuolinen ja tehokas
 • Helppo käyttöönotto ja käyttö
 • Mukana tulevat lisävarusteet

Huonot puolet:

 • Sopii parhaiten kevyeen piikkaukseen, ei raskaimpiin tehtäviin

Toimituksen arvio

Pora- / piikkausvasara SDS+, Skil on erinomainen valinta käyttäjälle, joka etsii luotettavaa ja monipuolista työkalua edulliseen hintaan. Sen suorituskyky, helppokäyttöisyys ja mukana tulevat lisävarusteet tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon monenlaisiin projekteihin. Ottaen huomioon sen kategorian “Paras halpa poravasara” ja hintaluokan, voimme suositella tätä tuotetta lämpimästi.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Bosch Poravasara GBH 2-28 F

Bosch-Poravasara-GBH-2-28-F
Paras poravasara - Testivoittaja

Milwaukee Poravasara PLH 28 XE SDS-plus

Milwaukee-Poravasara-PLH-28-XE-SDS-plus
Paras järeä poravasara

Dewalt Poravasara D25810K-QS SDS+

Dewalt-Poravasara-D25810K-QS-SDS
Paras tehokas poravasara

Makita Yhdistelmävasara HR2630J

Makita-Yhdistelmavasara-HR2630J
Laadukas poravasara

Ryobi Poravasara 800W SDS+, RSDS800-K

Ryobi Poravasara 800W SDS+, RSDS800-K
Hyvä poravasara

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita