Logo Moottorilla.fi

Stiga SV 415 E sähkökäyttöinen ilmaaja - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

 • 1 500 W teho
 • Säädettävä työsyvyys
 • 50 litran keruusäiliö
 • 44 jousiterää

Hinta nyt

229 €

1500 W:n tehoisella Stiga SV 415 E sähkökäyttöisellä ilmaajalla saat nurmikkosi kukoistamaan. Erilaisten työmenetelmien avulla voit sekä ilmata että möyhentää maaperää. Tämä paras nurmikon ilmaaja tekee nurmikon hoidosta vaivatonta ja tehokasta.

Esittely

Stiga SV 415 E sähkökäyttöinen ilmaaja on tarkoitettu parantamaan nurmikkosi hyvinvointia ja ulkonäköä. Tämä laite on varustettu 1500 W sähkömoottorilla, joka tekee siitä tehokkaan työkalun nurmikon ilmaukseen ja möyhentämiseen. Voit valita kahdesta eri työmenetelmästä, joiden avulla joko ilmataan maaperää tai möyhennetään sitä syvemmältä.

50 litran keruusäiliö kerää tehokkaasti irronneen aineksen ja sammaleen, mikä helpottaa puutarhatöitä huomattavasti. Nurmikon ilmaaja kokemuksia lukiessa huomaa, että käyttäjät arvostavat erityisesti laitteen helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta.

Parhaat nurmikon ilmaajat vertailussa, katso tästä!

Stiga SV 415 E sähkökäyttöinen ilmaaja

Helppokäyttöisyys

Stiga SV 415 E on vakuuttanut monia käyttäjiä helppokäyttöisyydellään. Laite on kevyt ja näppärä käsitellä, mikä tekee nurmikon ilmauksesta vähemmän raskasta. Käyttäjät voivat helposti säätää työsyvyyden (-13 mm ja +4,5 mm välillä) tarpeidensa mukaan, mikä takaa tarkan ja mukautetun työn. Asennuksen yksinkertaisuus ja selkeät käyttöohjeet helpottavat myös laitteen käyttöönottoa.

Kenelle tuote sopii?

Stiga SV 415 E sähkökäyttöinen ilmaaja on loistava valinta kaikille, jotka haluavat pitää huolta nurmikostaan ilman suurta vaivannäköä. Tämä nurmikon sammaleenpoistaja sopii yhtä hyvin pienten pihojen omistajille kuin isompien tonttien hoitajille. Se on täydellinen työkalu sammaleen poistamiseen ja nurmikon ilmaukseen parantaen samalla nurmikon yleistä hyvinvointia.

Eri työmenetelmävaihtoehdot takaavat, että laite soveltuu monenlaisiin puutarhatöihin. Lisäksi 1500 W moottori antaa riittävästi tehoa vaativienkin töiden suorittamiseen. Stiga SV 415 E on osoittautunut käyttäjien mukaan loistavaksi ruohon ilmaajaksi ja nurmikonilmaajaksi. Se tekee maaperään syviä viiltoja, jotka helpottavat veden ja hapen pääsyä nurmikon juuriin, mikä puolestaan nopeuttaa uusien versojen kasvua. Monet käyttäjäarvostelut korostavat laitteen tehokkuutta ja vaivattomuutta, mikä tekee siitä suositeltavan tuotteen nurmikon hoitotöihin.

Etsitpä sitten stiga nurmikon ilmaajaa tai sammaleenpoistajaa, Stiga SV 415 E on laadukas valinta, joka vastaa monen kotipuutarhurin tarpeisiin ja odotuksiin.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Stiga SV 415 E 1500W sähkökäyttöinen ilmaaja on todellinen tehopakkaus kaikille, jotka haluavat hoitaa nurmikkoaan huolella. Laitteella on kaksi eri työmenetelmää: voit käyttää joko 44 jousta ilmaukseen tai 20 terää möyhentämiseen.

Säädettävä työsyvyys välillä -13 mm ja +4,5 mm sekä suuri 50 litran keruusäiliö tekevät siitä käytännöllisen apuvälineen. Tämä stiga nurmikon ilmaaja auttaa sinua pitämään nurmikon terveenä ja sammalettomana.

 • Tehokas 1,5 kW sähkömoottori
 • Kaksi erilaista työmenetelmää: ilmaus ja möyhentäminen
 • Säädettävä työsyvyys -13 mm – +4,5 mm
 • 50 litran keruusäiliö
 • 20 terää ja 44 jousta
 • Kevyt – paino vain 4,5 kg

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Tehokas 1500 W sähkömoottori, joka tarjoaa riittävästi voimaa kaikkiin ilmaustarpeisiin.
 • Kaksi erilaista työmenetelmää: 44 jousta ilmaukseen ja 20 terää möyhentämiseen.
 • Säädettävä työsyvyys välillä –13 mm ja +4,5 mm, mikä mahdollistaa käytön erilaisissa maaperäolosuhteissa.
 • Suuri ja käytännöllinen 50 litran keruusäiliö, joka vähentää keskeytyksiä ja tekee työstä tehokkaampaa.
 • Kevyt rakenne (4,5 kg) ja kompakti koko tekevät laitteen käsittelystä helppoa ja vaivatonta.

Huonot

 • Sähkökaapelin pituus rajoittaa isommilla piha-alueilla.
 • Melutaso 90 dB voi olla häiritsevä joillekin käyttäjille.
 • Terien tai jousien vaihto saattaa vaatia hieman totuttelua ensimmäisillä käyttökerroilla.

Toimituksen arvio

Stiga SV 415 E sähkökäyttöinen ilmaaja on työväline, joka on suunniteltu tekemään nurmikon hoidosta helpompaa ja vaivattomampaa. Toimituksen arvio on hyvin myönteinen, sillä laitteen monta erilaista ominaisuutta, kuten 1500 W sähkömoottori ja kaksi erilaista työmenetelmää, tekevät siitä monipuolisen valinnan. Lisäksi suuri 50 litran keruusäiliö tekee käytöstä sujuvaa, kun maaperästä poistettu aines ja sammal kerääntyvät tehokkaasti.

Hintaluokassaan edullinen Stiga SV 415 E tarjoaa paljon vastinetta rahalle ja onkin harkitsemisen arvoinen hankinta jokaiselle nurmikon hoitoa arvostavalle.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Makita Nurmikon ilmaaja UV3200
Makita Nurmikon ilmaaja UV3200
Paras laadukas ilmaaja
Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 bensiinikäyttöinen
Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 bensiinikäyttöinen
Paras ilmaaja polttomoottorilla
Bosch Sähkökäyttöinen nurmikonilmaaja Verticut 1100
Bosch Sähkökäyttöinen nurmikonilmaaja Verticut 1100
Tehokas sammaleenpoistaja
Gardena sähköinen nurmikon ilmaaja EVC 1000
Gardena sähköinen nurmikon ilmaaja EVC 1000
Hyvä nurmikon ilmaaja
vidaXL 2-in-1 Sähköinen nurmikon ilmaaja 1500 W
vidaXL 2-in-1 Sähköinen nurmikon ilmaaja 1500 W
Edullinen nurmikko ilmaaja

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita