Logo Moottorilla.fi

Bosch Sähkökäyttöinen nurmikonilmaaja Verticut 1100 - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

 • Helppokäyttöinen
 • Erinomaiset tulokset
 • Säädettävä korkeus
 • Kompakti säilytys

Hinta nyt

259 €

Bosch Sähkökäyttöinen nurmikonilmaaja Verticut 1100 on tehokas ja helppokäyttöinen laite nurmikkojen hoitoon. Se möyhii maaperän ilmavaksi ja poistaa sammaleen, jättäen nurmikon kauniin vihreäksi. Kätevän kokoojasäiliön ja taitettavan työntöaisan ansiosta laitteen säilytys on tilaa säästävää.

Esittely

Bosch Sähkökäyttöinen nurmikonilmaaja Verticut 1100 on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat huolehtia nurmikon ilmavuudesta ja tuuheudesta helposti ja tehokkaasti. Tämä sähkökäyttöinen laite mahdollistaa nurmikon ilmaamisen yhdellä kädellä ilman tarvetta bensalle tai akuille, mikä tekee sen käytöstä vaivattoman ja ympäristöystävällisen.

Laite on varustettu huipputehokkaalla 1100 W moottorilla ja 14 pyörivällä hiiliterästerällä, jotka tekevät nurmikon ilmauksesta, sammaleenpoistosta ja nurmihuovan poistamisesta leikintekoa. 32 cm työleveys varmistaa, että isommatkin alueet käsitellään nopeasti ja tehokkaasti.

Parhaat nurmikon ilmaajat vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Verticut 1100 on suunniteltu erityisesti helppokäyttöisyyttä ajatellen. Asennus on suoraviivaista ja yksinkertaista – laite on käyttövalmis muutamassa minuutissa. Työntöaisa on kahdesta kohtaa taittuva ja kokoojasäiliö sisäkkäin koottava, mikä helpottaa merkittävästi säilytystä ja kuljetusta, vaikka tilaa olisikin rajoitetusti.

Käyttäjät ovat kommentoineet sen erinomaisesta suorituskyvystä sammalenpoistossa, sekä sen jälkeen nurmikko näyttää heti huomattavasti paremmalta. Lehtien kerääminenkin sujuu helposti eikä ylimääräistä puhdistusta tarvita.

Kenelle tuote sopii?

Tämä nurmikonilmaaja on erinomainen valinta puutarhurille, joka arvostaa tehokasta ja vaivatonta nurmikon hoitoa. Olitpa sitten aloitteleva koti-puutarhuri tai kokeneempi pihan hoitaja, Verticut 1100:n käyttö on helppoa ja mukavaa.

Ammattilaisetkin varmasti pitävät laitteen tuottamasta lopputuloksesta, jossa sammaleet ja nurmihuopa poistuvat tehokkaasti. Myös perheet, joilla on suurempia piha-alueita hoidettavanaan, hyötyvät tästä laitteesta. Sen 50 litran kokoojasäiliö vähentää tyhjennystarvetta ja mahdollistaa laajojen alueiden käsittelyn yhdellä kertaa. Boschin sähkökäyttöinen nurmikonilmaaja on varma valinta niille, jotka haluavat panostaa pihaansa ja pitää sen kauniina ja hyvinvoivana.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Bosch Sähkökäyttöinen nurmikonilmaaja Verticut 1100 on suunniteltu tekemään nurmikon hoidosta helpompaa ja tehokkaampaa. Tämä 1100 wattinen laite jaksaa käsitellä laajojakin nurmialueita helposti.

 • 1100 W teho tekee laitteesta erittäin tehokkaan nurmikonilmaajan.
 • 32 cm työleveys mahdollistaa suuren pinta-alan käsittelyn nopeasti.
 • Kevyt ja kompakti rakenne helpottaa laitteen liikuttamista ja säilytystä.
 • Nurmikon ilmaus auttaa parantamaan maan ilmavuutta ja juuriston hyvinvointia.
 • Sammaleenpoistaja toiminnot auttavat pitämään nurmikon terveenä ja sammaleettomana.
 • Kestävä teräsrakenne varmistaa laitteen pitkäikäisyyden.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Erinomainen teho (1100 W)
 • Helppokäyttöinen säädettävä työstökorkeus
 • Monipuolinen: soveltuu nurmikon ilmaamiseen, sammaleen ja nurmihuovan poistamiseen sekä lehtien keräämiseen
 • Kompakti säilytys taittuvan työntöaisan ja sisäkkäin koottavan kokoojasäiliön ansiosta

Huonot

 • Painavahko (10,5 kg), voi olla hankala liikutella epätasaisella maalla
 • Verkkovirtakäyttö vaatii lähellä olevan pistokkeen

Toimituksen arvio

Bosch Sähkökäyttöinen nurmikonilmaaja Verticut 1100 vaikuttaa olevan erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat tehokasta apuria nurmikonhoitoon. Laite on helppokäyttöinen, koska se toimii suoraan verkkovirralla, joten ylimääräisiä vaivoja bensiinin tai akkujen kanssa ei ole. Jet-collect-järjestelmän ansiosta sammaleen ja nurmihuovan poistaminen on vaivatonta, ja nurmikkosi saa hengittää sekä kasvaa kauniin vihreäksi.

Verticut 1100:sta löytyy tehokas 1100 watin moottori ja 32 cm työleveys, mikä tekee työskentelystä sujuvaa myös suuremmilla alueilla. Lisäksi kahdesta kohtaan taitettava työntöaisa ja kompakti kokoojasäiliö helpottavat säilyttämistä ahtaissakin paikoissa. Tämä malli on hintaluokaltaan keskitasoa ja tarjoaa paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden ansiosta nurmikon hoito sujuu mukavan vaivattomasti.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Gardena sähköinen nurmikon ilmaaja EVC 1000
Gardena sähköinen nurmikon ilmaaja EVC 1000
Hyvä nurmikon ilmaaja
vidaXL 2-in-1 Sähköinen nurmikon ilmaaja 1500 W
vidaXL 2-in-1 Sähköinen nurmikon ilmaaja 1500 W
Edullinen nurmikko ilmaaja
Makita Nurmikon ilmaaja UV3200
Makita Nurmikon ilmaaja UV3200
Paras laadukas ilmaaja
Stiga SV 415 E sähkökäyttöinen ilmaaja
Stiga SV 415 E sähkökäyttöinen ilmaaja
Paras nurmikon ilmaaja
Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 bensiinikäyttöinen
Ducar Nurmikon ilmaaja DR40D212 bensiinikäyttöinen
Paras ilmaaja polttomoottorilla

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita