Logo Moottorilla.fi

Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä (26″) - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

 • Keräysleveys 66 cm
 • 200 litran säiliö
 • Kevyt työntää
 • Nopea toimitus

Hinta nyt

199 €

Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä tekee pihan puhdistamisesta helppoa. Laajan 66 cm keräysleveyden ja 200 litran säiliön ansiosta työ sujuu nopeasti. Käyttäjäystävällinen ja tehokas apuri syksyn lehtisavotassa.

Esittely

Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä (26″) on tehokas ja helppokäyttöinen apuväline pihan tai puutarhan lehtien ja ruohon keräämiseen. Tämä työväline on varustettu suurella 200 litran keruusäiliöllä, joka mahdollistaa pitkienkin työrupeamien suorittamisen ilman toistuvaa säiliön tyhjentämistä.

Laitteen 66 cm leveä keruukaistale tekee haravointihommasta sujuvaa ja nopeaa, joten voit viettää enemmän aikaa nauttien siististä pihastasi. Pyörät on suunniteltu siten, että kerääminen onnistuu jopa hieman epätasaiselta maalta, mutta parhaiten Sweeper toimii tasaisella alustalla.

Parhaat puutarhan lehtienkerääjät vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä on tunnettu helppokäyttöisyydestään. Asennus on nopeaa ja suoraviivaista, eikä vaadi erityisiä työkaluja tai erikoisosaamista. Käyttöönotto tapahtuu minuuteissa, ja laite on heti valmis keräämään pihan jätökset.

Tämä työnnettävä lehtienkerääjä on suunniteltu toimimaan tavallisella kävelynopeudella, mikä tekee sen käytöstä miellyttävää. Aikaisempien asiakkaiden mukaan laite toimii parhaiten tasaisella nurmikolla, jossa se kerää lehdet ja pienet roskat tehokkaasti. Monet käyttäjät ovat yllättyneet laitteen tehokkuudesta ja vaivattomuudesta.

Esimerkiksi käyttäjäkokemuksissa todettiin, että laite helpottaa pihan siivoamista lehdistä ja ruohoista huomattavasti ja että laite kerää lehdet hienosti ja kulkee tasaisella nurmikolla tökkimättä. Toisaalta, käyttäjien arvosteluista on käynyt ilmi, että laite vaatii hieman enemmän voimia epätasaisella alustalla.

Kenelle tuote sopii?

Sweeper Työnnettävä lehdenkerääjä sopii erityisesti niille, joilla on suuri piha tai paljon lehtien ja ruohon jäämiä kerättävänä. Tämä ruohonkerääjä on erinomainen valinta myös niille, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta pihatöissä. Koska laite on työnnettävä, se tarjoaa käyttäjälleen myös hyötyliikuntaa, mikä on mukava bonus.

Erityisesti isojen pihojen omistajat hyötyvät tästä laitteesta, sillä suuri 200 litran keruusäiliö mahdollistaa pidempien työrupeamien suorittamisen ilman jatkuvaa säiliön tyhjentämistä. Osa käyttäjistä suosittelivat käyttöä myös suuremmille pihoille, kuten että laite toimii hyvin myös yli 1000m² nurmikon puhtaanapidossa. Märillä lehdillä laite toimii jopa paremmin kuin tavallinen lehtipuhallin.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Sweeper työnnettävä lehdenkerääjä (26″) tekee pihan siivouksesta huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Laite kerää tehokkaasti lehdet ja ruohonleikkuujätteet suureen 200 litran säiliöön, joka vähentää tyhjennysvälejä ja nopeuttaa työskentelyä. Kerääjän 66 cm leveä työskentelykaista sopii mainiosti pientä pihamaata suurempiin alueisiin.

 • 66 cm leveys: Haravointi etenee nopeasti suuremmiltakin alueilta.
 • 200 litran säiliö: Vähemmän tyhjennyskertoja, enemmän tehokasta työaikaa.
 • Kevyt työnnettävyys: Toimii parhaiten tasaisella maalla ja lyhyellä nurmikolla.
 • Polypropeenisäiliö: Kestävää ja säänkestävää materiaalia.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Suuri 200 litran säiliö lehdille
 • Laaja 66 cm työleveys nopeuttaa haravointia
 • Helppokäyttöinen ja kevyt työntää, jopa hieman epätasaisella maalla
 • Nopea toimitus ja hyvin pakattu
 • Käytännöllinen isommille pihoille

Huonot

 • Voi olla raskas työntää erittäin epätasaisella maalla
 • Kumitankojen päät irtoavat helposti ja vaativat liimausta

Toimituksen arvio

Työnnettävä Sweeper lehdenkerääjä on erinomainen valinta pihan siivoustöihin. Leveä 66 cm työleveys ja suuri 200 litran säiliö tekevät tästä laitteesta tehokkaan apurin, joka säästää paljon aikaa ja vaivaa puutarhatöissä. Kevyesti rullaavat pyörät ja säädettävät harjat varmistavat, että lehdet ja ruohosilppu kerääntyvät vaivatta myös hieman epätasaiselta alustalta.

On kuitenkin hyvä huomioida, että parhaimman tuloksen saavuttamiseksi maapohjan tulisi olla suhteellisen tasainen ja nurmikon lyhyt. Käytössä tärkeää on myös säätää harjakorkeus optimaaliseksi. Jotkin käyttäjät ovat todenneet, että työntäminen voi käydä raskaaksi, jos maapohjassa on suuria epätasaisuuksia. Kokonaisuutena Sweeper lehdenkerääjä on käytännöllinen ja kustannustehokas valinta pihan siistimiseen.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42″ Compact
Stiga ruohon- ja lehtienkerääjä 42" Compact
Paras lehtienkerääjä - Vertailun voittaja
Yard Commander Lehdenkerääjä 42″ 365 l
Yard Commander Lehdenkerääjä 42" 365 l
Paras laadukas lehdenkerääjä
Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä
Kellfri Ruohon ja lehtien kerääjä
Paras ruohonkerääjä ajoleikkuriin
Gardena Lehtienkerääjä 3565-20
Gardena Lehtienkerääjä 3565-20
Paras työnnettävä lehtienkerääjä
GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38″
GoPart Lehden- ja ruohonkerääjä 38"
Hyvä ruohonkerääjä
vidaXL Lehtienkerääjä 103 l
vidaXL Lehtienkerääjä 103 l
Paras edullinen lehtienkerääjä

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita