Logo Moottorilla.fi

Einhell Akkukäyttöinen vesipumppu GE-PP 18 RB Li Solo - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.4/5

 • Akkukäyttöinen
 • 3000 l/h tuotto
 • Max. nostokorkeus 20 m
 • Ei sisällä akkua

Hinta nyt

119 €

Einhell Akkukäyttöinen vesipumppu GE-PP 18 RB Li Solo on täydellinen ratkaisu, kun tarvitset tehokasta veden siirtoa ilman sähköä. Tämä akkukäyttöinen vesipumppu saavuttaa jopa 3000 litran tuntituoton ja 2 barin paineen, mikä tekee siitä ideaalisen muun muassa kastelujärjestelmiin. Huomioi, että laite toimitetaan ilman akkua ja laturia.

Esittely

Einhell Akkukäyttöinen vesipumppu GE-PP 18 RB Li Solo on monipuolinen ja käytännöllinen ratkaisu silloin, kun tarvitaan tehokasta vesipumppua alueilla, joille sähkö ei ole saatavilla. Tämä pumppu, joka kuuluu Einhellin suosittuun Power-X-Change -sarjaan, käyttää saman sarjan akkuja kuin moni muukin Einhellin laite. Tämä tekee siitä erinomaisen lisän sekä kotiin että puutarhaan – varsinkin niille, joilla on jo aiemmista töistä tuttuja Power-X-Change akkuja.

Vaikka pumppu on nimensä mukaisesti akkukäyttöinen, se tarjoaa yllättävän paljon tehoa. Tämä vesipumppu voi siirtää jopa 3000 litraa vettä tunnissa ja saavuttaa 2 barin paineen, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi sadevesitynnyreiden tai kaivojen tyhjennykseen ja kastelujärjestelmien käyttöön.

Parhaat kodin vesipumput vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Asennus ja käyttö Einhellin vesipumpulla on vaivatonta. Pumppu toimitetaan ilman akkua ja laturia, joten käyttäjän on hankittava nämä erikseen, ellei taloudesta löydy jo ennestään Power-X-Change -järjestelmän akkuja. Pumppu on suunniteltu siten, että sen ripustus- ja seinäkiinnityskoukuilla käyttö on monipuolista ja säilytys helppoa.

Teleskooppiputki ja letkuliitäntä tekevät keskittämisestä ja nestevirtauksen ohjaamisesta vaivatonta. Kun pumppu on asennettu ja käyttöön otettu, on helppo todeta sen käytännölliset ominaisuudet. Se on varustettu pitkällä kaapelilla, joka mahdollistaa suuremmat upotussyvyydet ja joustavan joutsenkaulaputken, joka helpottaa letkuliitännän sijoittamista. Roiskevesisuojattu akkukotelo takaa turvallisuuden ja pitkäikäisyyden myös haastavissa sääolosuhteissa.

Kenelle tuote sopii?

Einhell Akkukäyttöinen vesipumppu GE-PP 18 RB Li Solo on erinomainen valinta niille, jotka hakevat tehokasta ja käyttömukavaa ratkaisua veden siirtoon tai tyhjentämiseen silloin, kun sähköä ei ole saatavilla.

Tämä pumppu sopii erityisesti puutarhureille tai kesämökkiläisille, jotka haluavat kastella puutarhansa helposti hyödyntäen esimerkiksi sadevesitynnyreitään. Myös kaivon tyhjennyksessä pumppu on loistava apuri. Tuotteen joustavat käyttömahdollisuudet ja helppo asennus tekevät siitä mainion myös niille, jotka tarvitsevat päivittäin veden siirtoa eri kohteisiin, kuten pienen maatilan tarpeisiin. Akkukäyttöisyys tuo mukanaan vapautta ja ketteryyttä, jolloin vesipumpun voi käyttää juuri silloin ja siellä missä tarve vaatii, ilman huolta virtalähteistä.

Yksittäiset asiakasarvosteluista myös selvisi, kuinka pumppu toimi moitteettomasti 6 metrin syvässä kaivossa 30 litran minuuttivauhdilla, joka kertoo tuotteen käytännöllisyydestä ja tehokkuudesta. Pumppu on yllättävän tehokas ja vaikuttaa olevan hintansa arvoinen hankinta niin arkeen kuin erikoistilanteisiin.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Einhell Akkukäyttöinen vesipumppu GE-PP 18 RB Li Solo on kätevä valinta monenlaisiin veden siirtotehtäviin. Sen kevyt ja akkukäyttöinen rakenne tekevät siitä helppokäyttöisen, mihin tahansa veden pumppaustarpeeseen. Tämä sadevesipumppu on tarkoitettu erityisesti kotitalouksien käyttöön, tarjoten tehokasta suorituskykyä ilman kaapelien rajoitteita.

 • Akkukäyttöinen – Helppo liikutella, ei tarvetta sähköjohdoille.
 • Upotettava – Mahdollistaa veden pumppaamisen suoraan lähteestä.
 • Ilman akkua ja laturia – Voit valita sopivan akun erikseen tarpeidesi mukaan.
 • Kompakti ja kevyt – Voi helposti siirtää ja käyttää eri paikoissa ilman suuria ponnisteluja.
 • Tehokas moottori – Laadukkailla komponenteilla varustettu, jotta saat parhaan suorituskyvyn.
 • Monipuolinen käyttö – Soveltuu kasteluun, sadeveden siirtoon ja muihin puutarhatöihin.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Ei riippuvainen sähkönsaannista, toimii Einhellin Power X-Change akuilla
 • Tehokas: siirtää jopa 3000 litraa vettä tunnissa
 • Kevyt ja kompakti muotoilu, paino vain 2,5 kg
 • Soveltuu käytettäväksi sadettimien kanssa, saavuttaa aina 2 barin paineen
 • Roiskevesisuojattu akkukotelo

Huonot

 • Akkua ja laturia hankittava erikseen
 • Maksimiupotussyvyys 4 metriä

Toimituksen arvio

Einhellin akkukäyttöinen vesipumppu GE-PP 18 RB Li Solo tarjoaa käytännöllisyyttä ja tehoa, jos etsit ratkaisua veden siirtoon vaikkapa sadevesitynnyristä tai kaivosta. Pumppu on suunniteltu toimimaan ilman suoraa sähkönsaantia, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi kesämökkikäyttöön. Laite on yhteensopiva Einhellin Power-X-Change akkujen kanssa, mutta muista, että akku ja laturi on hankittava erikseen.

Pumpun suorituskyky on vakuuttava sen kyetessä siirtämään jopa 3000 litraa tunnissa ja saavuttamaan 2 barin paineen. Tämä mahdollistaa myös sadettimien tehokkaan käytön. Pumpun halkaisija on vain 12 cm, joten se mahtuu helposti ahtaisiinkin tiloihin. Kokonaisuudessaan tämä vesipumppu tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen ja on omiaan helpottamaan veden siirtoa niin pihassa kuin puutarhassakin.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Grundfos Uppopumppu Unilift KP150-AV-1
Grundfos Uppopumppu Unilift KP150-AV-1
Paras uppopumppu
Grundfos Vesipumppu JP 5-48
Grundfos Vesipumppu JP 5-48
Paras tehokas vesipumppu
Beulco vesiautomaatti Aqua Jet 102 M
Beulco vesiautomaatti Aqua Jet 102 M
Paras vesiautomaatti
vidaXL Käsikäyttöinen vesipumppu jalustalla Valurauta
vidaXL Käsikäyttöinen vesipumppu jalustalla Valurauta
Paras käsikäyttöinen vesipumppu

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita