Logo Moottorilla.fi

vidaXL Käsikäyttöinen vesipumppu jalustalla Valurauta - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

 • Valurautainen rakenne
 • Helppokäyttöinen käsikäyttöinen pumppu
 • Pumppaa 8 metrin syvyydestä
 • Jalusta parantaa työasentoa

Hinta nyt

226.99 €

VidaXL käsikäyttöinen vesipumppu on täydellinen ratkaisu nopeaan veden pumppaamiseen jopa 8 metrin syvyydestä. Valurautainen rakenne takaa pitkäikäisyyden ja jalusta parantaa työasentoa. Tämä pumppu on myös kaunis koriste puutarhaasi.

Esittely

VidaXL Käsikäyttöinen vesipumppu jalustalla Valurauta on vankka ja kestävä vesipumppu, joka ei ainoastaan ole käytännöllinen, vaan toimii myös viehättävänä koriste-esineenä puutarhassasi. Tämä käsikäyttöinen pumppu on suunniteltu pumppaamaan vettä jopa 8 metrin syvyydestä, mikä tekee siitä erinomaisen ratkaisun monenlaisiin tarpeisiin.

Pumpun valurauta rakenne takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Asentaminen ja käyttäminen on tehty helpoksi, joten tämä kaivon vesipumppu on mainio valinta myös niille, joilla ei ole paljon kokemusta vastaavista laitteista. Kun haluat lisätä perinteistä nilkkavettä omaan puutarhaasi tai kesäpaikkaasi, vidaXL on varteenotettava vaihtoehto.

Parhaat kodin vesipumput vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

VidaXL Käsikäyttöinen vesipumppu jalustalla Valurauta on suhteellisen helppo asentaa. Toimitus sisältää vesipumpun ja jalustan, ja jalustan ansiosta pumppu on ergonomisesti mukavammalla korkeudella käytettäväksi. Käyttöönotto ei vaadi sähköä tai monimutkaisia työkaluja, mutta huomioithan, että PVC- tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu putki on hankittava erikseen veden johdattamiseksi pumppuun.

Käyttäminen on suoraviivaista: Liikutat vain kahvaa ylös ja alas, ja vesi alkaa virrata maasta suoraan vesihanasta. Tämä tekee siitä käytännöllisen puutarha vesipumpun esimerkiksi puutarhan kasteluun tai muuhun arkiseen veden tarpeeseen.

Kenelle tuote sopii?

VidaXL Käsikäyttöinen vesipumppu on erinomainen valinta puutarhaihmisille, jotka haluavat yhdistää käytännöllisyyden ja esteettisyyden. Se sopii erityisen hyvin maalaisromanttisen tunnelman luomiseen puutarhassa tai mökillä.

Jos rakastat käsityötä ja perinteisiä menetelmiä, tämä pumppu tuo ripauksen menneen ajan viehätystä nykypäivään. Pumppu on myös oikea valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja helppokäyttöisen ratkaisun veden pumppaamiseen kaivosta. Erillistä sähköliitäntää ei tarvitse, mikä tekee siitä kätevän vaihtoehdon maaseudulle tai paikkoihin, joissa sähkö ei ole helposti saatavilla.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

vidaXL Käsikäyttöinen vesipumppu jalustalla Valurauta yhdistää perinteisen suunnittelun ja modernin toimivuuden, tehden siitä erinomaisen valinnan niin puutarhan kuin kaivon vesipumpuksi. Selkeät ominaisuudet takaavat, että tämä pumppu on sekä käytännöllinen että tyylikäs lisä mihin tahansa ulkotilaan.

 • Käsikäyttöinen: Ei sähköä – tarvitset vain voimaa lihaksistasi!
 • Materiaali: Valuraudasta valmistettu runko takaa kestävyyden ja perinteisen ilmeen.
 • Maksimi pumppaussyvyys: Pumppaa tehokkaasti jopa 8 metrin syvyydestä.
 • Jalusta: Tukevan jalustan ansiosta pumppu pysyy vakaana ja varmana käytössä.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Valurautainen rakenne kestää pitkään
 • Helppo asentaa ja käyttää
 • Pumppaa vettä jopa 8 metrin syvyydestä
 • Koristeellinen ulkonäkö sopii puutarhaan

Huonot

 • Vaatii tyhjentämisen talviajaksi jäätymisen estämiseksi
 • Ei sisällä liitintä putkeen tai letkuliittimeen

Toimituksen arvio

vidaXL Käsikäyttöinen vesipumppu jalustalla vaikuttaa olevan mainio hankinta kaikille, jotka arvostavat kestävää ja perinteistä ratkaisua veden pumppaamiseen. Tämä pumppu erottuu edukseen erityisesti sen kyvystä nostaa vettä jopa 8 metrin syvyydestä, mikä tekee siitä tehokkaan valinnan moniin eri käyttötarkoituksiin. Lisäksi sen valurautainen rakenne ja tyylikäs vihreä väritys tuovat mukavan lisän puutarhaan tai pihaan, jossa se voi toimia myös koristeellisena elementtinä.

Käsikäyttöisyys on tämän pumpun keskeinen vahvuus, sillä se ei vaadi sähköä tai muita ulkoisia energialähteitä toimiakseen. Jalusta parantaa työergonomiaa ja laitetta voidaan käyttää erillään, mikä lisää sen monipuolisuutta. Tämä vesipumppu tarjoaa hyvän tasapainon käytettävyyden, laadun ja hinnan välillä, tehden siitä varteenotettavan vaihtoehdon keskihintaisten vesipumppujen joukkoon.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Grundfos Uppopumppu Unilift KP150-AV-1
Grundfos Uppopumppu Unilift KP150-AV-1
Paras uppopumppu
Grundfos Vesipumppu JP 5-48
Grundfos Vesipumppu JP 5-48
Paras tehokas vesipumppu
Beulco vesiautomaatti Aqua Jet 102 M
Beulco vesiautomaatti Aqua Jet 102 M
Paras vesiautomaatti
Einhell Akkukäyttöinen vesipumppu GE-PP 18 RB Li Solo
Einhell Akkukäyttöinen vesipumppu GE-PP 18 RB Li Solo
Paras akkukäyttöinen vesipumppu

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita