Logo Moottorilla.fi

Grundfos Uppopumppu Unilift KP150-AV-1 - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.9/5

 • Moottorin teho 0,3 kW
 • Ruostumaton teräs rakenne
 • Nimellisvirta 1,3 A
 • 10 m virtajohto

Hinta nyt

451.1 €

Grundfos Unilift KP150-AV-1 on luotettava uppopumppu kevyesti saastuneen pohjaveden ja harmaan veden pumppaamiseen. Sisäänrakennetulla tasoautomatiikalla varustettu pumppu on suunniteltu kestämään ja tarjoaa vapaan virran jopa 10 mm hiukkasille. Tämän vesipumpun moottorin teho on 0,3 kW ja sen rakenne on ruostumatonta terästä.

Esittely

Grundfos Unilift KP150-AV-1 on monipuolinen uppopumppu, joka on suunniteltu erityisesti kevyesti saastuneen pohjaveden ja harmaan veden siirtoon. Tämä vesipumppu, jonka moottorin teho on 0,3 kW ja nimellisvirta 1,3 A, tarjoaa luotettavan suorituskyvyn eri käyttökohteissa, kuten puutarhan kastelussa tai sadeveden poistossa.

Pumppu on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, mikä varmistaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Sisäänrakennettu pystysuuntainen tasoautomatiikka lisää käyttömukavuutta, sillä se mahdollistaa pumpun automaattisen käynnistyksen ja pysäytyksen vedentason mukaan.

Parhaat kodin vesipumput vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Grundfos Unilift KP150-AV-1:n asennus on suoraviivaista ja sen käyttöönotto sujuu helposti, vaikka et olisi aikaisemmin asentanut vesipumppua. Pumppu toimitetaan valmiina käyttöön, ja tarvittavat liitäntäkaapelit ja pistotulppa helpottavat sähköliitäntöjen tekemistä. Lisäksi pumpun kompakti koko ja 6,3 kg paino tekevät siitä helposti sijoitettavan ja käsiteltävän.

Käyttäminen vastaa odotuksia useimmissa tapauksissa. Pumppu toimii hiljaisesti ja tehokkaasti, ja sen ruostumaton teräksinen rakenne takaa kestävyyden vaativammissakin oloissa. Sisäänrakennettu lämpösuoja suojaa moottoria ylikuumenemiselta, mikä lisää laitteen turvallisuutta ja pitkäikäisyyttä.

Kenelle tuote sopii?

Grundfos Unilift KP150-AV-1 sopii erityisen hyvin kotitalouksille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja kestävää ratkaisua sade- ja pohjavesien pumppaamiseen. Tämä vesipumppu on erinomainen valinta esimerkiksi puutarhapumpuksi tai kastelupumpuksi, koska se kykenee käsittelemään jopa 10 mm kokoisia hiukkasia.

Tuote on suunnattu myös harrastajille ja pienyrityksille, jotka etsivät tehokasta ja helppokäyttöistä vesiautomaattia tai imevää vesipumppua. Sen ominaisuudet ja helppo asennus tekevät siitä loistavan valinnan erilaisiin vedenpoistotarpeisiin, olivatpa kyseessä sitten kellarit, sadevesikaivot tai puutarhat.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Grundfos uppopumppu Unilift KP150-AV-1 on monipuolinen ja kestävä ratkaisu, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi sadeveden tai salaojavesien pumppaamiseen. Sen suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjän helppous ja pitkä käyttöikä. Tässä ovat pumpun keskeiset ominaisuudet ja niiden hyödyt:

 • Materiaalit: Pumpun laatu näkyy ensisijaisesti sen kestävyydessä – ruostumaton teräs runko takaa sen, ettei se altistu korroosiolle ja on siten pitkäikäinen kumppani koti- tai pihatarpeisiin.
 • Teho: Tämä vesipumppu tarjoaa riittävän tehon veden nopeaan ja tehokkaaseen siirtoon. Se auttaa välttämään veden jäämistä ei-toivotuille alueille kuten kellareihin tai pihoille.
 • Korkeuden säädin: Grundfos uppopumppu Unilift KP150-AV-1:n irrotettava korkeuden säädin mahdollistaa tarkan määrityksen pumppauksen lopetus- ja aloituskohdista, mikä tuo lisää käyttömukavuutta.
 • Sisäänrakennettu tasoautomatiikka: Tämän ominaisuuden ansiosta pumppu pystyy automaattisesti käynnistymään ja sammumaan veden tason muuttuessa, mikä helpottaa käyttöä ja säästää aikaa.
 • Käyttökohteet: Olipa kyseessä sadevesi, salaojavesi tai muut kotitalouden vedet, tämä pumppu soveltuu erinomaisesti erilaisiin käyttökohteisiin ja tuo tehoa ja luotettavuutta vedenhallintaan.

Grundfos uppopumppu Unilift KP150-AV-1 on selvästi laadukas valinta, joka vastaa monipuolisesti käyttäjän tarpeisiin.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Tehokas moottori: 0,3 kW teho mahdollistaa hyvän suorituskyvyn.
 • Ruostumaton teräs: Kestävä materiaali pumppuosien valmistuksessa.
 • Sisäänrakennettu lämpösuoja: Estää ylikuumenemisen ja lisää käyttöikää.
 • Soveltuvuus erilaisille vesille: Sopii kevyesti saastuneelle ja harmaalle vedelle.
 • Nopea toimitus: Lähetetään 24 tunnin sisällä tilauksesta.

Huonot

 • Hintava
 • Paino: 6,3 kg voi joissain tilanteissa tuntua painavalta

Toimituksen arvio

Grundfos Unilift KP150-AV-1 tarjoaa monipuolisille pohjavesi- ja harmaavesipumpputarpeille erinomaista suorituskykyä. Käyttömukavuutta lisää sisäänrakennettu pystysuuntainen tasoautomatiikka, joka huolehtii siitä, että pumppu toimii optimaalisesti myös vaihtelevissa olosuhteissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pumppu ja juoksupyörä takaavat pitkäikäisyyden ja vähentävät huoltotarvetta. Tämä on merkittävä etu erityisesti kotitalouksille ja pienille yrityksille, jotka haluavat voida luottaa laitteistonsa kestävyyteen.

Hinnoittelultaan Grundfos Uppopumppu Unilift KP150-AV-1 on järkevä valinta, joka tarjoaa vastinetta rahalle. Voimakas 0,3 kW:n moottori ja 10 mm hiukkasten vapaa virtaus tekevät siitä sopivan kevyesti saastuneille vesille. Tämä pumppu on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, ja se sopii hyvin sekä kotiin että pieniin teollisiin sovelluksiin, joissa vaaditaan luotettavaa ja tehokasta pohjavesipumppua.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Grundfos Vesipumppu JP 5-48
Grundfos Vesipumppu JP 5-48
Paras tehokas vesipumppu
Beulco vesiautomaatti Aqua Jet 102 M
Beulco vesiautomaatti Aqua Jet 102 M
Paras vesiautomaatti
vidaXL Käsikäyttöinen vesipumppu jalustalla Valurauta
vidaXL Käsikäyttöinen vesipumppu jalustalla Valurauta
Paras käsikäyttöinen vesipumppu
Einhell Akkukäyttöinen vesipumppu GE-PP 18 RB Li Solo
Einhell Akkukäyttöinen vesipumppu GE-PP 18 RB Li Solo
Paras akkukäyttöinen vesipumppu

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita