Logo Moottorilla.fi

Grundfos Vesipumppu JP 5-48 - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

 • Nimellisvirtaama 5 m³/h
 • Jänniteliitäntä 1 x 230 V
 • Teho 1490 W
 • Ruostumaton teräspesä

Hinta nyt

399.9 €

Grundfos JP 5-48 vesipumppu on luotettava ja tehokas ratkaisu puutarha- ja kotitalouskäyttöön. Sen itseimevä toiminto yhdessä ruostumattoman teräspesän kanssa parantavat kestävyyttä. Tämä 5 m³/h pumppaava malli on ihanteellinen veden siirtämiseen kaivoista tai maasäiliöistä.

Esittely

Grundfos Vesipumppu JP 5-48 on suunniteltu tehokkaaksi ja luotettavaksi lisäksi kotitalouksien ja puutarhojen vedenhallintaan. Tämä itseimevä suihkupumppu, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu pumppupesä, tarjoaa monenlaisia käyttökohteita.

Tuotteen mukana tulee 1,5 metrin kaapeli pistokkeella sekä sisäänrakennettu moottorinsuoja, mikä tekee sen käytöstä turvallista ja kätevää. Pumppu on erityisesti suunniteltu veden siirtämiseen kaivoista ja maasäiliöistä, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kastelutarpeisiin. Moottorin nimellisvirtaama on 5 m³/h, mikä varmistaa riittävän vedenpaineen erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Parhaat kodin vesipumput vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Grundfos Vesipumppu JP 5-48:n asennus on suoraviivaista, ja mukana tuleva 1,5 metrin kaapeli tekee kytkemisestä yksinkertaista. Käyttöönotto ei vaadi erityisiä työkaluja tai asiantuntijaa, mikä on suuri plussa, kun haluat aloittaa käytön nopeasti. Moottorinsuoja lisää turvallisuutta, estäen ylikuumenemisen ja pidentäen pumpun käyttöikää. Käytössä pumppu toimii erittäin hiljaisesti ja tehokkaasti.

Tuotteen nimellinen virtaama ja käyttöpainemääritykset varmistavat, että se suoriutuu odotetusti monenlaisissa tehtävissä, olipa kyseessä sitten puutarhan kastelu tai veden siirtäminen maasäiliöstä. Moni käyttäjä on kehunut pumpun luotettavuutta ja tehoa, mikä tekee siitä varteenotettavan vaihtoehdon kotitalouksille ja harrastajille.

Kenelle tuote sopii?

Grundfos Vesipumppu JP 5-48 sopii hyvin kotitalouksille ja pienyrityksille, jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa ratkaisua veden siirtämiseen ja jakamiseen.

Jos sinulla on puutarha, joka vaatii säännöllistä kastelua, tai esimerkiksi kesämökki, jossa tarvitset tehokasta vesipumppausta kaivosta, tämä laite on erinomainen valinta. Myös jokainen, joka tarvitsee luotettavaa vesiautomaattia, uppopumppua tai sadevesipumppua, löytää Grundfos JP 5-48:n ominaisuudet hyödyllisiksi. Itseimevä ominaisuus takaa sen, että pumppu toimii moitteetta myös vaativammissa olosuhteissa, mikä tekee siitä käytännöllisen eri tarpeisiin.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Grundfos Vesipumppu JP 5-48 on käytännöllinen valinta, kun haluat siirtää vettä vaivattomasti ja luotettavasti. Tämä itseimevä vesipumppu soveltuu erityisesti veden pumppaamiseen kaivoista tai maasäiliöistä, tehden siitä erinomaisen ratkaisun puutarhan kasteluun tai pihan sadevesien hyötykäyttöön. Katsotaanpa tarkemmin, mitkä ominaisuudet tekevät tästä vesipumpusta käytännöllisen apurin arjessa:

 • Itseimevä toiminto: Tämä ominaisuus takaa, että pumppu alkaa nopeasti ja tehokkaasti imeä vettä, jopa jos imuletkussa on ilmaa.
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne: Pidennettää pumpun käyttöikää ja varmistaa kestävyyden vaativissakin olosuhteissa.
 • Tehokas moottori: Vahva, mutta melko hiljainen moottori pumppaa vettä nopeasti, mikä helpottaa monenlaisia veden siirtämistarpeita.
 • Integroitu ylikuormitussuoja: Tuo mielenrauhaa tarjoamalla suojaa moottorille ylikuormituksen varalta.
 • Monikäyttöisyys: Sopii hyvin erilaisiin veden pumppaustarpeisiin, kuten puutarhan kasteluun eikä vähiten sen kompaktiuden ja kevytrakenteisuuden ansiosta.

Grundfos Vesipumppu JP 5-48 yhdistää tehokkuuden ja käytännöllisyyden, tehden siitä luotettavan valinnan niin pihapuutarhoihin kuin suurempiinkin vesijärjestelmiin.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Tehokas moottori, jonka ottoteho on 1490 W
 • Valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä
 • Helppo asentaa ja käyttää
 • Soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin, kuten puutarhaan ja kotitalouteen
 • Sisäänrakennettu moottorinsuoja tuo turvallisuutta

Huonot

 • Korkeampi hinta verrattuna joihinkin kilpailijoihin
 • Paino 12 kg voi olla hankala tietyissä tilanteissa
 • Rajoitettu nesteen lämpötila-alue (0…40 °C)

Toimituksen arvio

Grundfos Vesipumppu JP 5-48 on suunniteltu erityisesti puutarha- ja kotitalouskäyttöön, ja sen itseimevä toiminto tekee siitä täydellisen veden siirtämiseen kaivoista tai maasäiliöistä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pumppupesä takaa kestävyyden ja luotettavuuden. 1490 watin teho ja 5 m³/h nimellisvirtaus varmistavat, että tämä pumppu suoriutuu vaativistakin tehtävistä.

Mukana tuleva 1,5 metrin kaapeli, jossa on pistoke ja sisäänrakennettu moottorinsuoja, tekee asennuksesta vaivatonta. Vaikka hinta on järkevä, Grundfos Vesipumppu JP 5-48 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden, mikä tekee siitä hyvän valinnan monelle käyttäjälle. Jos etsit tehokasta ja kestävää vesipumppua, tämä malli on ehdottomasti harkinnan arvoinen.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Grundfos Uppopumppu Unilift KP150-AV-1
Grundfos Uppopumppu Unilift KP150-AV-1
Paras uppopumppu
Beulco vesiautomaatti Aqua Jet 102 M
Beulco vesiautomaatti Aqua Jet 102 M
Paras vesiautomaatti
vidaXL Käsikäyttöinen vesipumppu jalustalla Valurauta
vidaXL Käsikäyttöinen vesipumppu jalustalla Valurauta
Paras käsikäyttöinen vesipumppu
Einhell Akkukäyttöinen vesipumppu GE-PP 18 RB Li Solo
Einhell Akkukäyttöinen vesipumppu GE-PP 18 RB Li Solo
Paras akkukäyttöinen vesipumppu

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita