Logo Moottorilla.fi

Beulco vesiautomaatti Aqua Jet 102 M - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

 • Valurautainen pumppupesä
 • Teho 750 W
 • 60 litran säiliö
 • Lähetetään 24h sisällä

Hinta nyt

594.8 €

Beulco-vesiautomaatti Aqua Jet 102 M on tehokas ja kestävä ratkaisu puutarhapumppu tarpeisiisi. Tämä itseimevä pumppu takaa luotettavan suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden. 60 litran säiliö ja 750 watin moottori tekevät sen käytöstä vaivatonta ja tehokasta.

Esittely

Beulco vesiautomaatti Aqua Jet 102 M on luotettava ja tehokas pumppuautomaatti, joka on suunniteltu erityisesti puutarhan kasteluun ja sadeveden hyödyntämiseen. Sen 750 watin moottori ja 60 litran painevesisäiliö tarjoavat riittävän kapasiteetin useisiin tehtäviin, kuten puutarhan kasteluun ja kotitalouksien vedentarpeen tyydyttämiseen.

Valurautainen rakenne takaa pumpun kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Tuotteessa on itseimevä suihkupumppu, missä on polypropeenilla ja butyylikalvolla vuorattu säiliö. Näiden ominaisuuksien ansiosta vesipumpun käyttö on vaivatonta ja tehokasta. Lisäksi siinä on painekytkin, painemittari ja letku, jotka mahdollistavat helpon käytön ja valvonnan.

Parhaat kodin vesipumput vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Asennus ei vaadi asiantuntijuutta, sillä mukana tulevat selkeät ohjeet tekevät asennusprosessista suoraviivaisen. Itseimevä vesiautomaatti ominaisuuden ansiosta pumppu on helppo ottaa käyttöön. Kaikki tarpeelliset komponentit, kuten painekytkin ja painemittari, kuuluvat toimitukseen, joten lisälaitteita ei tarvitse hankkia erikseen.

Käyttäminen sujuu kuin itsestään: pumppu käynnistyy ja sammuu automaattisesti vedenkulutuksen mukaan. Asiakasarvosteluissakin korostetaan, kuinka hyvin tuote on vastannut odotuksia ja helpottanut päivittäisiä kastelu- ja vesitarpeita. Useimmat mainitsevat erityisesti sen tehokkuuden ja luotettavuuden.

Kenelle tuote sopii?

Aqua Jet 102 M on erinomainen valinta jokaiselle, joka etsii tehokasta ja helppokäyttöistä vesipumppua puutarhassa tai sadeveden hyödyntämisessä. Tämä uppopumppu sopii mainiosti myös kotitalouksille, jotka tarvitsevat luotettavan vesiautomaatin päivittäiseen käyttöön.

Erityisesti suuremmat puutarhat ja maatilat hyötyvät tämän tuotteen käyttöominaisuuksista. Se varmistaa tehokkaan ja tasaisen vedenjakelun, mikä tekee siitä ihanteellisen kastelupumpun vaativiin tehtäviin. Olitpa siis kotipuutarhuri tai tarvitset laadukasta vesipumppua mökille, Aqua-Jet 102 M on varma valinta.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Beulco vesiautomaatti Aqua Jet 102 M on luotettava ja monipuolinen laite, joka tekee veden pumppaamisesta ja käytöstä vaivatonta. Sen hyödylliset ominaisuudet takaavat, että laite sopii erinomaisesti erilaisiin kotitalous- ja puutarhakäyttöihin.

 • Itseimevä vesiautomaatti: Tämä toiminto mahdollistaa laitteen käytön ilman erillistä primointia, mikä tekee siitä kätevän käyttää myös kaivon tai sadevesisäiliön yhteydessä.
 • Polypropeenilla ja butyylikalvolla vuorattu säiliö: Kestävä rakenne varmistaa pitkän käyttöiän ja suojaa laitetta korroosiolta, mikä pitää sen tehokkaana vuodesta toiseen.
 • Painekytkin: Painekytkimen avulla voit säätää vedenpaineen juuri oikeaksi eri käyttötarkoituksia varten, olipa kyseessä kastelupumppu tai kotitalousveden jakelu.
 • Painemittari: Painemittarin avulla näet nopeasti ja helposti laitteen nykyiset paineasetukset, mikä auttaa varmistamaan laitteiston optimaalisen toiminnan.
 • Letku: Mukana toimitettava letku tekee laitteen asennuksesta ja käytöstä sujuvaa, joten voit päästä työskentelemään välittömästi ilman lisähankintoja.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Tehokas 750 W moottori
 • Painesäiliön suuri tilavuus, 60 litraa
 • Itseimevä suihkupumppu varmistaa nopean ja helpon käytön
 • Polypropeenilla ja butyylikalvolla vuorattu säiliö takaa kestävyyden
 • Painekytkin ja painemittari mukana, helppo seurata ja säätää

Huonot

 • Hintava
 • Voi olla raskas käsitellä, jos pitää paljon siirrellä

Toimituksen arvio

Beulco Aqua Jet 102 M -vesiautomaatti erottuu markkinoilla erityisesti valurautaiseen pumppupesäänsä ja 750 W moottorinsa ansiosta. Polypropeenilla ja butyylikalvolla vuorattu 60 litran säiliö yhdistettynä painekytkimeen, painemittariin ja letkuun tekevät tästä vesiautomaatista monipuolisen ja luotettavan ratkaisun vaativiin kastelutarpeisiin. Se toimii itseimevänä, mikä tarkoittaa, ettei veden virtaama katkea helposti ja se pitää huolen tasaisesta paineesta sekä sujuvasta toiminnasta.

Vaikka hinta onkin hintavampi verrattuna moniin muihin vaihtoehtoihin, Aqua Jet 102 M:n laadukkaat materiaalit ja tekniset ominaisuudet perustuvat vankkaan suunnitteluun ja toiminnallisuuteen. Tätä tuotetta voi suositella erityisesti niille, jotka etsivät pitkäikäistä ja tehokasta pumppuautomaattia. Sen käyttö ja asennus ovat melko suoraviivaisia, vaikka ensimmäistä kertaa tällaisen laitteen kanssa toimivalle voi olla hyödyllistä vilkaista käyttöohjetta ennen aloittamista.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

vidaXL Käsikäyttöinen vesipumppu jalustalla Valurauta
vidaXL Käsikäyttöinen vesipumppu jalustalla Valurauta
Paras käsikäyttöinen vesipumppu
Einhell Akkukäyttöinen vesipumppu GE-PP 18 RB Li Solo
Einhell Akkukäyttöinen vesipumppu GE-PP 18 RB Li Solo
Paras akkukäyttöinen vesipumppu
Grundfos Uppopumppu Unilift KP150-AV-1
Grundfos Uppopumppu Unilift KP150-AV-1
Paras uppopumppu
Grundfos Vesipumppu JP 5-48
Grundfos Vesipumppu JP 5-48
Paras tehokas vesipumppu

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita