Logo Moottorilla.fi

Timco CLE5500SDG 230V diesel aggregaatti - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

 • 1-sylinterinen dieselmoottori
 • Kolme ulostuloa
 • Akulla sähkökäynnistys
 • Käyttöaika 100% kuormalla 6,7 h

Hinta nyt

1250 €

Timco CLE5500SDG 230V diesel aggregaatti on tehokas ja monipuolinen valinta kesämökeille ja työmaille. 1-vaiheinen generaattori, joka tuottaa maksimissaan 4,5 kVa tehon. Kevyesti liikuteltava ja kätevä akulla toimiva sähkökäynnistys.

Esittely

Timco CLE5500SDG 230V diesel aggregaatti on luotettava ratkaisu niin kesämökkiläisille kuin työmaan tarpeisiin. Tämä 1-vaihe generaattori ottaa käyttövoimansa dieselmoottorista, joka tuottaa erinomaisella 3000 kierroksen minuuttivauhdilla noin 4,5 kVa maksimitehoa. Se tarjoaa monipuoliset käyttömahdollisuudet ja riittävän tehon erilaisiin tarpeisiin.

Tämän Timcon mallin liikuttaminen on pyöriensä ansiosta kevyt tehtävä, ja suuri 14,5 litran polttoainesäiliö mahdollistaa pitkäkestoista käyttöä yhdellä tankillisella. Näppärä sähkökäynnistys tekee käytöstä vaivatonta, ja useat ulostulot (valovirta, caravanpistoke ja 12V) lisäävät laitteen monikäyttöisyyttä.

Parhaat aggregaatit vertailussa, katso täältä!

Helppokäyttöisyys

Käyttöönotto on melko suoraviivaista. Generaattori toimitetaan suurimmaksi osaksi käyttövalmiina, ja yksinkertainen asennusprosessi tarkoittaa, että pääset nopeasti työn touhuun. Sähkökäynnistys akulla tekee käynnistyksestä helppoa, mikä on suuri plussa erityisesti kylmällä säällä.

Käytössä Timco CLE5500SDG vastasi odotuksia erinomaisesti. Eri ulostulot tekevät sen käytöstä monipuolista; esimerkiksi caravanpistoke on täydellinen vaihtoehto matkailuautoille ja mökkiläisille. Laite toimii vakaasti ja luotettavasti, ja volttimittari sekä öljynvaroitusvalo tuovat lisäturvaa käyttöön.

Kenelle tuote sopii?

Tämä generaattori on erinomainen valinta kesämökkiläiselle, joka tarvitsee varmaa tehoa sähkölaitteiden käyttöön eristyksissä. Generaattori toimii myös hyvin työmailla, joissa sähkönsaanti voi olla rajallista tai epäluotettavaa. Dieselmoottori tuottaa riittävästi virtaa valovirta, caravanpistoke ja 12V ulostuloista, mikä tekee siitä käytännöllisen monissa eri tilanteissa.

Käyttäjät ovat raportoineet positiivisista kokemuksista, joissa laite on toiminut moitteettomasti koko yön yli yhdellä tankillisella polttoainetta. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja pitkäkestoista virtaa. Tulevat käyttäjät voivat olla varmoja, että Timco CLE5500SDG on hyvä sijoitus luotettavaa voimanlähdettä varten.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Timco CLE5500SDG diesel aggregaatti on todellinen tehopakkaus, joka soveltuu erinomaisesti niin kesämökeille kuin työmaillekin. Tässä joitakin sen keskeisimmistä ominaisuuksista ja niiden hyödyistä:

 • Akulla toimiva sähkökäynnistys tekee käytöstä vaivatonta, erityisesti kylmissä olosuhteissa.
 • Kätevät pyörät helpottavat siirtämistä, joten aggregaattia on helppo liikutella tarpeen mukaan.
 • Volttimittari antaa reaaliaikaisen tiedon jännitteestä, mikä auttaa seuraamaan laitteiden turvallista käyttöä.
 • Öljynvaroitusvalo varmistaa, että moottori ei vahingoitu öljyn vähyyden takia.
 • Laadukkaat NSK-laakerit takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavan toiminnan.

Nämä yksityiskohdat tekevät tästä Timcon mallista suorastaan loistavan valinnan, kun tarvitset luotettavaa sähköntuotantoa. Aggregaatti toimii dieselillä, mikä varmistaa erityisen riittoisan käytön varsinkin pitkissä projekteissa tai viikonloppuretkillä.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Tehokas dieselmoottori tuottaa 4,5 kVA maksimitehon
 • Kätevä sähkökäynnistys helpottaa käyttöönottoa
 • Renkaiden ansiosta helppo liikutella
 • Monipuoliset ulostulot, mukana myös caravan-pistoke
 • Melko suuri polttoainesäiliö, mikä mahdollistaa pitkät käyttöajat yhdellä tankkauksella

Huonot

 • Korkeahko melutaso, 85 dB(A)
 • Suurehko paino, mikä saattaa hankaloittaa nostamista

Toimituksen arvio

Kun mietitään aggregaatin hankintaa kesämökille tai työmaalle, Timcon dieselmoottorilla varustettu malli on varteenotettava vaihtoehto. Tämän generaattorin yksi parhaista puolista on sen käyttöaika yhdellä tankkauksella: 14,5 litran polttoainesäiliö mahdollistaa jopa yli yön kestävän käytön. Lisäksi sähkökäynnistys tekee laitteen operoinnista helppoa ja vaivatonta.

Pyörien ansiosta laitteen liikuttelu on sujuvaa, mikä lisää sen monipuolisuutta eri käyttökohteissa. Melutaso, joka on 85 dB(A) seitsemän metrin päässä, on otettava huomioon, mutta se on siedettävällä tasolla, kun mietitään laitteen tehoa ja suorituskykyä.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Honda Aggregaatti EM 5500
Honda Aggregaatti EM 5500
Paras aggregaatti - Toimituksen valinta
Atlas Copco Generaattori QEP R14 11,1 kW
Atlas Copco Generaattori QEP R14 11,1 kW
Paras generaattori ammattikäyttöön
Atlas Copco Generaattori P6500T
Atlas Copco Generaattori P6500T
Paras varavoimakone rakennuksille
Timco Aggregaatti 2000i digitaali 1,6 kW
Timco Aggregaatti 2000i digitaali 1,6 kW
Paras hiljainen aggregaatti

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita