Logo Moottorilla.fi

Timco Aggregaatti 2000i digitaali 1,6 kW - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

 • Hiljainen käyntiääni
 • Nimellisteho 1,6 kVA
 • 2 USB-liitäntää
 • Paino 24 kg

Hinta nyt

499 €

Timco Aggregaatti 2000i digitaali on tehokas ja hiljainen aggregaatti, joka tarjoaa puhdasta virtaa ja on erinomainen varavoimakone matkakäyttöön. Pieni ja kevyt salkkumalli on helppo napata mukaan, ja se sopii esimerkiksi tietokoneiden ja puhelimien lataamiseen. Bensiinikäyttöinen laite, jolla on nimellisteho 1,6 kVA ja joka kompaktista koostaan huolimatta tuottaa tehokkaasti tarvittavan energian.

Esittely

Timco Aggregaatti 2000i on erinomainen valinta, kun tarvitaan luotettava virtalähde erilaisiin käyttötarkoituksiin. Se on erityisen näppärä matkakäytössä, sillä salkkumallisen rakenteensa ansiosta se on helppo kuljettaa mukana. Lisäksi sen moderni siniaalto-teknologia takaa, että se tuottaa puhdasta virtaa, jota voi turvallisesti käyttää herkempien laitteiden, kuten tietokoneiden ja puhelimien, kanssa.

Bensiinikäyttöinen Timco Aggregaatti 2000i tarjoaa nimellistehon 1,6 kVA, ja sillä on kaksi pistorasiaa sekä kaksi USB-ulostuloa. Tämä tekee siitä monipuolisen valinnan, olipa tarve sitten elektroniikkaa lataava lomanviettäjä tai työmaan väliaikainen virtalähde.

Parhaat aggregaatit vertailussa, katso täältä!

Helppokäyttöisyys

Yksi Timcon salkkuaggregaatin suurimmista valteista on sen helppokäyttöisyys. Käyttöönotto on suoraviivaista, ja käyttäjän ei tarvitse olla tekninen asiantuntija saadakseen laitteen toimimaan kunnolla. Ohjekirjan mukaan menetellen ja netistä löydettävien opastusvideoiden avulla aggregaatti on nopeasti toimintakunnossa.

Öljyn lisääminen on ainoa hieman teknisempi vaihe, mutta sekään ei ole ylivoimainen tehtävä. Käytössä laite vastaa odotuksia erinomaisesti. Moni käyttäjä on maininnut laitteen hiljaisen käyntiäänen, joka tekee siitä miellyttävän käyttää esimerkiksi leirintäalueella tai tapahtumissa, joissa melutasoja pyritään pitämään alhaisina. Järin suuri laite ei myöskään ole, sillä sen paino jää 24 kiloon, mikä tekee kuljettamisesta vaivatonta.

Kenelle tuote sopii?

Timco Aggregaatti 2000i digitaali on erinomainen valinta kaikille, jotka kaipaavat luotettavaa ja helppokäyttöistä virtalähdettä niin mökille kuin työmaallekin. Laitteen hiljainen käyntiääni ja kompakti koko tekevät siitä erityisen sopivan majoitustarkoituksiin ja retkikäyttöön, missä laitteet halutaan pitää mahdollisimman vähämeluisina.

Käyttökokemukset kertovat myös, että laite täytti hyvin odotukset litteän käyttötarkoituksen osalta, oli sitten kyseessä päivittäinen virran tarve rakennustyömaalla tai satunnainen sähköntarve harrasteprojekteissa. Moni käyttäjä oli tyytyväinen laitteeseen sen helpon kuljetettavuuden ja riittävän tehon vuoksi. Laitteen hinnan ja laadun suhde sai erityisiä kehuja asiakkailta, mikä madaltaa kynnystä investoida tähän laitteeseen.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Timcon 2000i on kätevä valinta sinne, missä virtaa tarvitaan liikkuessa. Sen salkkumallinen rakenne ja paino tekevät sen kuljettamisesta helppoa, mikä on monille arvostettava ominaisuus.

 • Nimellisteho 1,6 kVA: Tarjoaa tarpeeksi virtaa useimpiin pienlaitteisiin ja työkaluihin.
 • Hiljainen käyntiääni: Melutaso vain 55–64 dB, joten voit käyttää laitetta häiritsemättä ympäristöä.
 • Puhdasta virtaa siniaaltoteknologialla: Voit ladata ja käyttää herkempiä laitteita kuten tietokoneet ja puhelimet turvallisesti.
 • Kompakti ja kevyt: 24 kg painonsa puolesta tämä aggregaatti on helppo siirtää ja ottaa mukaan eri kohteisiin.
 • Monikäyttöinen: Varustettu kahdella pistorasialla ja kahdella USB-ulostulolla, mikä takaa riittävät liitäntämahdollisuudet eri laitteille.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Helppo kantaa mukana salkkumallin ansiosta
 • Hiljainen käyntiääni, melutaso vain 55-64 dB
 • Siniaaltoteknologia mahdollistaa herkkien laitteiden käytön
 • Kaksi USB-ulostuloa puhelinten ja muiden laitteiden lataamiseen
 • Käyttöönottaminen on helppoa ja sujuvaa

Huonot

 • Bensiinisäiliö voisi olla isompi, tankillinen kestää vain 4 tuntia maksimikuormalla
 • Öljy ei sisälly pakettiin, pitää hankkia erikseen

Toimituksen arvio

Timco Aggregaatti 2000i yllättää hiljaisuudellaan ja käyntiääneltään, joka ei häiritse ympäristöä. Pienet mitat ja kevyt rakenne tekevät siitä loistavan kumppanin matkoille ja retkille. Uusin siniaaltoteknologia tuottaa puhdasta virtaa myös herkemmille laitteille, kuten tietokoneille ja puhelimille.

Kaksi USB-liitäntää lisää käytettävyyttä, ja helppokäyttöisyys yhdistettynä alhaiseen polttoaineenkulutukseen tekee siitä varteenotettavan vaihtoehdon. Jos etsit luotettavaa ja edullista virtalähdettä liikkuvaan elämäntapaan, tämä aggregaatti voi olla harkinnan arvoinen.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Timco CLE5500SDG 230V diesel aggregaatti
Timco CLE5500SDG 230V diesel aggregaatti
Paras diesel aggregaatti
Honda Aggregaatti EM 5500
Honda Aggregaatti EM 5500
Paras aggregaatti - Toimituksen valinta
Atlas Copco Generaattori QEP R14 11,1 kW
Atlas Copco Generaattori QEP R14 11,1 kW
Paras generaattori ammattikäyttöön
Atlas Copco Generaattori P6500T
Atlas Copco Generaattori P6500T
Paras varavoimakone rakennuksille

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita