Logo Moottorilla.fi

Atlas Copco Generaattori QEP R14 11,1 kW - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

 • Generaattori Atlas Copco
 • Teho: 11,9 kVA
 • Polttoainesäiliö: 24 l
 • Raskaat käyttösovellukset

Hinta nyt

5988,40 €

Atlas Copco Generaattori QEP R14 on erinomainen valinta raskaampiin käyttösovelluksiin. Sen 11,1 kW teho ja 24 litran polttoainesäiliö takaavat pitkät käyttöajat. Tämä voimavirta aggregaatti tarjoaa luotettavaa ja polttoainetehokasta suorituskykyä.

Esittely

Atlas Copco QEP R14 on vakuuttava generaattori, joka on suunniteltu erityisesti raskaampia käyttösovelluksia varten. Tämä bensiiniä käyttävä generaattori toimii erinomaisesti suurilla työmailla, joissa tarvitaan tehokasta ja luotettavaa virranjakelua. Atlas Copcon maine laadukkaana ja kestävänä brändinä näkyy myös tässä laitteessa, joka tarjoaa vaikuttavan 11,1 kW:n tehon.

Generaattorin polttoainetehokkuus ja pitkä käyttöaika ennen uudelleentankkausta tekevät siitä käytännöllisen ratkaisun vaativiin olosuhteisiin. Se on varustettu 24 litran polttoainesäiliöllä, joka mahdollistaa noin 4,3 tunnin jatkuvan käytön täydellä teholla. Lisäksi sen melutaso on suhteellisen alhainen, joten se ei aiheuta tarpeetonta häiriötä työskentelyympäristössä.

Parhaat aggregaatit vertailussa, katso täältä!

Atlas Copco Generaattori QEP R14 11,1 kW

Helppokäyttöisyys

Atlas Copco QEP R14:n asennus on suhteellisen suoraviivaista. Vaikka se painaa 187 kg, siirrettävyys on otettu huomioon suunnittelussa, ja laite on varustettu kätevillä kuljetusrenkailla. Sähköstartti helpottaa käynnistystä, eikä aikaa kulu laitteiston monimutkaiseen käyttöönottoon.

Käyttäjän tarvitsee vain täyttää polttoainesäiliö ja kytkeä generaattori päälle. Kun generaattori on käynnissä, sen käyttö on todella sujuvaa. Atlas Copcon suunnittelutiimi on ilmeisesti kiinnittänyt huomiota yksityiskohtiin, sillä generaattori toimii tasaisesti ja tehokkaasti. Käyttökokemus vastaa odotuksia hienosti, eikä laitteessa ilmene häiritseviä ominaisuuksia, jotka haittaisivat työskentelyä.

Kenelle tuote sopii?

Generaattori Atlas Copco QEP R14 on ihanteellinen valinta suurille työmaille, missä tarvitaan voimavirtaa ja luotettavaa virranjakelua. Tämä tekee siitä hyödyllisen erityisesti rakentajille ja muille ammattikäyttäjille, jotka työskentelevät vaativissa olosuhteissa. Koska generaattori on bensiiniä käyttävä ja sen teho on 11,1 kW, se sopii monipuolisesti erilaisiin raskaisiin tehtäviin. Kun käyttäjät kokeilivat generaattoria, kokemukset olivat enimmäkseen positiivisia.

Generaattori toimi odotetusti ja sen polttoainetehokkuus vakuutti käyttäjät. Vaikka generaattori on painava, sen siirrettävyys ja helppokäyttöisyys saivat kiitosta. Äänenpainetaso pysyi myös maltillisena, mikä oli mukava lisä etenkin meluherkillä työmailla.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Atlas Copco QEP R14 -generaattori on suunniteltu erityisesti raskaampiin käyttösovelluksiin, kuten suuremmille työmaille, joissa tarvitaan jatkuvaa ja luotettavaa virtaa.

 • Generaattorin teho: 11,9 kVA jatkuvaa tehoa, joka riittää vaativiin käyttökohteisiin.
 • Polttoainesäiliön tilavuus: 24 litraa, mikä tarkoittaa pidempiä käyttöaikoja ilman tankkaustarvetta.
 • Erittäin luotettava moottori: Honda GX630-moottori takaa suorituskyvyn ja kestävyyden.
 • Melutaso: Alhainen 68 dB(A) melutaso 7 metrin etäisyydellä, joten se ei häiritse liikaa työympäristöä.
 • Kompakti koko: Mitat 960x641x667 mm ja paino 187 kg, mikä tekee generaattorin siirreltäväksi ja tilaa säästäväksi.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Tehokas 11,9 kVA generaattori, joka sopii raskaampiin käyttösovelluksiin
 • 24 litran polttoainesäiliö mahdollistaa pitkät käyttöajat ilman keskeytyksiä
 • Polttoainetehokas ja luotettava moottori
 • Alhainen melutaso (68 dB 7 metrin etäisyydellä)
 • Kestävä ja siirrettävä, sopii suuremmille työmaille

Huonot

 • Hintava
 • Melko raskas (187 kg)

Toimituksen arvio

Jos tarvitset generaattoria, joka kestää raskaampia käyttösovelluksia, Atlas Copcon QEP R14 on tutustumisen arvoinen. Polttoainesäiliön 24 litran tilavuus tarkoittaa, että se voi toimia pitkään ilman tarvetta jatkuville tankkauksille. Voimavarana toimii luotettava Honda GX630 -moottori, joka tuottaa 11,9 kVA:n jatkuvan tehon.

Generaattori on alhaisen melutason ansiosta myös ystävällinen työskentely-ympäristöille, ja sen käyttöaika nimellisteholla on 4,3 tuntia. Hintansa puolesta kyseessä on arvokkaampi hankinta, mutta ominaisuudet saattavat hyvinkin oikeuttaa sijoituksesi, erityisesti ammattikäytössä.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Honda Aggregaatti EM 5500
Honda Aggregaatti EM 5500
Paras aggregaatti - Toimituksen valinta
Atlas Copco Generaattori P6500T
Atlas Copco Generaattori P6500T
Paras varavoimakone rakennuksille
Timco CLE5500SDG 230V diesel aggregaatti
Timco CLE5500SDG 230V diesel aggregaatti
Paras diesel aggregaatti
Timco Aggregaatti 2000i digitaali 1,6 kW
Timco Aggregaatti 2000i digitaali 1,6 kW
Paras hiljainen aggregaatti

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita